online counter | vps server

Pogled iz daljine

četvrtak, 07.03.2013.

Prijatelji iza "ugla"

Evo, počet ću na komičan i duhovit način stihovima pjesme "Jesmo'l sami" od Ede Maajke: "Kazu trazimo svemirca velka mu je glava, rekoh 'imam takvog u gacama al' trenutno spava'"... Sve češće i češće se spominju ti vanzemaljci kao sustanovnici Zemlje, žive među nama, iskorištavaju nas i naše prirodne resurse, mnogo je takvih teorija, a tek nekolicina dokaza.


Najprije bih volio izdvojiti detalj poslije emisije u kojoj je gostovao ruski premijer Dmitrij Medvedev. On je poslije emisije "neslužbeno" izjavio da vanzemaljci djeluju i žive na Zemlji već dugi niz godina, a točne brojke neće iznositi jer bi došlo do panike u svijetu. Zaista zanimljivo izlaganje jednog svjetski uglednog i veoma značajnoga čovjeka. Moje osobno mišljenje je da vanzemaljci postoje, previše je fenomena koji upućuju na to, a tu i tamo poneki bivši NASA-in astronaut izloži video snimku ili drugačiji oblik dokaza o postojanju vanzemaljskih oblika života. Nedavno sam začuo i pitanje: "Zašto se najčešće vanzemaljci viđaju samo iznad Rusije i SAD-a?", prilično je očito da Rusi i Amerikanci imaju neki oblik "sporazuma" s vanzemaljcima, te da su preuzeli njihovu tehnologiju. Osobno mi je najzanimljivija i sama teorija Zecharie Stichina koji je uspio dešifrirati sumerske glinene pločice te iz njih isčitati povijest ovog našeg planeta. On je zaključio da su vazemaljci došli na naš planet oko 5000. godina prije Krista. Razlog njihovog posjeta je bilo mineralno bogatstvo naše planete. Bilo im je "previše naporno" iskapati sami sebi rude te su genetskom modifikacijom od svoje vrste napravili malo degradiraniju vrstu- ljude, ljude su napravili neinteligentijim da bi se mogli opravdavati ostalim vrstama vanzemaljaca za iskorištavanje "slabašne" vrste- ljudi. Takav "kult" vanzemaljaca se prenio preko mezopotamije i do egipta, gdje su i piramide najvjerojatnije nastale posredovanjem vanzemaljaca. Sličnosti nalazimo i kod Maja, Inka i Azteka koji su također štovali božanstva s velikim očima, i velikim glavama. Teza o vanzemaljcima se provukla kroz čitavu povijest čovječanstva, a zadržala se i danas.
Ovakve teorije mogu izgledati kao da nas nastoje odvući od Boga, no ustvari je baš suprotno. Možemo se zapitati: Tko je stvorio njih? Odakle život? Sve odgovore možemo pronaći u vjeri u Boga. Ovo mi je prvi post, nadam se da nećete zamjeriti na lošoj gramatici, neoblikovanom sadržaju ili nečem trećem.
Do idućeg pogleda iz daljine- Pozdrav!!!

07.03.2013. u 22:18 • 6 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2013  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2013 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi