Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • jelen

    Drago mi je da si napiso jedan ovako geopolitički osvrt, makar je kratki :-)) I meni dođe s vremena na vrijeme da napišem nešto o "tim stvarima" ali se uvijek suspregnem i pregrmim u sebi. Previše je tu na netu očiju i ušiju... ako bi čovjek iskreno napisao što misli o svemu tome, ne sumnjam da brzo bi dospio pod "sankcije" :-P

    avatar

    14.09.2016. (17:21)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ako se poslužiš linkovima u tekstu vidjet ćeš da nije ni malo kratak geopolitički osvrt. Ide duboko i četvrt stoljeća unatrag do nas kao prvih njihovih žrtava. Što se drugog dijela tiče, blogosfera je odavno odumrla i nije više u žiži interesa nikoga, pa ni agencija za istraživanje ruda i gubljenje vremena. Uostalom sve to što sam napisao je odavno poznato. Ništa novo.

    avatar

    14.09.2016. (20:23)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pa eto, onda ako veliš da nismo interesantni pa smijemo govoriti slobodno, ja ću se slobodno poveseliti da Amerikos-korporacija gubi Filipine kao uporište u JI Aziji, Sirija im je zaštekala, Ukrajina također. Ali s druge strane Europa nažalost još uvijek je duboko pod utjecajem i nema nikakve nade da će se iskobeljati iz te sheme američkog tutorstva. Gledam jučer na tv neku reportažu iz Bugarske, o švercu migranata, to je jedno grotlo kriminala i korupcije kakvo se niti opisati ne može... Ta zemlja je skupa s Rumunjskom na vrat na nos priključena u EU, samo da ne ostane predugo izložena ruskom utjecaju. Nije se u slučaju Bugarske moglo čekati dosezanje nekih razina na kojima se inzistiralo recimo kod priključenja sporednih nekih provincija, da ne navodimo kojih... :-D

    P.S. namjeravam se poslužiti linkovima u tekstu, stvarno, nadam se kasnije večeras kad uhvatim više vremena.

    avatar

    15.09.2016. (17:18)    -   -   -   -  

  • fanny

    Povremeno naletim. Danas u ovom kratkom (nemrem reći slatkom) osvrtu naletjeh na Mangu kakvog sam upoznala na blogu. Još si i linkove postavio. Kad vidim u kakvom smo govnetu lokalnom i globalnom, tuga mi to i čitat...
    Al bio si vidovit. I ja isto, kao što znaš. U jednu ruku to je dobro, bar nas ništa nemre iznenadit.
    Pozdrav ekipi :-)

    avatar

    16.09.2016. (16:58)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Jelenko zvijer je najopasnija kad je ranjena. U danima koji slijede očekuj od US-ranaca nezamislivo u smislu potpaljivanja svjetskih žarišta. Bit će tu još svega... od zapadne bojišnice (Europe), preko južne (BI) do istočne (Pacifik).

    @Fanny eto kad me već nije bilo u šumi, morao sam se nakratko vratit javno starim-novim geopolitičkim analizama. Znaš da sam već godinama u niskom profilu po tom pitanju, ali eto morao sam podsjetit na davno izrečeno i ovo čemu danas svjedočimo.

    avatar

    16.09.2016. (21:58)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pa eto pobili osamdesetak sirijskih vojnika, kao slučajno... bio si u pravu, nezamislivo s amerikancima lako se pretvori u stvarnost.

    avatar

    19.09.2016. (15:16)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Eto. Mrzim kad vidim gdje sve ide. Bit će toga sve više i sve gore. Jer vrijeme radi protiv njih. Zato moraju pod hitno nešto zakuvati.
    Putin dobio izbore sa preko 2/3 većinom u parlamentu. To znači da sam može mijenjati Ustav...

    avatar

    19.09.2016. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...