Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mirče

    BEZ VEZE LUPATAŠ.

    avatar

    24.06.2016. (06:07)    -   -   -   -  

  • viviana

    Kad sam prvi put čitala, nasmijala sam se na ovo na kraju: I ne brini, purge ti je i dalje tu. Nisam ostavljala koment tad pa evo sada, samo crtica - odlična ti je ova pjesma; uz bok, onoj prvoj - pašu si i dobro idu skupa. :))

    avatar

    25.06.2016. (20:50)    -   -   -   -  

  • viviana

    Vezano uz ovaj "komentar" iznad mog, potpisnika do kojeg se ne može doći i vidjeti tko je jer nema link, preporučujem isto jednu od naredbi.

    avatar

    25.06.2016. (21:17)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    VIV - Da, pjesme su evidentno vezane, čine tematski par. Zanimljivost: pišući prvu nisam ni u peti imao drugu, baš nikakav plan o tome da ne bi ostalo na samoj toj koju pišem. Ali još nešto nisam tada očekivao: da ću biti u međuvremenu pozvan na radionicu Revita. ACAD-om se koristim kontinuirano zadnjih 16 godina, Revit mi je pak nešto potpuno novo (u mnogo čemu mi i kontraintuitivan, jer različite logike od ACAD-a s kojim sam srastao, koji mi je druga priroda) - pa su otuda i pjesme, iako par, različite energijama. (Ujedinjene samo time da u oba slučaja lirski subjekt biva gledan s prezirom. U prvom slučaju ona se s prezirom čudi njegovim šiframa, u drugom druga prezire njegovo čuđenje njenim šiframa.:))
    Razlika je i u općoj prepoznatljivosti tema, jer ACAD je ipak šire poznatiji, zna se za njega ako ga se i ne zna, dok je Revit uže stručno specificiran, i stvarno malo kome neće biti potpuno apstraktan kao tema.
    Tri dana sam tako slušao o tom programu, za mene novom, i bivajući suočen sa svim tim naredbama, nisam mogao ne pomišljati na koincidencijski paralelizam, kako sam nedugo prije pisao pjesmu o naredbama i eto me sad opet stavljenog pred naredbe, i nisam mogao ne pomišljati kako bih onda baš trebao i o tim novima sročiti analognu pjesmu - i tako je ona i nastala: u pauzama tečaja.
    Što se tiče Mirčotinje, on je notoran spamer, ali ne brišem ni njega dok god se radi o nekakvom sudu o stvari iz post(ov)a, odnosno ostajanju u okviru teme. Brišem kad prijeđe u baš spam, u ona idiotska stihoklepstva kojima nevezano vrijeđa raju, i slično.

    avatar

    27.06.2016. (08:12)    -   -   -   -  

  • viviana

    Eto, vidiš! Druga pjesma bila je suđena!
    :)))

    Super je to kad si otvoren na način da možeš u "svakoj točki prostora i vremena" (ovo je izraz koji je jednom kao kompliment, meni, uputio netko, meni se svidio, pa ga sad dopisujem i ovdje, tebi) pronalaziti inspiraciju. Tada su i koincidencije u dosluhu s takvom im prirodnom sredinom :), jedna s drugom, i sudjeluju u stvaranju... ;)

    avatar

    28.06.2016. (17:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...