Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Bljesak

    Tebe triba tuć i pritom ti nedat plakat.

    avatar

    08.05.2016. (07:46)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Neće Zagreb slaviti nikad više Dan oslobodjenja svoga grada.
    Rijeka ga nije ni spomenula : dobro da nisu promijenili naziv brodogradilišta
    One davne crno-bijele slike oduševljeih Zagrepčana u Ilici na dan 8.maja zamijenjene su prosvjedom i raznim Tepešima, Vrijeme slobode ostalo je u ropotarnici onih koji pamte.

    avatar

    08.05.2016. (07:52)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    vrte na Internetu Zvjerska ubojstva kakvih bi se postidili i nacisti, dovoljno je na primjer otići do Jadovna ili u Hudu jamu, da ne nabrajamo ostala stratišta uključujući i Jasenovac koji je radio do 1951.

    Tito je na čelu "narodnooslobodilačke" kolone razbojnika, probisvijeta, pljačkaša i ubojica ušao u Zagreb nakon čega su počele pljačke, ubojstva i likvidacije - masovna streljanja počevši od sjeveroistočnog ruba zagrebačkog parka Maksimir, pa po čitavoj okolici. O tome postoji nebrojeno dokumenata i svjedočanstava. Sve se je to događalo po "oslobođenju" Zagreba, kada je Tito, kao nalogodavac, likvidirao što Zagrepčana, a što ostalih zarobljenika i ranjenika (izvlačili su ih iz bolnica i vodili direktno na streljanje ili ih vukli zavezane za kola po gradskim ulicama dok im se lubanja nije raspala)

    Tito je bio najodvratniji diktator i nalogodavac za fizičku likvidaciju suparnika u svojoj Partiji. Pa je tako, po završetku WW2 dao uhititi i ubiti Hebranga kao i mnoge druge poštene, ali naivne hrvatske, istinske antifašiste, a svije fašiste koji su nosili trorogu kapu s crvenom zvijezdom petokrakom pod krinkom koje su klali, pljačkali i ugnjetavali sve uključujući i svoje vlastite drugove.

    Takvih kao što je obitelj Zec s hrvatske strane na okupiranim područjima takozvane SAO Krajine bilo je na tisuće. Još gorih i još zvjerskijih. UNPROFOR ih registrirao gotovo 2500. Za razliku od slučaja Zec koga "antifašisti" koriste kao argument, ti isti one negiraju ili u najmanjoj mjeri minoriziraju. Prešućuju. Ili ih pakiraju Hrvatskoj kao recimo, klanje u Dvoru na Uni. Toliko o činjenicama i mjerilima u službi otvorene antihrvatske politike i kreiranju zločina za vječnu izmišljenu krivcu Hrvata.

    Toliko o činjenicama. Ukratko.

    Što reći o takvima koji danas opet potežu teme iz prošlost, takvima kao što je Mosor?

    Tipičan "antifašist" koji je, recimo kao i Rene Bitorajac (nakon svog benignog uratka brzo je raskrinkan - Bujica 06.05.2016.), vuče nasljeđe od "antifašista" koji su klali, pljačkali, ubijali i provalom, nasilnim putem, se useljavali u tuđu imovinu i otimali je. Mali potrčko koji osjeća grižnju savjesti pa je pokušava isprati izmišljotinama i lažima.

    Hrvatska je slobodna, demokratska i otvorena zemlja. Onome kome se u njoj ne sviđa, slobodan put negdje drugdje. Samo, takve kao što su ovi naši "antifašisti" nigdje ne bi primili, jer se oni svima gade.

    Da završim, takvi kao prethodni ne mogu svojom benignošću nikog uvrijediti već samo nasmijati. Za uvrijediti treba, kao što to veli Božidar Alić, biti na višem kulturno-intelektualnom nivou. Dan oslobođenja Zagreba bit će onaj kad ta bučna šačica zgubidana ''antifašista" odseli ili odjebe, jer Zagrepčani takve niti trebaju niti žele.

    Vama normalnima sretan vam dan oslobođenja Europe od fašizma.

    Hrvatske tužne obljetnice na žalost počinju nekako baš u to vrijeme, a za njih je zaslužan Tito. Za razliku od njega koji je krvnik Hrvatske i Hrvata, čime im je automatski dužan, Tuđman je simbol oslobođenja, ili barem početka oslobađanja, jer drugi dio - lustracija - tek slijedi. Pa će pravi dan oslobođenja biti onaj kad posljednji "antifašist" odjebe u ropotarnicu.

    Otvoreno i iskreno.

    avatar

    08.05.2016. (08:07)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Bljesak/Mirche, ma naravno - ti za bolje i ne znaš.
    @annaboni, hoće. To je povijesna nužnost - ovi ovdje ljudi i narodi postupit će razumno, ali tek kad iscrpe sve druge mogućnosti. Racionalna i uspješna država na ovakvim temeljima već se dvadeset i šest godina ispostavlja kao matematička nemogućnost. Naprosto je u kontradikciji sa početnim postavkama. I nije više ostalo mnogo kombinacija. Uostalom, doći će nova mladost, donijeti nove dane...
    @Blokirani, ako si ti primjer dobrog Hrvata, piši me slobodno kao antihrvata. Samo ti mrzi, ako će ti to dat kruva, papane.

    avatar

    08.05.2016. (12:30)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    @mosor2, mislio sam da možeš bolje, ali problem s "antifašistima" je da oni to jednostavno ne mogu. Predvidljivi su.

    avatar

    08.05.2016. (15:04)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlično barataš imenima, pa si mogao o obljetnici raketiranja zagreba od strane srbočetničkog agresora napisati i osam imena poginulih nedužnih građana zagreba, jer je evo upravo prošla obljetnica.. a znaš li možda imena žrtava Ovčare, ranjenika iz vukovarske bolnice? ili si njihova imena zaboravio?

    avatar

    08.05.2016. (16:37)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Blokirani, svašta sam ja tebi mogao napisati: primjerice, što tvoj Pavelić nije ostao da primjereno dočeka tu kolonu razbojnika i pljačkaša: disciplinirana i junačka hrvatska vojska sigurno joj je u svakom pogledu bila superiorna. Pogotovo što veliš da se "ovi naši "antifašisti" svima gade" - Pavelićevi heroji sigurno su mogli računati na svaku pomoć civiliziranog svijeta. Ili je možda štos u tome da su ti ustaški heroji najbolje znali ratovati protiv nejači. Ali koja korist da ja tebi nešto objašnjavam, kad ti ionako sve najbolje znaš? Drži se ti svojih autoriteta, Bujanca i Alića, puno ćeš naučiti.
    @lion queen, samo da znaš, ja za sve to također krivim gada Tuđmana. U ratu se događaju strahote, a po meni je najkrivlji onaj koji rat započne - a to su Tuđman i njegov kompa Milošević. Milošević je kriv za rat na području Jugoslavije. Tuđman je kriv za rat na području Hrvatske.

    avatar

    09.05.2016. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...