Komentari

mojapregaca.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Moja pregača

    Dok ovo pišem vani grmi,sijeva.Možda je netko planirao sutra ručak u pripodi,(roštilj) ali mu vrijeme ne dozvoli.Umjesto ručka u prirodi može pokušati s "prirodnim (naravnim) odreskom.Ako se odlučite dobar tek Vam želi Moja pregača :)

    avatar

    19.06.2016. (01:21)    -   -   -   -  

  • nada

    Super ti je blog, sve detaljno da ne moze biti zabune, Divim ti se na ovako detaljnim uputima. Slike I recepti su za 5.

    avatar

    19.06.2016. (07:29)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Savršeno jasno i temeljito objašnjeno . Neke detalje pripreme treba znati

    avatar

    19.06.2016. (08:25)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    još jedan food blog, sviđa mi se dizajn bloga

    avatar

    19.06.2016. (10:14)    -   -   -   -  

  • Moja pregača

    Željela bi olakšati onima koji su tek ušli u svijet kulinarstva,a iskusnima je dovoljan i sam recept.Bez obzira na iskustvo ja rado prihvatim svaki savjet.

    avatar

    19.06.2016. (11:45)    -   -   -   -  

  • Moja pregača

    Nado,hvala od srca !!!

    avatar

    19.06.2016. (11:46)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Sviđa mi se način kako objašnjavaš. Na isti način radim odrezak,
    ponekad umjesto vode dolijevam vinom i u tom slučaju "preskačem"
    vrhnje, jedna od varijacija. Fino, mekano, njam, umjesto pirea vrlo
    lijepo legnu Annabonine njoke bez krompira, brze i jednostavne:))

    avatar

    20.06.2016. (19:48)    -   -   -   -  

  • Moja pregača

    Naravni sa pireom voli moj sin,vjerujem da je dobra i tvoja verzija :)

    avatar

    27.06.2016. (23:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...