Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • stara teta

    zar treba biti na nekakvoj cool listi??? pojma nemam.

    avatar

    29.05.2015. (12:28)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Haaaaaaaaaaa

    Ovo je oštro kao sječivo kamikaze. Nisam u blogoknjizi, ali mi je drago za sve one koji jesu pogotovo, ako je njihova osobna procijena o kvaliteti vlastoručnog pisanja prvi meritum stvari.

    Zašto deset , a ne po želji autora ( broj ) to mi nije jasno, ali očito ima razlog koji nije pojašnjen.

    Za zbornik radova Webstilusa pred dvije godine , gl. urednica Dr Blanka Pašlagić , kniževnica i profesorica na Filozofskom fakultetu me mailom zamolila ( čaaaaaaaaak) da odaberem nekoliko svojih radova ( što i jesam) da bi u konačnici, od pet predloženih ONA, kao osoba znanja i struke uzela tri koja se njoj svidjaju.

    Btw : ovaj primjer Webstilusova zbornika sam navela da pokažem, kako svatko o sebi može imati ekstremno visoko mišljenje, ali Netko bolji od njega, s placetom struke je selektor.

    A ti si fresh-dama još uvijek ? O, moj Bogec draaagi
    Još nešto : onaj mačak na tvojim slikama je bezveze i uopće ne znam zašto ti je taj post istaknut. Naj zameriti na iskrenosti

    avatar

    29.05.2015. (12:57)    -   -   -   -  

  • majra

    Sa cinjenicnim stanjem da si za knjigu mogla uraditi neke stvari, trebala si izaci onda ranije pa da se moze reagirati.
    Istina je da su sva objasnjenja vrlo stura u vezi te knjige, poslala sam svoj osobni broj mobitela a da nemam pojma kome?

    I zaista je bezveze sto se mao tko uopce zna radovati, pa sto ako u knjizi nisu objavljeni vrhunski radovi,
    ne znamo raditi nesto zajedno, uvlacimo osobne odnose,
    samo neka svadja, cool ne cool, i to uvlacenje.. ccc

    avatar

    29.05.2015. (14:22)    -   -   -   -  

  • srebrenko

    Kako će se knjiga zvati Sovuljaga i 39 patuljaka

    avatar

    29.05.2015. (14:30)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    interesantan post, @stara teta - vrlo interesantan

    avatar

    29.05.2015. (14:39)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    e, ništa ne znam o ovome, nešto sam se isključila iz blogosfere na trenutak u kojem se sve ovo odvijalo, ali ne smeta, drago mi je da netko ima volju projekt realizirati, pa makar se neki i ljutili... sve će se to izgladiti.

    avatar

    29.05.2015. (15:16)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    za ovo cak nisam ni znala da ima... prekratko sam ovdje....

    avatar

    29.05.2015. (17:39)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    @Annaboni , kamikaze su bili japanski piloti samoubojice , koji su na taj način posmrtno sticali čast u svjoj domovini.
    Vjerojatno si mislila na samuraje i Seppuku tj. harakiri .
    To je vrsta ritualnog samoubojstva japanskih samuraja vertikalnim rezanjem trbuha oštrim sječivom .
    Samoubojstvo su na taj način činili oni samuraji koji su (za razliku od kamikaza) izgubili svoju čast , na ovaj ili onaj način .

    avatar

    29.05.2015. (17:51)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Osobno sam bila zainteresirana za ovu ''blogoknjigicu'' koju spominješ ali mi je na put , kao uostalom i drugima kako vidim , stala ''birokracija'' sa ovog portala.
    Zamisli da su nakladnici (ili tko već u lancu izdavanja neke zbirke pjesama) uvjetovali , recimo , Tinu Ujeviću kako da piše svoje pjesme i u kojem broju .
    Fino bi se proveli ...
    Odlično napisan post , bravo .

    Dovidova

    avatar

    29.05.2015. (18:03)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    NEČMI------i jesan bog i bogme..........brzopleta, a kamikaze su nam " nagradno pitanje" za blog pa mi ostalo u sjećanju

    Fala ti na ispravci

    avatar

    29.05.2015. (18:17)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @annaboni,
    svjesna sam toga da mi fotke nisu dobre, jedino je dobra cijela ta situacija vrebanja kad gazdarica ne vidi i kraduckanja, i moje na brzinu uzimanja i okidanja fotke s bijednom starom nokiom. nije ni čudo da zgledaju pijano. no već sam u nekoliko navrata naglašavala da nema puno veze neka posebna kvaliteta, nego statistički odabrir, da bi svatko barem jednom došao na naslovnicu. to što je igrao zakon velikih brojeva pa me je strpalo u tjedan dana u gotovo sve rubrike, to nema veze ni s mojim vezama ni nagovorima, a u ovom slučaju niti s naročitom kvlaitetom posta. budući da je sjedi očito početnik u svemu tomu, i to poprillično gnjevni, jer čak spominje da bi se mnogi radovali neuspjehu, što mi zbiljam ne priliči niti je prispodobivo ijednom normalnom blogeru ovdje. osim toga, čovjek očito nije baš siguran u ono što piše, jer ima običaj pisati, pa brisati, pa pisati, pa brisati. pa si mislim, pa valjda se ima toliko sape da se stoji iza svojih upisa, kad se već piskara. ne, očito nema, no nema veze.

    daklem, sedi@,
    ako možeš budi ljubazan pa ponovno stavi onaj svoj obrisani komentar natrag ovdje, da ga svi pročitamo i prodiskutiramo.
    i da znaš da mi je nije ni na kraj pameti da budem zlobna i da se radujem nekakvom potencijalnom problemu pri izlasku blogoknjige. tako nešto može pomisliti samo onaj koji inače već ima takvu šprancu u glavi. ja nemam, i ta pomisao mi se gadi.

    @S.
    apsolutno se slažem s tobom, zajednički projekt neka bude zajednički, a ne da g netko prisvaja, da drugi nemaju pojma kaj se događa, od žicanja love do dirigiranja ko bu kaj tam stavil ili ne, nisam se željela ni jadati niti stavljati stvar na velika zvona, dok nisu izašle neke optužbe koje su istovjetne optužbama koje sam dobivala na privat. i bila sam uvjerena da će njih dvoje, iako ne dozvoljavaju upletanje ikoga drugoga, uspjeti riješti te probleme. mislila sam da su dovoljno vješti i iskusni. one brojkice koje je stavio sedi na ovaj post, kad se izračuna sve, ne izgleda tako ni skupo, na prvi pogled, no moglo se proći poprilično jeftinije. da sam zla onda bih se odmah asocirala na neke koji na taj način zarađuju od naivaca, no ovaj put to definitivno nije slučaj, nego preveliki zalogaj preambicioznih, ali dobronamjernih organizatora. dapače, znam da su neki ovdje nudili pare da pokriju sve troškove, no odbijeni su uz poprilično neshvatljivu provokaciju. naravno, opet su mi servirani i raznorazni tuđi mailovi, koje nemam namjeru iznositi. no tek toliko da se zna.

    avatar

    29.05.2015. (18:20)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @srebrenko,
    molim te da budeš objektivan i ne rugaš se ljudima koji su pisali svoje postove, pjesme i reportaže, radili fotke, nitko od nas nije književnik po struci i zvanju, iako su neki studirali kjniževnost ili slične faksove. ima među nama sjajnih pisaca, profinjenih fotografa, odličnih kritičara današnjeg društva, poeta, onih što skupljaju viceve pa ih prezentiraju, ali i daju svoj doprinos tipa bolivud i sl., jedno je naše osobno mišljenje o tim uratcima, a drugo je poštovati taj isti uradak bez obziira na kvalitetu zato što ga je pisao čovjek kojem to mnogo znači. inače ne bi ovdje pisao. prema tomu, molim poštovanje prema onima koji ovdje pišu, a za pravi kritičarski rad onda doprinesi objektivnim agrumentima. i hvala na gorkoj opasci, možeš ti to i bolje.

    @s-o-s
    imaš pravo, možda se razvije i u cijelu sapunici, ukoliko nije donesena anatema na pisanja na mojim postovima. ionako su me već odavno htjeli protjerati ostrakizmom. no, fetva još nije bačena, i ne prijete mi paklenim mukama, ha, ha, ha. možda preživim, cccc.

    @booky
    @rajnglek imate vrašku sreću što niste prozvane kao ja. otpočetka. no to me nije spriječilo da se ovdje družim i uživam među ljudima koji uživaju u pisanju i druženju. eto. i ja se nadam da ćemo se svi na kraju družiti i diviiti vašim radovima ukoričenim i objavljenim. doduše, još mi se nije reklo tko je recenzent.;) tko zna nek digne dva prsta. a onda će dobiti dopuštenje od učitelja i drugarice da kaže pred cijelim razredom.

    @nečmi ovo si me divno podsjetila na jednu prekrasnu priču, prvi roman na japanskoj+m, kojeg je pisala jedna žena, Murasaki Šikibu, pripovijest o genjiju. prekrasno djelo.
    i dvije romansirane biografije s mnoštvom divnih etnoloških i povijesnih detalja, s realnim prikazom života doba stvaranja samuraja i njihovih šoguna. Miyamoto Musashi.

    sve ostalo je pačja škola...

    i, @nečmi, nije to uopće bila stvar nekakvih odluka uprave bloga, urednika, administratora, niti onih koji službeno vode cijeli blog. ne, po pitanju mog slučaju, jer iznosim svoje osobno iskustvo (!!!!), odbili su me upravo blogeri koji su se tako zdušno ponudili da sudjeluju u izradi knjige. hvala što si me razumjela, kao i svi ostali koji ne smatraju (kao što sam optužena) da miniram projekt. nema ga zašto ni čime minirati. jer cijenim ljude koji sudjeluju. ne znači da umjetnički valoriziram sve što pišu i što se piše. na koncu konca, ja sam amater, neškolovana za tako nešto.

    avatar

    29.05.2015. (18:42)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ma, čemu mistificiranje oko izdanja knjige? danas svatko može izdati vlastitu knjigu, sa sponzorom ili u vlastitoj nakladi
    to više nije tako skupo i ne mjeri se u tisućama kuna!
    vrlo jednostavno, jer i tiskare imaju vrlo povoljne cijene za izdavanje knjiga, njima je svejedno tko plaća, bitno da im se plati

    tisak moje zadnje knjige "Duša anđela", koštao me 11,75 kuna sa PDV, po 1 primjerku! naručila sam 10 primjeraka pa kad se to pomnoži, vidi se koja je cijena

    knjiga ima 98 stranica, cijena je stvarno povoljna, tako da stvarno ne vidim razloga oko tolikih tajni i skrivanja oko te blogoknjige, od koje sam odustala odmah na početku, radi skupoće, jer sam željela poslati samo jednu pjesmu, ali u kasnijim postovima sam shvatila, da mi se to nikako ne isplati i da za taj novac (dodam još malo) imam i digitalno i tiskano izdanje svoje knjige, a ne sa grupom autora

    pjesme su mi izašle i u skupnim zbirkama ili zbornicima, sve je navedeno desno u boxu na mom blogu, tako da jako dobro znam, koje su cijene izdavanja vlastite knjige u vlastitoj nakladi

    avatar

    29.05.2015. (19:24)    -   -   -   -  

  • jelen

    Sjećam se kad je jedan novi bloger počeo pisati... imao je neke dobre fore pa sam ga malo čitao i komentirao. Poslije se sve kod njega prebacilo na tu neku blogo-knjigu, dosta opsesivno, ko da je to bio neki plan od početka, neka navlakuša :-P nemam pojma što je to bilo i tko je iza toga, nit me zanima, kad jednom steknem loš osjećaj u vezi nečega više se ne pačam u to.

    avatar

    29.05.2015. (19:37)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    osobno se veselim knjizi.
    žao mi je za loša iskustva.

    avatar

    29.05.2015. (23:14)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Čar bloga, pa tako i famozne blogoknjige trebao bi i biti u raznolikosti i izostatku svakog pravila. Ima blogera koji sve kazu u tri recenice a ima i onih kojima svaki post traje najmanje cetiri skrolanja. Jedina pravila kojih se treba pridrzavati su pravilo medjusobnog nevrijedjanja na osobnom nivou i pravilo nekrsenja kaznenog zakona republike hrvatske. No ovdje je svaki jebeni pokusaj nekakvog natjecaja zavrsio u krvi i prosipanju zuci. Uvijek se nadje nekakvi samoprozvani sudac i pocne nametati neka pravila. Od fotonatjecaja se radila filozofija, slike si morao imenovati tocno odredjenim sifrarnikom (tipa nik blogera, pa broj, pa jos neki kurac) pa ako si slucajno krivo imenovao sliku samoprozvani urednici su ti vracali s molbom za preimenovanjem kao da to ne mogu sami uciniti. Od bloga su napravili salter policijska uprave. Ma cak i tamo sluzbenica nekad sama popravi gresku. A koliko se sjecam sve je islo samo s ciljem da se pljuje po jednoj blogerici koja je navodno prekrsila autorska prava, ne sjecam se vise cija, ali dokazi i optuzbe su bile na nivou rekla-kazala i dobro bi im dosla teta iz vrtica da ih malo smiri. Onda se sjecam famoznog natjecaja za erotsku pricu, koji je zavrsio izbacivanjem price s najvise komentara jer se dezurnim blogerskim velicinama iz drugog klana nije dopadala osoba koja ju je napisala. Za moje pojmove ta prica je bila nikakva ali hajka se svela na osobna obracunavanja sa autoricom, pa je na kraju diskvalificirana zbog nepostivanja nepostojeceg pravila. Isti oni koji su je izbacili jer je slala mailove prijateljima i molila za glas, sami su organizirali slanje mailova kako bi pobijedila druga prica. Skratka, cijeli blog se poklao radi usranog vikenda u Istri. Onda su poceli natjecaji na tjednoj bazi, onako laganiji jer je nagrada bila samo knjiga nekog od blogera (a znamo koliku literarnu vrijednost te knjige imaju, mislim, budimo realni). I to je zavrsilo u nekakvim pantominama kojih se vise ni ne sjecam. U jednom krugu sam i pobijedila ali knjige do dana danasnjeg nisam vidjela. I tako to. Blogerska ljubav, razumijevanje i prijateljstvo na djelu. Čudilo bi me kad bi izdavanje knjige proteklo u miru blozjem.

    avatar

    30.05.2015. (08:55)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, ha, ha, dakle, moj slučaj nije ništa novo, čista internetska posla.
    mogli bismo problematizirati do beskraja je li tomu uzrok običaj rastezanja zubima svega neobičnog što se nalazi okruženo razjarenim čoporom, onak, po defaultu odbrane i zaštite, ili je to samo igra neiživljenih ratnika i uspješnika. mijenjaju se samo trenutni vođe čopora.
    a svi kojima ne paše sadržaj ili ga nisu razumjeli, ili od njega bježe jer ih podsjeća na neke trenutke istine, imaju slobodu pisanja da napišu da ih nije briga za nepristojne i bezobrazne i gibaju s mjesta događaja. ili se, dapače, guraju i prigovaraju kao najobičniji radoznali gledaoci, praveći se da ni tim javnim aktom ne sudjeluju. ni slučajno.

    a gleč! opet sam na naslovnici. s mog posta dolazi komentar dana!
    čestitam, @shadow of soul :) :)

    ili, kako je to sjajno rekla @annaboni: " ...Eto.........došla si na moju teoriju : pamte se oni, koji imaju što reći makar svaki treći dan! ..."

    avatar

    30.05.2015. (10:28)    -   -   -   -  

  • marionetta

    ***:)

    avatar

    30.05.2015. (10:37)    -   -   -   -  

  • stara teta

    jado dobro odabrano, @nette
    višeznačno, osjećam se baš kao onaj iznutra u kabini, koji, unatoč oluji, valovima, sivilu i nasrtajima plovi i dalje. a preživjet će bez brodoloma onaj koji ima čvrstu konstrukciju, kvalitetan materijal i dobrog kormilara. :)

    avatar

    30.05.2015. (10:43)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo ti plovi, @stara teta, dobro kormilariš i vodiš svoj brod
    jednog dana, znam, slavit ćemo i tvoju prvu zbirku poezije ili proze, ovisno što ćeš željeti izdati

    avatar

    30.05.2015. (10:51)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Tako mi je žao da se ovakve stvari događaju.
    Izbjegavam rasprave i bilo kakve tenzije. Imam u stvarnom životu i previše problema koje, zbog svog zdravlja, jako dobro prevladavam.
    Reći ću samo ovo i prestati jer sam svjesna da ovakvim raspravama nikad kraja.
    Došla sam na blog.hr jer mi se nije dalo plaćati svoju domenu. Nisam imala pojma što me čeka, ali sam sigurna da sam iz nekog razloga baš ovdje. Pišem, objavljujem od rujna prošle godine. Nisam namjeravala uspostavljati nikakve odnose jer ih imam u životu toliko da ne stignem sa svima popiti kavu kad želim. Onda sam shvatila kako to funkcionira, pišemo, čitamo, komentiramo.
    Kao i u životu, i ovdje uvažavam mišljenja suprotna od mojih pa ono s čime se ne slažem, ne komentiram: Pogotovo ne politiku jer me ona ne dira ( ne želim da me dira).
    I vidim odmah neke liste i pročitam u komentarima, kontam, pratim kako da me se vidi da moram komentirati svoj post. Došla sam ovdje, ne plaćam ništa i prihvaćam sve uvjete kako blog.hr funkcionira.
    Nekad mi nešto i ne paše, možda samo nečija negativa i brza jezičina, ali, ili prihvaćam ili mijenjam. I neki komentari mi budu izdvojeni na naslovnici, postovi također. Završim na cool listi. I nemam pojma što to sve znači, ali pišem i dalje. Ono što doznajem, čitam iz komentara.
    I osjećam ljude- divne, u ljubavi, u bijesu, u frustraciji, u negativi, u zloći...Ljudi... Tko bi im ugodio? Oduševim se @Siniši i viziji blogoknjige. Kroz njegove postove osjećam čovjeka. Čovjeka sa snom koji predlaže ostvariti i moj san. Ekipa se skuplja @Lastavica, @Sjedokosi...ne poznajem nikoga osobno (kao ni vi mene),ali čine mi se iskusni blogeri- pisanjem i životom. Prihvaćam uvjete blogoknjige i šaljem sve što treba. Niti u jednom trenutku ne sumnjam u dobru i pozitivnu namjeru blogoknjige.
    I neću glumiti lažnu skromnost i neću reći da me nije briga, iako sam -cool- srce mi titra i oduševljava me pomisao da će nas blogoknjiga spojiti uživo. Jedva čekam da vas upoznam! Ljude- divne, bijesne, frustrirane, ljute. Kad prihvatimo sebe sa svim tim, prihvatit ćemo i druge. Veliki zagrljaj @Siniši na ideji blogoknjige, na našim ukoričenim tekstovima, blogerima koji su imali hrabrosti sudjelovati, prepustiti svoj san u ruke nepoznatim ljudima. Hvala @Sjedokosom, hvala @Lastavici na svom trudu i poslu. Veselim vam se svima, nikoga ne poznajem osobno, ali uvijek, baš uvijek, tražim čovjeka u svakome. Uvjerena sam u uspjeh blogoknjige. Od početka! I ponosna što sam dio nje.
    I da, zbog svog unutarnjeg mira i zdravlja kao refleksiji istoga, shvatila sam da mi je jednostavnije vjerovati ljudima, da mi je jednostavnije živjeti ljubav i biti u miru.O blogoknjizi više neću sve do promocije. Jedva čekam! Hvala svima! I tebi @teta. Prostor sam ti pretrpala riječima, oprosti na tome. Uvažavam tvoje mišljenje i samo sam imala potrebu reći i svoje o temi koja me se tiče. Hvala ti.

    avatar

    30.05.2015. (11:07)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Pravila su jednaka za sve, i svi koji su se dobrovoljno javili dobivaju jednaki prostor, što je apsolutno u redu. Ne vidim ni najmanjeg razloga tvojoj ljutnji. Ako su pravila jednaka za sve, onda su jednaka za sve, bez izuzetaka!
    A od ostalih blogera stižu čestitke na uspjehu, i od onih koji su se prijavili za blogoknjigu i onih koji nisu.
    A ljubomora nikad nije bila neki argument!
    Mislim da je korektnije i ispravnije čestitati onima koji su utrošili toliko truda i vremena oko blogoknjige.
    I da, ja sam se javio, i da, i ja sam morao ponešto mijenjati, i da, bit ću ponosan na promociji!

    avatar

    30.05.2015. (11:10)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @gorkiću,
    koja pravila? ili dogovor?
    to da svatko ima pravo na jednaki prostor i na jednaki brojs tranica, naravno da bez toga nema nikakvog dogovora. no, nikakav dogovor nije bio u smislu da ne smijemo imati manje od 5 pjesama ili 10 stranica. o tome nije bilo ni riječi, sve dotle dok ja nisam odustala od 5 pjesama i odabrala samo jednu. onda su počele ucjene. i sama sam željela sudjelovatis vojim doprinosom, nije mi dozvoljeno. usprkos svim tim kićenim riječima o svemu, nije mmi dozvoljeno jer navodno, nisam poštovala neka pravila! i k tomu mi "urednik" nije želio ostaviti jednu pjesmu, nego se cjenkao da neka stavim neku drugu. alooo! i nikad mi nije odgovoreno na pitanje osim onako, birokratski: nije po pravilu, nije po pravilu. valjda po onom pravilu o kojem je pisala pantagana!
    imam svoje radove u zajedničkim zbirkama, oni koje to zanima to znaju. pišem već predugo da mi naslovi puno znače.
    ljubomora??? rekla bih da si se obratio pogrešnoj osobi. jako pogrešnoj.
    budi ti ponosan, no onda budi i svjestan da se u ovom slučaju neke itekako diskriminiralo. zbog osobnih razloga, kojima nije mjesto u zajedničkom projektu. zbog ljubomore, čisto osobne naravi, kojoj također nije mjesto u zajedničkom projektu. i zbog uživanja u osjećaju moći, čemu je ponajmanje mjesto u zajedničkom projektu.
    da budem zadovoljna i zahvalna što mi "glavni urednik" ODBIJA molbu da ne sudjelujem s pet, nego 1 pjesmom, iz opravdanog razloga. onda dolazi faza kad ipak pristaje, no kaže da tom jednom pjesmom vrijeđam ljude (pjesmom??), nek je promijenim. ili to ili ništa.
    i onda okolo rastrubi priču da sam ljubomorna.
    sorkač, u jednoj tako divnoj idiličnoj zajednici ljudi koji sudjeluju u izradi knjigice nisu opravdana ni s koje strane (pročitaj post) uvjetovanja takvog tipa. to rade uobraženi apsolutisti kad dobiju moć i vlast. to je ono što nam se događa danas uživo. oko nas. ono o čemu i ti pišeš, gorkiću, i opravdano pišeš. nismo mi postavili takva "pravila", ni ti ni ja. nego ljudi koji žele upravljati drugima izmišljajući i naturajući vlastita pravila.

    avatar

    30.05.2015. (11:34)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @ouuuyesss!
    neka ti ružni postupci nekih ljudi ne umanje uživanje u druženju i zajedništvu. nisi ta koja je uskraćena, uvjetovana, ucijenjena i bezobrazno odbijena zbog samoproglašenih "pravila" koja nemaju neku naročitu objektivnu podlogu. pravila su stvar dogovora, i ovaj put se radi o jednom lijepom zajedičkom druženja, ne toliko zbog promoviranja osobnih uradaka koliko zbog jednog od načina druženja i upoznavnja. eto, već na startu meni se ta mogućnost grubo oduzela. u jednom malom društvancu kao što je ovo ništa se ne postiže nametanjem, nego upravo dogovorom. kad bi se barem našla i jedna jedina stavka po koojoj bi moja odluka o samo jednom prilogu na ijedan jedin način ugrozila ostale, njihove radove, ometala slaganje knjige, ili na bilo koji drugi način stvorila ikakvih objektivnih problema, (što je slučaj s plaćenim uređivanjem radova sa slikama, puno priloga, različitim theničkim uvjetima etc.), ne bi bilo dileme. međutim, ovdje se radi o čisto osobnoj osveti. i vi drugi s tim nemate puno veze, osim što ste vjerojatno bili detaljno "obaviješteni" o mojoj podloj naravi. ah, da, sjećam se, izašla je čak i pričica o zločestoj vještici o meni, ha, ha. iznosim svoje iskustvo ovdje o tomu, činjenično stanje.
    pa ako su se tu nalazili kojekakvi postovi s razgolićenim poprsjima, uredni referati što se danas, gdje i s kim jelo, šetalo, spavalo, dopisivalo, ako se iznose razmišljanja o svemu i svačemu, valjda mogu ja ovdje objelodaniti i svoje prvo iskustvo s blogoknjigom i sve oko toga, a tiče se mene? ne morate se niti sekirati niti sažaljevati. jer, situacija je tu, prisutna. vrlo prisutna.

    avatar

    30.05.2015. (11:48)    -   -   -   -  

  • popularni bloger

    Valjda je svima jasno o čemu se radi, i da su osobni odnosi upleteni, jedna dobra ideja koja je ljudima trebala donijeti veselje je iskorištena za osobne obračune, kojima je mała ptica lastavica sa svojom klikom oduvijek sklona, sroga nemojte se svi pravit blesavi i prodavat se za deset stranica u nekoj šugavoj knjižici, koju ste kao što reče Jadranka mogli i sami tiskat za stotinjak kuna, stvarno ste jadni svi skupa, izuzev Annaboni koja jedina ovdje ima muda,

    avatar

    30.05.2015. (12:01)    -   -   -   -  

učitavam...