Komentari

umbra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • daniela1

    mogao bi dobar biznis pokrenut, npr. agenciju za posredovanje u komunikaciji s vanzemljacima ("bojite se svemiraca? ne znate kako im prići i koje teme načimati? kako se zaštititi od njihove želje da vas iz čisto znanstvenih pobuda ubiju alkoholom? imate pitanja koja im se ne usuđujete osobno postaviti? obratite nam se s povjerenjem...nevjerojatni popusti na paket usluga i pretplate. i naravno- ako nazovete odmah- dobit ćete potpuno besplatno i set skakavaca kojima ćete i najbrbljavijeg svemirca ostavit bez teksta. :))

    avatar

    28.07.2013. (16:23)    -   -   -   -  

  • 1step2far

    Kažete, kod mene već dugo nema novih djela, pa vidim da je i ovaj blog bio prije aktivniji. Ali, dođe takav period kad čovjek ima ili nema vremena za stvaralaštvo. Trenutno nemam osobitu inspiraciju, ali znam da će doći. Hvala na posjeti.

    avatar

    14.02.2014. (07:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlično si pisao, ali nisi komentirao kod drugih, pa nisi imao puno posjetitelja, jer jednostavno nisu znali da pišeš. post bude vidljiv, ako si sam ostaviš prvi komentar, pa makar najobičniju točkicu. i ako se malo gibaš među ljudima, tu i tamo ostaviš komentarčić drugima, pa oni dođu k tebi i tako se probiješ u blogosferi. šteta što si odustao od pisanja. pozz

    avatar

    25.05.2016. (09:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...