Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kunigunda

    Bez velikog mudrovanja : stranka ga obožava, a on obožava sebe na slikama......E, pa sad, poklopilo se sve !

    avatar

    02.08.2016. (09:28)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    da, na(r)ci i njegova sljedba. poklapanje koje zvuči poznato.

    avatar

    02.08.2016. (22:13)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Dragan Markovina: Što podizanje opskurnog spomenika Miri Barešiću govori o desnici i HDZ-u?
    "Unatoč tome što je gotovo kompletno djelovanje aktualne Vlade bilo prožeto čitavim nizom skandala, koji su se po količini besramnosti međusobno natjecali, podizanje spomenika Miri Barešiću u Dragama definitivno je nadmašilo sve skandale koje je šira javnost uspijevala registrirati proteklih mjeseci. Iako je već i samo podizanje spomenika osuđenom ubojici, koji se po međunarodnom pravu može jedino svrstati u teroriste, nečuven događaj sam po sebi, činjenica da su na njegovom otvaranju sudjelovala dva ministra još uvijek aktualne Vlade i nekoliko saborskih zastupnika hadezeove koalicije daju ovom skandalu dodatnu dimenziju.
    Kad se k tome uzme u obzir simbolika čitavog događaja te sve ono što je na otvaranju spomenika službeno izgovoreno, jasno je kako je slika koju hrvatsko društvo šalje o sebi duboko zabrinjavajuća te izrazito anticivilizacijska."

    avatar

    02.08.2016. (22:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nikad Hrvatska neće na zelenu granu. Barem tako dugo dok u nekom budućem 'domovinskom ratu' ne podijelimo Hrvatsku na dva dijela ili pak se svi međusobno ne poubijamo a Lijepu našu prepustimo nekim 'novim klincima' kojima će biti važnije druge stvari od 'tradicionalnih':ustaša, partizana, fašista, antifašista, Srba, Hrvata etc, etc.

    avatar

    02.08.2016. (22:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...