Komentari

abovetheearth.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    istina je da sumerski jezik koji je pronađen na glinenim pločama napisan klinastim pismom nema sličnosti sa nijednim bližim i dalekim jezikom. Ogromna je tajna otkuda sumerani... ovo sa Indoeuropljanima je šala nasuprot otkrivanja otkud začeci civilizacije u tom dijelu planete. Ja sam ipak skeptičan da je pomoć ili degradacija stigla izvana ali smatram isto tako da na ovako velikom prostoru ne možemo biti sami niti da je život moguće samo "greška", "anomalija"

    avatar

    08.03.2013. (18:12)    -   -   -   -  

  • Pogled iz daljine

    @neverin - Sumerani su jednostavno narod za sebe, odvojeni od ostalih. Što je meni osobno još fascinantnije je da oni nisu štovali boga vatre, vode, šume... Oni su štovali samo ta čudnovata bića velikih očiju. Jeli pomoć stigla iz vana ili ne, to će ostati neodgovoreno, ali ću se u potpunosti složiti s tobom da život nije samo "greška" ili "nuspojava".

    avatar

    08.03.2013. (18:46)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Svemir je u mnogočemu velika tajna, a mi vjertujemo da nam Bog otkriva koliko je za nas potrebno. Jeftino je krivnju za svoje propuste ili zlodjela svaljivati na vanzemaljce! Logična je pretpostavka da oni ipak postoje, možda su anđeli duše nekih drugih živih bića ili civilizacija, a težište naših razmišljanja trebalo bi biti na ovome, ovdje i sada jer to je jedino čime raspolažemo i što smo obavezni osmisliti.Naravno da je ljudski istraživati i tajne svemira, ta u našem duhu je usađena žeđ za znanjem, stim da nikad ne gubimo iz vida onu :"iskoristi dan!"

    avatar

    09.03.2013. (09:07)    -   -   -   -  

  • Pogled iz daljine

    @ Naravno da je preglupo i naivno za sve okrivljivati "neke tamo vanzemaljce" , mjenja se klima,- okrivi vanzemaljce, dogodi se prirodna katastrofa - vanzemaljci su krivi... Iako rijetko, ali se i takve optužbe mogu čuti u javnosti. Lijep pozdrav :)

    avatar

    09.03.2013. (10:10)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    10.03.2013., nedjelja
    NA SVIJETU JE NAJVAŽNIJE IMATI ČIST OBRAZ

    ONI HRVATI KOJI ŽELE OSVIJETLITI SVOJ OBRAZ NEKA DOĐU U POKRET ŠTIT

    Fešta u golemom šatoru, neposredno uz nedovršenu Spaladium arenu, djelovala je gotovo nadrealno: nekoliko stotina škverana jelo je i pilo kao da sutra neće više NIŠTA postojati. Kao da cijeli svijet živi "samo jedan dan".

    Eto čitam kako hrvatski čovjek jeftino prodaje svoj obraz: "Radnike dobro najeo i napio, a od ponedjeljka im dijeli otkaze." Takva praksa dešava se već godinama na ovim prostorima koji se zovu Hrvatska.

    Uoči prve runde otkaza u splitskom brodogradilištu, gdje je već idući tjedan bez posla će ostati oko tisuću radnika, novi vlasnik škvera Tomislav Debeljak svoje zaposlenike najprije je dobro najeo i napio. Vol na ražnju, stotinjak janjaca i oko pola tone graha, uz poveće količine piva, označili su ulazak samoborske tvrtke DIV u vlasničku strukturu Brodosplita.

    Nakon što je na lokalnim izborima u Bjelovaru, osvojila apsolutnu većinu, bjelovarska gradonačelnica Đurđa Adlešič je obećala kako će tu malu sredinu promijeniti na bolje. Isto tako da će njena pobjeda i na županijskoj razini donesti blagostanje. I dalje su propadale jedna tvrtka za drugom .

    Ovaj slučaj sa "Brodosplitom" je gotovo identičan sa sa našom bjelovarskom štamparijom "Prosvjeta", koja je ugašena prije nešto više desetak godina. Direktor Miroslav Novak, zvani "Miro" (pokojni) je u propaloj i zaduženoj štampariji "Prosvjeta" u Bjelovaru napravio "feštu". Oko dvjesto radnika se najelo i napilo i otišlo posije zauvijek kući. U lokalnim novinama listu "Bjelovarac" je pisalo "kako su se radnici i direktor rastali na dostojanstven način".

    Pokojni direktor informativnoga centra Ivan Butković, zvani "Bubi" sve je lijepo pisao u svojim novinama o štampariji, a poslije toga za "bagatelu" je kupio dio te propale tvrtke "Prosvjeta". Eto, takav smo mi narod, koji možeš kupiti za jedan obrok. To prokletstvo donesao nam je "socijalizam i komunizam", prokleti partizani i Tito, koji nikada za ništa nisu odgovarali.
    Jer bolesni mentalitet su godinama gajili i posijali kod poslušnog naroda,.., i tako ljude su ostavili osakaćene bez svijesti.

    TEŠKO JE GLEDATI (SVOJ) NAROD KAKO JE BOLESTAN, JOŠ TEŽE JE KAD MU ŽELIŠ POMOĆI DA SE IZLIJEČI - A ON TO NE ŽELI...

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 09.03.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8
    1370. ČLANAK

    avatar

    10.03.2013. (12:00)    -   -   -   -  

  • SvemirskePjesme

    Slažem se s Tobom...

    avatar

    18.03.2013. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...