Dok ovo pišem vani grmi,sijeva.Možda je netko planirao sutra ručak u pripodi,(roštilj) ali mu vrijeme ne dozvoli.Umjesto ručka u prirodi može pokušati s "prirodnim (naravnim) odreskom.Ako se odlučite dobar tek Vam želi Moja pregača :)
19.06.2016. (01:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nada
Super ti je blog, sve detaljno da ne moze biti zabune, Divim ti se na ovako detaljnim uputima. Slike I recepti su za 5.
19.06.2016. (07:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Željela bi olakšati onima koji su tek ušli u svijet kulinarstva,a iskusnima je dovoljan i sam recept.Bez obzira na iskustvo ja rado prihvatim svaki savjet.
19.06.2016. (11:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sviđa mi se način kako objašnjavaš. Na isti način radim odrezak, ponekad umjesto vode dolijevam vinom i u tom slučaju "preskačem" vrhnje, jedna od varijacija. Fino, mekano, njam, umjesto pirea vrlo lijepo legnu Annabonine njoke bez krompira, brze i jednostavne:))
20.06.2016. (19:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Dok ovo pišem vani grmi,sijeva.Možda je netko planirao sutra ručak u pripodi,(roštilj) ali mu vrijeme ne dozvoli.Umjesto ručka u prirodi može pokušati s "prirodnim (naravnim) odreskom.Ako se odlučite dobar tek Vam želi Moja pregača :)
19.06.2016. (01:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nada
Super ti je blog, sve detaljno da ne moze biti zabune, Divim ti se na ovako detaljnim uputima. Slike I recepti su za 5.
19.06.2016. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Savršeno jasno i temeljito objašnjeno . Neke detalje pripreme treba znati
19.06.2016. (08:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
još jedan food blog, sviđa mi se dizajn bloga
19.06.2016. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Željela bi olakšati onima koji su tek ušli u svijet kulinarstva,a iskusnima je dovoljan i sam recept.Bez obzira na iskustvo ja rado prihvatim svaki savjet.
19.06.2016. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Nado,hvala od srca !!!
19.06.2016. (11:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Sviđa mi se način kako objašnjavaš. Na isti način radim odrezak,
ponekad umjesto vode dolijevam vinom i u tom slučaju "preskačem"
vrhnje, jedna od varijacija. Fino, mekano, njam, umjesto pirea vrlo
lijepo legnu Annabonine njoke bez krompira, brze i jednostavne:))
20.06.2016. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Naravni sa pireom voli moj sin,vjerujem da je dobra i tvoja verzija :)
27.06.2016. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...