Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    puš: Falanga, Mržnja govora sprdnje(1)
    V. Ivančić: Satiracija

    avatar

    08.05.2016. (13:37)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Osjetio je to R. Bitorajec bez brige........Satira i Udba pod ruku ?

    Samo u nekm glavama

    avatar

    08.05.2016. (14:15)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    OPASNOST bi trebalo uvijek staviti iznad Velimirove glave kad se pojavi na ekranu. No on se pojavljuje na opskurnoj TV, a Katedrala duha prenosi misu na kojoj 'prečasni' Luka Percel proziva KGK zbog toga što je (konačno) osudila NDH. I onda daje slijedeće izjave:

    “Stavovi i mišljenja koji se prenose u izravnim radijskim i televizijskim prijenosima ne izražavaju stavove i mišljenja Hrvatske radiotelevizije”.

    “Hrvatska radiotelevizija osuđuje svaki oblik govora mržnje i ograđuje se od takva govora.”

    Komentar cinika: Tko je kriv autorima 'smaknutog' "Montiranog procesa" što od Katedrale duha nisu tražili da se emisija prenosi izravnim televizijskim prijenosom pa im, sukladno citiranoj izjavi, emisiju ne bi skinuli s programa.

    avatar

    08.05.2016. (18:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @annaboni, trogloditskim.
    @semper, komentarom još jednog cinika: ta tko bi mogao predvidjeti da će puška okačena o zid oružarnice opaliti u trećem činu, odnosno, da će baš s oltara u Katedrali prcati pop-u(p)staša?
    skandal je, dakako, višeslojno sramotan, upravo paradigmatski. slika trenutne hrvatske izvitoperene stvarnosti. sve je tu na svojem nakaradnom mjestu: sa nacionalne kovačić-vidnice, koja je u punom zamahu provođenja karamračno-hasanbegovićevskog ustašofilnog programa, imbecilni ustašofilni pop propovijeda mržnju i proziva istu takvu predsjednicu za osudu ustašluka (s njene strane okašnjelu, neiskrenu i iznuđenu), a ona mu potom ustašluk oprašta. toksičnost sa svih instanci, s tim da bi se ovi visokopozicioniraniji trovači javno pravili (glupima) da ne truju.

    avatar

    09.05.2016. (17:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...