Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • film:D

    vidim u proslom postu na slikama da ste Lukši na koncertu pripremili neki kratki film,reportazu ,sto li vec:)....stvarno prekrasno ,za svaku pohvalu....ona je to sigurno zasluzila i nadam se da ce za Zagrebačke mažoretkinje ostati upisana zlatnim slovima...stvarno je divna:)

    avatar

    06.04.2016. (12:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, jesmo. Sa tom praksom smo krenuli od Doroteje i nastavit ćemo je sa svim budućim predvodnicama koje će otići iz tima.

    I slažem se u potpunosti da će ostati upisana zlatnim slovima u povijest tima.

    avatar

    06.04.2016. (13:00)    -   -   -   -  

  • Rejting

    Cemu brisanje komentara? Ovo je javni blog,budite spremni na negativne i pozitivne kometare a ne pozitivne ostavljat a one manje pozitivne ne...kometar nije bio zlonamjeran niti ista.

    avatar

    06.04.2016. (13:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    To što je neki blog (medij) javan ne daje pravo bilo kome da krši pravila bloga. Ovo je blog institucije koja sa njim upravlja u interesu institucije.

    1. Nikada nisam i neću dozvoliti stigmatiziranje bilo koje osobe u timu. Pitanje se moglo postaviti i bez prozivanja osobe. U tom slučaju radi se o naslađivanju ili zlonamjrenom pisanju da se naškodi toj konkretnoj osobi.

    2. Na ovom rejtingu bilo je osoba koje su daleko više pale na rejtingu, pa čak i u prvoj formaciji, pa se nisi reflektirala na te osobe. Dakle, ako je argument bio rasprava o razlozima koje si navela (a isti su bili samo izgovor za stigmatiziranje jedne osobe) onda se trebalo reflektirani na one koji su pali za BITNO više mjesta. Kod njih su ti i takvi razlozi daleko više izraženi. Zašto odabrati konkretnu osobu ako postoji 6 osoba koje imaju veći pad na rejtingu i takvi razlozi su primjereniji njima. Dakle, očito je razlog bio stigmatiziranje jedne osobe, a to nije prihvatljivo, to nije sukladno pravilima bloga i to neću dozvoliti.

    3. Moglo se pitanje generalno postaviti (za sve koji su pali po rejtingu) ili ga postaviti općenito.

    Stoga te upozoravam da odmah prekineš sa tako čime jer isto nećemo tolerirati. Provokacije u timu dozvoliti neću.

    avatar

    06.04.2016. (15:30)    -   -   -   -  

  • 284

    Je l' Brundo i dalje najdugovječnija predvodniva ili ju je Nina prestigla? XD

    avatar

    06.04.2016. (16:27)    -   -   -   -  

  • Tresnjevka

    Svaka čast Sertic na plesu, ali bas se vidi da ju uporno gurate da uđe sto prije u prvih 17

    Lijep pozdrav

    avatar

    06.04.2016. (17:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    284:
    Nina? Koja Nina?

    Tresnjevka:
    Nitko je ne gura. U našem timu nitko nikoga ne gura. Sve cure postižu svojim radom i kvalitetom. Zašto bi je gurali? Koji bi razlog tome mogao biti?

    avatar

    06.04.2016. (17:44)    -   -   -   -  

  • ;-)

    Ajme, niko nikog ne gurs, to je da riknes od smijeha. I ovo apliciranje na rejting stvarno pohvalno, cure koje su imale los dan ili probleme s koljenima to ce stvarno motivirati. Ali dok god imate zalihu cura koje ustrepere kad im se ime spomene na blogu pa onda komentiraju Šefe sim, Šefe tamo, bilo je cool ili prezakon koga briga zar ne

    avatar

    06.04.2016. (19:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ajde ne pričajte gluposti. Ja sigurno Noklicu ne guram, to bar svi znaju. Noklica i ja se uopće dobro ne slažemo. NIti ikog drugog gurem. Zašto i bih, pobogu? Koji bi razlog tome bio???? Pa meni je interes imati samo najbolje cure u formaciji. Nemam drugih interesa! A ako to netko zasluži svojim radom, onda nije gurnut ni od koga nego od sebe same.

    Nitko nije dobio lošiju ocjenu sa klasifikacije jer ima problema sa koljenima. Loš dan, a sorry, ali ako ne možeš kontrolirati emocije, strah i tremu pred komisijom, a kako ćeš to onda kontrolirati pred sucima na prvenstvu. Taj argument je kao "nije pošteno što sam pala ispit jer mi je bio loš dan": A još je blentaviji komentar obzirom da 90% ocjene nose rejtinzi predvodnica, trenerice i mene, a oni se ne temelje na lošem danu ili privremenom stanju, već na procjeni cjelogodišnjeg rada.

    avatar

    07.04.2016. (00:46)    -   -   -   -  

  • 284

    Nina iz bajki :) Iliti koliko godina se već bajke rade za koncert?

    avatar

    07.04.2016. (10:14)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Prva mažoret bajka "Carstvo začaranih štapova" izvedena je 2005. godine. Dakle do sada smo imali 12 mažoret bajki, znači da ih radimo već 12 godina.

    avatar

    07.04.2016. (10:35)    -   -   -   -  

  • Beba

    Cestitke Ines i Luki na malom Roku!!

    avatar

    07.04.2016. (18:45)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, da... coool!!!!!! Mali je presladak!

    avatar

    07.04.2016. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...