Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • Neverin

    kokošari su su kupili vremena do 1.12, a onda će nam podastrijet neku novu svinjariju da se pokoljemo oko nje. Trljaju se rukice s takvim narodom.

    avatar

    09.11.2013. (23:34)    -   -   -   -  

  • Lipa moja Hrvatska

    Ne virujem da taj Franjo koji ti je postavija pitanje o referendumu i ćirilici nije izmišljen.Zaminila si ga za Savu,Momčila ili Đoku,namjerno ali svejedno mi.Ali tija sam ti reći ovim nešto drugo a to je da ti u svojim postovima ovakve prirode ne mareš a da ne vriđaš.Najprije ću o kokošarima.Kokošari su istinito bili najviše oni koji su započeli rat,bacali bombe,dimilo se,stvarala se prašina a nikakvu mučninu u želudcu nisu osićali oni već oni na koga su bombe bile bacane.Ćirilica?Istina da par trulih jabuka može pokvrit sve ostale zdrave jabuke u vrići i da je bolje imati par zdravih jabuka nego cili vriću koje će se brzo pokvariti.U Hrvatskoj su za moj pojam trule jabuke ćirilične jabuke koje kvare one zdrave latiničke,hrvatske.Te ćirilične jabuke,nametanje njihovih prljavih zahtiva,neshvatljiva ali jasna laganja kontra zdravih latiničkih hrvatskih jabuka su dovodile i danas dovode do suicida pri kojem su na tisuće hrvatskih branitelja sebi oduzeli život.Trule jabuke dovode do propasti svega zdravog u Hrvatskoj i zato nam nisu potribni nazivi ne jeziku trulih ćiriličnih jabuka nego na jeziku zdravih latiničkih,hrvatskih i to je dovoljno.Pročitao sam u postu pred ovim kako te u komentaru hvali novodošla i da je prvi put kod tebe.Ja sam zavirija i na njen blog i vidija da i ona čarata o tim trulim po tebi jabukama,o ćirilici,pa sam shvatija da se joj uzalud ne dopada tvoj post.Bilo bi dobro kad bi vas dvi skupa skrpili temu o nekom postu,bilo bi interesantnijeTa dama hvali i homoseksualnost.Ja više žalim tvog Klempu kojeg više nima nego te trule ćirilične jabuke koje zatrovaše moje sunarodnjake Hrvate.Unatoč svemu,pozdrav iz Njemačke tebi Regice!

    avatar

    10.11.2013. (06:45)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    prvo popovi, pa topovi, pa lopovi....

    avatar

    10.11.2013. (07:37)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Ja bih posao!

    avatar

    10.11.2013. (10:22)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @neverine... bojim se da neće puno profitirati svim tim vremenom koje su kupili.... potonut će još dublje, kompromitirat će se i bit će svima jasno da su grobari ideje iza koje su se skrivali. No najtužnije u toj priči je to da će prije konačnog kraja napraviti toliko štete da će se narod desetljećima oporavljati od nje....
    @Mirče.... ti nisi razumio ni jedno slovo ove teme, a naslov još manje.... pa si krenuo sipati svoje šovinističke šporkice. Dva komentara su ti obrisana.... jer odvlače temu u pogrešnom pravcu.....
    @Lobotomizator..... to je uigrani redosljed kojim izlaze na pozornicu.....
    @Tko o kome, ti po svome.... njima ti je to zadnja briga. Ti si za njih samo broj. To su ti sve razmaženi teoretičari koji nemaju dodira sa stvarnim životom.....

    avatar

    10.11.2013. (10:36)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Oduvijek je tako, i samo tako se i očekuje...

    avatar

    10.11.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Dona, kao što se oni lječe u Švicarskoj kad su bolesni, tako potonuće mogu, kada dođe vrijeme za njega, mogu gledati izvana. Osim ako potonuće neće biti trend u čitavom svijetu što znači da si političari sami kopaju raku radi štampanih papirića za koje će jednog dana otkriti da nisu nešto jestivi.

    avatar

    10.11.2013. (10:56)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @valcer.... živim za dan kad će nestašni anđeli uzeti stvari u svoje ruke i kada više ništa neće biti onako kako su oni očekivali....
    @neverin..... nije ti loša ideja. No neki će potonuće gledati iz zatvora, neki iz umobolnica, neki će ga gledati izvana... neki će i sami biti iznenađeni..... zapiljit će se u neodređenu točku.... tupi i poraženi.... a njihova djeca će im dosađivati: "Tata (mama), tko je za ovo kriv? Zašto me djeca u školi mrko gledaju? ... a kada klinci ne dobiju odgovor davat će oglase na Njuškalu sljedećeg sadržaja: "Mijenjam zemljište, umjetničke slike, stanove i dragulje za malo poštovanja, ljudske topline.... za osjećaj da sam jednakovrijedan član ovog društva." Oni nisu samo grobari vlastitog naroda... nego i vlastite djece.

    avatar

    10.11.2013. (11:50)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Često pravimo greške, jer ne mislimo mozgom, nego srcem.
    Ne gledamo istini u oči, nego se zavaravamo ne videći da nam mažu oči...

    avatar

    10.11.2013. (14:11)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @mecabg.... razum je jako važan, ali srce još važnije. Bilo bi odlično da oni koji vode ovu zemlju imaju srca. Na žalost.... bojim se da se da ti nemaju ni srca, ni pameti. Oprosti, na ovakvom komentaru... ali upravo sam odgledala Stankovićevu emisiju u kojoj je ugostio sisačku županicu.... i nakon te emisije je potpuno jasno da tu nema pameti, a srca još manje.
    Da u vlasti ima pameti sasvim sigurno bi toj ženi savjetovali da javno ne istupa..... Ovo je nešto prestrašno!!!!
    Ali neka! Neka narod vidi!
    Sramota!!!!

    avatar

    10.11.2013. (15:04)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...slažem se s tobom o emisiji...i ja sam to gledao...katastrofa...al nije to niš novoga...to je naša stvarnost...koliko je samo puta rekla da je to po zakonu...al kao ne kuži što ju Stanković pita....al to je politika ,političari...nema tu morala, kičme ili ne znam čega sve ne...traži se gram ljudskosti u tim ljudima, al nema ni grama....oprosti, nisam komentirao post ,jel toliko mi je još emisija vruća u glavi...post je dobar ,kao i obično...

    avatar

    10.11.2013. (15:24)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @20 do asa.... ma, itekako to ima veze s ovim postom.

    avatar

    10.11.2013. (15:53)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Volim si i sjenu i svjetlo prikazati prihvatljivim u ovisnosti gdje već ja sam stojim ;)

    avatar

    10.11.2013. (16:56)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @DražeN.... ono što je prihvatljivo nije uvijek i pozitivno. :)
    Eto..... u emisiji, koju smo spomenuli se upravo o tome govorilo. I županica Siska nam je pokušala objasniti da je neki potez za nju prihvatljiv... pa nas ipak nije uspjela uvjeriti. :)

    avatar

    10.11.2013. (17:06)    -   -   -   -  

  • t.c.

    pa ta šiščanka, velika i važna samoj sebi, županica je pravi primjer kokošarenja. a to što se ona ovako razgovara, spominjujući kako je više puta bila pod istragom dorha i uskoka, očiti je primjer da joj netko čuva leđa. jer toliko prašine oko nje, a nizašto......uostalom nisam htio vjerovati, ali sad sam gotovo siguran i zbog sanadera kojeg su godinama štitili, bandića i mesića koji otvoreno govore neka institucije rade svoj posao, da pojedincima nemože nitko ništa. na jadnu siščanku imaju pik, baš kao i na bandića.
    zašto nitko protiv mene ne podiže tolike prijave, ni sam bandić više nezna koliko ih je ili zašto ja nemogu kupiti dva super skupo-luksuzna stana. ne bi još ni dobio ključeve, a već bi mi bili poreznici u kontroli.

    hrvatska je plodno tlo za kokošare koje si ti tako dobro opisala.

    ps
    gledo sam na vijestima. županičin u nju do ušiju zaljubljen mužić je verbalno napao stankovića. pitam se, pitam zašto.
    lijepi pozdrav:))

    avatar

    10.11.2013. (17:48)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...kokošari svih zemalja u nas najbolje prolaze...

    avatar

    10.11.2013. (18:14)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @t.c.... bravo na komentaru. Jako mi se sviđa.
    I ja sam čula i čitala da je županičin muž napao Stankovića.
    Zamisli samo kolika je to drskost!
    Stanković tamo predstavlja NAS - NAROD! On je tamo da u ime nas postavlja pitanja. I ne, nije im dovoljno što se ponašaju bahato, što se ponašaju poput pijaniih grofova i rasipaju se našim novcem..... i sve to pod okriljem parole "sve je to po zakonu" (kao što je bila i privatizacija)... nego će nas sada još i napadati. Dobro da nije i fizički nasrnuo na Stankovića. Ne bi me čudilo da nas počnu i tući.... koliko su bahati i odlučni u to da nas uvjere kako je sve to tako normalno, prihvatljivo i poželjno.
    Strašno!
    @bellarte.... očito im naša klima odgovara.

    avatar

    10.11.2013. (18:24)    -   -   -   -  

  • Lipa moja Hrvatska

    Merzel se držala dostojanstveno,nije se dala pokolebati,govorila je istinu.
    Voditelj emisije A.Stanković se izgubio tijekom emisije potpuno,ostao bez riječi.Merzel ga šokirala,nokautirala.To što ga je Mladen Merzel napao po hodnicima je opravdano a koliko se se samo puta desilo da Stanković za dlaku samo nije dobio po nosu.Njegovo provociranje pozvanih je prišlo svaku mjeru i radit će tako dok mu jednom pravo ne puknu u tintaru.Kad se samo sitim njegovih provokativnih emisija,onih antihrvatskih,kontra hrvatskih generala onda zatvoernih u Den Haagu i što još ne...Ne želim o ovom gubiti vrime.

    avatar

    10.11.2013. (19:39)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @:)))))))))) Tvoj šovinizam je jači od tvoje političke netrpeljivosti prema neistomišljenicima. :)
    Prilično si predvidljiv.... ali ipak... ponekad me uspiješ iznenaditi.
    Mirče, suzo moja. Ako je Merzel ikoga nokautirala..... onda je to učinila SDP-u.
    Kod Stankovića je bilo puno gostiju i bilo je tu svega... ali ovo je prvi puta da je netko donio toliku dozu ograničenosti, primitivizma i prostakluka u tu emisiju.
    Eto.... još nečega po čemu se SDP može poistovjetiti s HDZ-om. Mogli bi početi izrađivati tablice tko ima više krkana u svojim redovima.

    avatar

    10.11.2013. (20:32)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    i to je dobro neko primjetio da je napao Stankovića da brani sebe, a za ženu nije ni spomenuo, a ona ga je branila. dno dnai tipično krležijanski simptomi društva. Siščani su se odlično sjetili onoga performancea sa autićima, ali vidimo da je nekima obraz nepoderiv...što i ne čudi nakon svog tog puzanja i kokošarenja, obraz otvrdne i nemoš mu ništa.

    avatar

    11.11.2013. (00:29)    -   -   -   -  

  • Lipa moja Hrvatska

    Šovinist ja bio ili ne bio je moja osobna stvar i za moja opredjeljenja neću nikog ni pitati ni slušati.Kod tebe je uvik neki istomišljenik i neistomišljenik.Sama si navela da si izbrisala moja dva komentara zato što po tvom nisu vodili temi posta.Upravo obrnuto jer zato sam ti ih i poslao.Oba LINKA su jasno ukazivala zašto je stanje u Hrvatskoj takvo kakvo jest pa i to kokošarenje.Dok god ti iz UDBE budu vladali zemljom,u njoj se nije dobru nadati.Za gospođu županicu Merzel sam želio reći da ako su je dva puta birali,znak je da je udovoljila narodu i da je time sve ono što se o njoj bruji namjerna podvala a toga smo svi siti.Dovoljno je da Globus,Jutarnji list i Nacional se jave,tada će i ono što je nalo žuto skros požutiti.Blebetanjem netko si misli da će ako je malen narasti veći ili ako je gladan da će se time najesti.To je teže od bilo koje ovisnosti.

    avatar

    11.11.2013. (08:13)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @blogdogg.... odlična opaska o kavaliru. :)))))
    @Mirče... ne dva puta, nego tri. Kod nas u Hrvatskoj se ne biraju ljudi nego stranke. Ali isto tako... za greške pojedinaca na kraju plaćaju stranke. :)
    Što se UDBE tiče... već sam ti objasnila da su najutjecajniji UDBAŠI osnivali HDZ.... a vi iz dijaspore ste podržavali i financijski pomagali. I u potpunosti se slažem da su oni najveći krivci za stanje u kojemu se danas nalazimo...
    No ipak je interesantno vidjeti kako si povjerovao Merzelici da je nevina ko curica, a tvoji joj podmeću. :)))))))))

    avatar

    11.11.2013. (08:21)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Moj prijatelj i političar pokojni Vladimir Bebić znao je reč: Prvo kreneš kao sitni lopov "kokošar", kasnije postaneš pravi lopov, i onda završiš kao političar.

    avatar

    11.11.2013. (09:04)    -   -   -   -  

  • Lipa moja Hrvatska

    Moji nisu ni jedni ni drugi,ja sam ove godine nedavno dao glas CDU,Angeli Merkel i ovim ti je više objašnjeno.Mi iz dijaspore smo finacijski pomagali Hrvatsku kad joj je bilo najteže,dok se takorekuć goloruko vodio obrameni rat a znade se od koga se branilo.Velik dio novca je nestao i znade se od koga je pokraden.O tom je i gospodin Josip Jurčević izdao knjigu o Lex Perkoviću kojeg tvoj Milanović brani i neda ga isporučiti Njemačkoj.Po svemu sudeći neće se izvući.A reci mi komu je pripadala UDBA?Zar ona nije bila od Tita...?Što se Merzel tiče,većina ih je krala a na nju svaljeno.Inače ne vidim razlike između HDZ i SDP.Za moj pojam,jedini koji bi za Hrvatsku nešto pametno uradio je Dobroslav Paraga ali su kontrahrvatski nastrojeni i njega zaustavili.

    avatar

    11.11.2013. (09:36)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @borivoj.... to je očito razvojni put.... :)))))
    @Mirče.... Tito je odavno umro.... a nakon njegove smrti UDBAŠI su se snalazili kako su znali... a najveći broj ih je završio u stranci za koju dobro znamo kako se odnosila prema općem dobru. Drago mi je da to priznaješ.
    Što se Merzel tiče,većina ih je krala a na nju svaljeno
    Kaj god! Merzelici se ne postavljaju pitanja za tuđe krađe... nego za njena ponašanja. Ovi drugi moraju odgovarati za svoje grijehe... neki su već izašli iz zatvora, neki gule krumpire, neki su tek u istražnim zatvorima.... itd... itd.... To što su i drugi krali i ponašali se ko raspikuće - neodgovorno novcem iz proračuna ne oslobađa druge. Poznata je parola kokošara: "Drugi su krali više!"
    Narodu je tako svejedno da li je lovu iz proračuna netko ukrao ili ju je rastrajbao na luksuz i gluposti. Narod trpi posljedice jer love nema.
    Inače ne vidim razlike između HDZ i SDP
    "Princip je isti... sve su ostalo nijasne..." :)

    avatar

    11.11.2013. (10:14)    -   -   -   -  

učitavam...