Komentari

inasplayground.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • luki 2

    Ugodno Ti čitanje! :)))) Maleni smjehuljak neka čvrsto spava....A knjiga je odlična, pročitala. Pusa, L+B+G

    avatar

    28.05.2015. (12:38)    -   -   -   -  

  • Zlica

    Bravo :-)).
    Mada taj krimić je malo teško pratljiv i u najopuštenijim trenucima :-)).

    avatar

    28.05.2015. (15:06)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    djevojčica je! čestitam! (nisam dosad vidjela) i ja se pripremam za vrijeme bez knjiga, ali me zato sad dok još iščekujem, puca kreativnost :)

    avatar

    28.05.2015. (15:07)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    prava si velika dobra mama i gazdarica, koja uz sve to stigne pisati blog i čitati.
    čestitam ti jer znam kako to izgleda.
    uživaj u svakom trenutku odrastanja male princeze i budi mi pozdravljena

    avatar

    28.05.2015. (19:01)    -   -   -   -  

  • buba u letu

    Frendica mi je jednom poslala sličicu na kojoj su neke knjige i piše "Should I cook, clean or do the dishes? Ok, reading it is.", to totalno ocrtava moj karakter. Od peglanja sam totalno odustala (osim za svadbe, krstitke i sprovode), a sve drugo radim brzinski. Meni pomaže ako si pustim neku žešću muziku, onda sve radim k'o kad stisneš fast forward na daljinskom, probaj i ti (naravno sa slušalicama da se beba ne probudi) :)

    avatar

    02.06.2015. (12:02)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Začudo, gledala sam neki dan ovaj blog i ničega nije bilo... ili se meni činilo da je neki dan s ozbirom da sam uuuuužaaaasno bukirana u posljednje vrijeme.

    Drago mi je da ipak uz bebu pomalo stižeš i sve ostalo...

    Baš je slatkica tvoja mala :)

    avatar

    02.06.2015. (18:44)    -   -   -   -  

  • durica

    vele da klince smiruje tzv. " bijeli šum ", tj. zvukovi kućanskih aparata, tako da je to ne bi trebalo buditi, a mi smo sve normalno radili i proizvodili sve zvukove, tako da nismo Frana držali u tišini dok spava, samo smo mu puštali neku glazbu laganiju ( uglavnom klasiku i flamenco, jer to kao razvija mozak ), tako da smo po ljeti s njim normalno išli van svugdje, a on je spaval u kolicima i nikad nismo imali problema s tim.
    kaj se tiče čitanja, nisam ništa uspjela pročitati, osim brzinski nekih časopisa, ali ti ne posustaj, možda ti s vremenom i postane praktično uz dojenje. i još samo nešto, ako nemaš, preporučila bih ti za dojenje neku maramu nosiljku, jer meni je puno pomogla u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i dojenju kad smo izvan kuće. uživajte! sve to tako brzo prolazi, ali dolaze nove lijepe stvari, pa se treba radovati u svakom trenutku :)

    avatar

    02.06.2015. (23:37)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Ja sam na porodiljnom čitala kada god je Jan spavao, a masu puta dok je bio beba mi je spavao na desnom ramenu, a meni knjiga u lijevoj ruci....
    I kasnije sam isto nastavila, najteže mi je bilo kada sam počela raditi pa sam bila preumorna, ali je i ta faza prošla...I sada mi je prosjek 1 knjiga tjedno.....Makar prije spavanja ili ujutro uz doručak, a vikendom rasturam :) Sve će to doći na svoje

    avatar

    03.06.2015. (16:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...