Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Kratak pregled

    avatar

    02.05.2016. (00:01)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    "Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji hrvatska država, Domovinski rat, naši branitelji i poginuli, te politička doktrina Franje Tuđmana i veliko djelo Gojka Šuška". (3. 5. 2014.)

    "Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji socijalistička Jugoslavija, NOB, naši borci i poginuli, te politička doktrina Josipa Broza i veliko djelo Aleksandra Rankovića". (tako nekako moglo je biti, a možda je i bilo, napisano krajem četrdesetih godina prošlog stoljeća).

    Pitanje: iz kojeg je legla Tomislav Karamarko?

    avatar

    02.05.2016. (11:07)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, dilema je naravno lažna, jer, kao što odlično uočavaš, riječ je o jednoj te istoj ideološko-retoričkoj matrici "Imate misliti kako vam mi zadajemo misliti (odnosno, imate uopće ne misliti)!", neovisnoj o predznaku trenutne ideologije (a koju su ideološke perjanice uvijek spremne i raspoložive propovijedati sa pripadajućih im oltara). odgovor je stoga: iz istog, dakako, jer kroz hrvatsku i općenito ljudsku povijest i ne postoji nego jedno te isto leglo jednoumlja (njegovih aparatčika, propovjednika i konzumenata).
    p.s. primijetiti da ovime nailazimo na paradoks singulara čopora, a plurala samomislećih pojedinaca.

    avatar

    02.05.2016. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...