Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • jelen

  jbt koji bolesnika ima, ali i država je bolesna... ako neko se bavi pucanjem iz malokalibarke po vojarni već kao dugogodišnjom tradicijom, a nema ga tko smjestiti na psihijatriju. Ali ništa me ne čudi više.
  Inače zapušteni vojni objekt koji je završio na isti način je i na Ivanščici. Sve osim golih zidova je opelješeno sve, nanjušili su sakupljači sekundarnih sirovina i podzemni kabel za struju i iskopali, u duljini od nekoliko stotina metara :-))

  avatar

  10.06.2016. (09:19)    -   -   -   -  

 • airsoft pokret Plaćenici - v.d. komesar Manga

  Nažalost u ovoj državi te zakon štiti točno onoliko koliko se sam zaštitiš. Imajući to u vidu kod nas fajrunt kao da je već počeo.
  Inače sakupljači sekundarnih sirovina su zakon ;))) Oni i bubašvabe će jedini preživiti fajrunt. Vidio sam mnogo napuštenih vojarni i što oni sve mogu razmontirati ljudi ne mogu zamisliti. Tipa cisternu za vodu od par tona ili vrata ulaza u tunel. Njima nisu problem ni obalni topovi ili 10 tona teška olupina MiG-21 br. 119 u šumi kod N.Gradiške. Nisam vidio, ali sam čuo da su razmontirali i neke uništene tenkove koji su ostali na terenu nakon DR. Strava koliko su učinkoviti...

  avatar

  10.06.2016. (14:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...