Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kunigunda

    Gledala, slušala i -------napisala! Sami podobnici s jedne i druge bande....

    avatar

    07.06.2016. (22:59)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Zato ja ponovno neću glasati ni za SDP ni za HDZ....
    Doduše, za HDZ nisam glasao nikad u životu, a za SDP samo jednom(2000.), jbtg, zajebo sam se tad, bilo mi žao poslije.
    Samo ne znam za koga, za koga brate mili!?!?
    Zašto se ne pojavljuje nitko da razjebe tu gamad i ološ koja kriminalce postavlja u UStavni sud, ljude koji bi se evidentno trebali liječiti delegira u sabor (jer Ilčić i kompanija nisu izabrani, oni su delegirani), a kretene i maloumnike postavlja za ministre!?!?

    avatar

    08.06.2016. (12:02)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ako mi se dopusti dopuniti cijenjenog Borisa, ja bih njegovu rečenicu malo produbio.
    ."Posljednja je to straža pravne države i njen najviši vrh, sam zaglavni kamen na sjecištu trodijelne demokratske vlasti: tumači Ustava koji tamo sjede najmudrije su i najškolovanije glave koje normalna država ima, nezavisni od svakog mogućeg interesa, slobodni od svake moguće politike i čisti od svake moguće pizdarije." (To bi trebao biti, a vjerojatno i je u normalnim državama, koje doduše imaju mafiju, ali gdje država nije mafijaška, op.s.c.)

    A da Republiku Hrvatsku, takvu kakva je sada i danas treba raspustiti meni je već dulje vrijem jasno, a da „hrvatski narod treba proglasiti trajno nesposobnim za nacionalnu državu“ bilo je jasno omrznutom M.K. još tijekom stvaranja Kraljevine Jugoslavije između dva svjetska rata. No tko če čitati i slušati tog starog 'komunjaru'.

    avatar

    08.06.2016. (21:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Anabonny, da, upravo to - banditi. s/sa, ali i iz (jedne i druge bande). dakle, osim činjenično, i gramatički (višeprijedložno) točno :0)
    @DLŠ, zadnjeg, koji je bičem iz hrama istjerao sve ovce i volove (i ne nužno životinjske primjerke), su razapeli. novog nigdje na vidiku (niti ga treba tražiti: da je autentičan završio bi isto, a niškorisne lažnjake već imamo). osobno se ne opterećujem, u nedostatku prihvatljivih, i ni za koga je izbor.
    @semper, čitati i slušati? prezahtjevne radnje za ove koji ne priznaju postojanje života prije `90te.

    avatar

    08.06.2016. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...