Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lion queen

    nemoj se preračunati, broj onih koji nisu došli na skup je daleko veći.

    avatar

    02.06.2016. (19:16)    -   -   -   -  

  • samohrana

    Tko god bio organizator, pa makar izgledala cijela 'fešta' nevino i naivno, jasno da je riječ o oluji (onoj koju žanju oni koji siju vjetar), a ja mislim da se ono dosta vidi upravo u obraćanju profesorice slavljenicima iz nekog malog mista koja je jasno rekla da je riječ o pitanju na čijoj si strani... To je krucijalno pitanje kojim se vjetronosci, koji nisu ni primirisali ničem na što se kao pozivaju, služe od početka rata: crno-bijelo... Na tom pitanju lome se sve moralne i svjetonazorske denominacije u oštre krhotine.

    Uostalom, sjećam se još iz škole da postoji uzrok rata i povod za rat. I dok o uzrocima stvarno mogu svi imati svoje svakakvo mišljenje, od pametnog do halucinirajućeg, kod povoda je stvar znatno neizvjesnija. Sjećam se prvih snimki s početka tzv. arapskog proljeća (mislim da sam to jednom kod tebe i napisala), kad je jedan uspaničeno trčao okolo i vikao da nije to sukob dviju suprotstavljenih strana, nego ljubavna svađa koja je prerasla u fizičko obračunavanje. Možda i nije neki povod, no svakako je okidač. Nakon toga slijedi tučnjava u salonu, svak zbog sebe i vlastith životnih frustracija (to me sjetilo kad se Ilčić onomad povodom referenduma nešto javno hvalio da su se na jednom sastanku stranke, neznamviše koje, malo šakama obračunali, kao to je NORMALNO).

    Baš sam pročitala jedan članak u kojem se tvrdi da postoji obilje dokaza da je rat proizvod kulture iznjedrene negdje prije manje od 12-ak tisuća godina, dakle, ne nužno genetska odlika homo sapiensa. Moj konstruktivni prijedlog je da se na idućim izborima biraju majmuni, da odmah znamo raspoznati razliku između elite i plebsa... Ovo je nekako previše konfuzno, a svak ima svoj razlog... No, zanima me tko još misli da je ovakvo divide et impera nešto za trljati ruke. Kaj, vile na Marsu i u podzemlju su pospremljene i opremljene? Mali tenkići podmazani? Nova minkenska bojna spremna? Izgleda da je...

    avatar

    02.06.2016. (19:35)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    nije trebalo ništa posebno pričati. dovoljno je bilo pojaviti se. jasno je sve svima. nije slučajno što je eto baš danas u saboru sandra krpan podsjetila hrastoslava i ostale kako je hrvatska sekularna država i da se vjeronauk treba vratiti u crkvu, a građanski i zdravstveni odgoj u školu. prisjetimo li se da sdp za svoje vladavine nije imao muda to pitanje potegnuti ovo sad zvuči poprilično osokoljeno.

    avatar

    02.06.2016. (21:10)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    LQ - Ne treba biti lumen za shvatiti iz koje agende govoriš: nastojanja da umanjiš značaj prosvjeda. Ali značaj prosvjeda ne mjeri se apsolutnim odnosom broja demonstranata i ukupnog stanovništva zemlje (što bi bilo bezumno, jer se radi o kruškama i jabukama), nego relativnim odazivom (u odnosu na usporedive situacije).
    Jesi li sigurna da želiš tvrditi slab odaziv za ovaj prosvjed jučer? Razmisli dobro. Dajem ti šansu da se izvučeš. Da ne bi postala predmet opće sprdnje k'o Miletić.
    Neke stvari su neporecive.

    avatar

    02.06.2016. (23:51)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    SAMOHRANA - Škaričić je taman malo iza mene objavila svoj pogled na stvar: navlas isti u razmišljanju i suprotan u zadnjem zaključku; možda ti doda koji odgovor ili pitanje
    EMI - kao da je previše neobična koncidencija da ne bi bila kauzalno povezana

    avatar

    03.06.2016. (00:12)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ne znam, al mini se čini da je broj onih kaj ne dođu na neki skup navek veći, il nisam dobro gledal. Ne znam kak je to bilo sa onim hodom za prisilni trbuh, ili kaj već, su tam svi došli? Ti miša, pa to je onda bil red od Antartike ;)

    avatar

    03.06.2016. (00:57)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    BLOGI - kako možeš biti takav da naše vrle desničare suočavaš s elementima logike, znaš da su s njom u krvnoj zavadi

    avatar

    05.06.2016. (08:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...