Komentari

vkrnic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • bingo

    Kužim ..., da moram čitati od starijih postova, prema novijima.Sad kužim da pišeš o stvarnim događajima, koji su ti se dogodili i događaju.Kupit ću tu knjigu kada dovršiš :)

    avatar

    09.07.2014. (15:36)    -   -   -   -  

  • dream-land

    STRAŠNO što si sve morao preživjeti...Želim Ti sve dobro, najbolje!!!

    avatar

    09.07.2014. (15:53)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    UŽAS...pročitala sam tri posta unatrag i plakala zbog nemoći što ovisimo o nekim ljudima koji se zaklinju u humanost i medicinu, a rade grozne greške....znam, oni su isto samo ljudi, mogu pogriješiti, ali jebemu, ne smije se griješiti kad je ljudski život u pitanju....bolje 10 pretraga viška, nek se pokažu i nepotrebne, nego jedna manjka,ona koja ukazuje na pravu dijagnozu ili pravo liječenje....
    ti si sve ovo hrabro izdržao i nastavi dalje hrabro ....Bog te sačuvao jer ima za tebe velike planove, trebaš mu tu na Zemlji, trebaju te tvoje cure, tvoji najbliži, treba te tvoja Slavonija....mlad si i jak, možeš ti sve !!!!

    avatar

    09.07.2014. (16:28)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Želim ti da budeš dobro u zdravlju kojega stičeš. Strpljiv jesi, ali budi malo i miran. Ne trgaj oko sebe :D

    avatar

    09.07.2014. (17:15)    -   -   -   -  

  • Ema

    Nisa, ti vidjela prethodne postove, evo sad sam procitala one koje sam propustila. Kako se sad vracas na pocetam ne kuzim jel ti se zena vratila i ostala, jer prije si pisao da je otisla...nebitno, uglavn.je li sad uz tebe?

    Ja sam bila na operaciji kao sto sam ti napisala. Trebalo je operirat lipom pod opcom anestezijom jer je duboko medju misicima, ali doktor je kopao na krivom mjestu i nije nasao lipom,.pa je uzeo komad misica. ?! Lipom je i dalje di je bio, a ja se jos oporavljam. Rez je desetak cm. Nije to nista naspram svega sto ti prolazis, al kad vidim kako me boli ova rana...mogu mislit koliko si se ti napatio. Drzi se i pisi dalje.

    avatar

    09.07.2014. (18:20)    -   -   -   -  

  • ana

    Nije se vratila, još nisam došao do toga.Kćeri budu pola kod mene, pola kod nje.
    Ona je tako odlučila i ja to poštujem, iako mi fali.Ne postoji po meni gradacija bolesti, svaka je odbojna.Pisat ću, tako se nekako ispucam.Do sad nisam nikad napisao svoju priču baš zbog skoro bivše supruge, jer je doktor koji mi je uništio zdravlje i život, njezin šef i zato sad pišem od početka, tek sam na 2010 god., to je tek dio onoga što sam prošao.
    Pa su na blogu dole postovi kako je počelo.
    Svatko ima svoju priču i križ, ja to na pomalo čudan način objavljujem.Pozdrav i hvala što me pratite.
    Vanja Krnić

    avatar

    09.07.2014. (18:49)    -   -   -   -  

  • Ema

    Drago mi je barem citati tvoju pricu i prateci ju, nekako bit uz tebe, jer sve je lakse nosit ako se makar nesto podijeli,.makar s nepoznatim ljudima.

    avatar

    09.07.2014. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...