Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Zrinka Pavlić: Dan antifašističke borbe za HTV je samo usputna gnjavaža
    "Dok je s jedne strane za subotu, kada se slavi Dan državnosti, program javne televizije već sada najavio prigodne sadržaje - prijenos mise za domovinu, dokumentarce o braniteljima, poseban koncert, poseban dokumentarac o putu u neovisnost - jučerašnji Dan antifašističke borbe na HTV-u je dobio minimalnu pozornost i ograđujući komentar Branimira Farkaša. Da se ne bi, bože sačuvaj, pomislilo da u Hrvatskoj fakat ima antifašista"

    avatar

    25.06.2016. (11:53)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Farkaš je usrao ! HRT je progutala

    avatar

    25.06.2016. (12:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Annabony, Farkaš je usrao i Farkaš se usrao. a kratkovidnica po običaju.

    avatar

    25.06.2016. (12:39)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Supruga je gledala jučerašnju proslavu Dana državnosti u Sloveniji, na kojoj je bila nazočna i naša KGK, a danas gleda 'proslavu' Dana državnosti Hrvatske na kojoj Predsjednik Slovenije Pahor nije bio. Kaže, nebo i zemlja. Izgleda da je Dan državnosti za HTV također samo usputna gnjavaža, možebitno samo mrvu manja od spomenutog Dana antifašističke borbe.

    avatar

    25.06.2016. (12:43)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, posljedica pada Vlade, poltronići sa HRTa si trenutno osiguravaju odstupnicu. ne sumnjam da bi inače sve prštalo od domoljubnog bljuv brankouvodićevskog kičeraja. iako će u tome rijetko što nadmašiti Kolindinu inaugura(n)ciju ili Milanovićevu vojnu paradu (dvije notorne predstave/paradne invazije turbodomoljublja u svrhu preuzimanja, odnosno, očuvanja vlasti).

    avatar

    25.06.2016. (21:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...