Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • semper_contra

    Ne znam. Možda je na kratki rok tako, no zar je itko mogao pomisliti da će Karamarko nogirati Kosoricu kad mu je pred TV kamerama uručivala HDZ-ovu iskaznitu po drugi (?) put. Možda je slijedeći egzekutor baš Brkić.

    avatar

    06.06.2016. (12:01)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Bolje i to nego Apaurin nakon Vlahova !

    avatar

    06.06.2016. (12:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, da detaljnije pojasnim, recentna šesta sezona serije Igra prijestolja dostigla je i prestigla radnju iz književnog predloška, pa je među fanovima diljem svijeta postojala bojazan da će inače izuzetno vratolomna i nepredvidiva serija bez pisanog izvornika (kojeg G.R.R.Martin još nije dovršio) postati dosadna.
    ovim sam postom zapravo samo povukla ironičnu paralelu (sa potresom koji drma HDZ, i uopće vladajućom garniturom), bez analizirajućih pretenzija. jer skoro pa (ni)malo marim za interne obračune hadezeovaca. dapače, neka se slobodno međusobno egzekutiraju do besvijesti. i taj ću (freak) show odgledati kao takav, velim, udobno zavaljena i ništa manje zabavljena uz punu zdjelu kokica.

    ili kako je i Ivančić danas precizirao: It’s time, honey!
    "Ostavimo hrvatsku političku vlast da se samostalno i na miru destruira. Pojavne manifestacije te implozije ionako nije umjesno nagađati. Tek kada ona postane bliska historijska činjenica – dakle sasvim uskoro – moći ćemo imati pregledan uvid u anatomiju jednog sloma, sa svim kriminalnim, tabloidnim i pseudodemokratskim detaljima. Vrijeme u svakom slučaju radi za nas. It’s time, honey!"
    "Samo zadnja epizoda u tekućem procesu propasti, koja ima sve elemente jeftinoga trilera, upućuje na to da je smrtni slučaj više nego zaslužen, štoviše, da otvara mogućnost nečega tako dirljivog kao što je nacionalni spas."
    "Ova vrsta kriminalne ispomoći političkome životu, u režiji stranke na vlasti, uzimala je sve više maha zadnjih mjeseci."
    "Tako se na mikroprimjeru, u samoj odjavnoj špici hrvatske političke lakrdije, cakli dvostruka laž i izoštrava dvostruka diskreditacija: HDZ-a kao demokratske, a Mosta kao moralno čiste političke formacije, koja još uvijek pjeva ditirambe o ‘uvođenju novih etičkih standarda u javne poslove’. U stvarnosti, iza kulisa podignutih zahvaljujući public relations trudbeništvu, sve se puši od siledžijstva i korupcije.

    No, trebali bi nam dani i dani, pasusi i pasusi, da pobrojimo sve mračne aspekte vlasti koja upravo intenzivno proždire samu sebe i koja se – na našu veliku sreću – sklopila kao autodestruktivna mašina."

    avatar

    06.06.2016. (22:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Anabonny, nakon njega učinkovitiji je Gastal. i općenito, nakon svake neprobav-ljige tog tipa.

    avatar

    06.06.2016. (22:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...