Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Bocaccio

    koja je ljubav prema punici i poštovanje prema puncu! u vicevima je obično suprotno ... :lol
    gledajući fotke dolazi mi inspiracija - punac sliči na Kermita a punica na Miss Piggy. ostali likovi iz Mappeta, izuzev švedskog kuhara (no to je rezerevirano za našeg blog mršavka koji skida kile) su mi nekako blijedi ... :lol

    avatar

    03.01.2013. (19:09)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    divno, hvala ti prijatelju dragi

    avatar

    03.01.2013. (19:15)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Zaista predobre figurice! Sve najbolje cijeloj familiji! :-))

    avatar

    03.01.2013. (19:16)    -   -   -   -  

  • blade777

    Super su figure, jako dobra poveznica sa stvarnim osobama.
    Dobro ti to radiš.
    Zabava prvo, a kroz zabavu i život poprima ljepšu i bolju stvarnost.

    avatar

    03.01.2013. (20:40)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Jooooj Smoto koja lijepa,topla,obiteljska fotografija i prijateljska priča
    Baš si mi sada uljepšao dan,stvarno.
    Sladak si skroz s tim stomačićem,ali odmah da ti kažem tek sada no cookies for you:-PPP
    Revanšizam,ha?Ma ajde Smoto prošlo je vrijeme kauboja,kome treba okidati revolvere pored bogatstva koje imaš
    Največa;)

    avatar

    03.01.2013. (20:50)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Nikako da te pozdravim u novoj.-) Idemo redom: tvoja priča o cigaretama iz prošlog posta, iskreno me obradovala i molim te, i kad pukneš, i kad ti bude jako dobro, zaboravi na njih. Jednom, kada sam mislila da ću nestati, 3,5 mjeseca sam ih zaobilazila; a onda, kada su me uvjerili da ću živjeti, nastavila sam po starom. Budi bolji:-))
    Obišla sam fontane; lijepe su, ali su na tvojim slikama raskošnije. No, kada one prođu svoj „pripravnički“, pa kada se razigraju, bit će radosti i za oči i dušu. Iako ih već zovu „banduševac“, kako mi reče taksista, a znaš da oni uz ostalo skupljaju i gradsko žutilo))), neka ih....nek' plešu.
    A „albumu“ sam se nasmijala, i uz vijesti o @gali i njenom umijeću, razvedrio si me kao i današnje sunce nakon dva maglovita dana. Eto, raspisah se i u ovoj, novoj nam godini))))))

    avatar

    03.01.2013. (20:53)    -   -   -   -  

  • mickwar

    pa ovo je strašno! smiješno.

    avatar

    03.01.2013. (22:29)    -   -   -   -  

  • smotani

    Bocacciozg :lol sad si ti mene nasmijao, ali, i njih :) inače, i mi obožavamo ove likove iz mappeta i baš si pogodio uloge;) evo, ni našeg blogoprijatelja nismo zaboravili...
    I, ma koliko se ja šalio na njihov račun ( obožavaju šalu, naročito na moj račun;)))) teško je uzvratiti onu ljubav, toplinu, iskrenost koju osjetim u njima... njih je ipak dvoje a ja sam dijelim koliko mogu ;))))))

    Andrea ;))) hvala tebi draga Andrea

    Gustirna aha, si vidla;))) hvala ti u ime svih nas...i tebi, obitelji, svako dobro;)

    Blade777 eto, iako sam samo bio maketa za figure, ponosan sam što sam ih dobio. Gali doista ima zlatne ruke;)
    A zabava...eh... na žalost u životu, kao po pravilu, navale i loši trenuci... no, umijeće je pokušat ih zaobići, pokušati sve okrenuti na zabavu i ostati svoj, ostati normalan.... ma koliko pokušavao, ponekad, osjetim da nešto kuha u meni...i tada, obično, ili napravim nešto loše ili sve okrenem na šalu... jer, život je prekratak... prekratak da bi ga tratili na negativnosti...eh, kada bi to svi shvatili
    Hvala ti i lijep ti pozdrav;)

    Nisa a, si vidla? Joj, namučil sam se s frizurom ( pa ipak je za obiteljski album;) a priča... istinita, životna priča....da, u pravu si, sama po sebi toliko je topla da nisam siguran jesam li uspio barem malo prenijeti one osjećaje koji su me proželi...a koji još uvijek traju...ali, trudio sam se.... i drago mi je ako sam ti barem malo uljepšao dan koliko je nama gali;)
    A stomačić... juh...nisam znal da će se kolači tak jako videti;))) ili ipak.. nisu samo kolači? Hm.... ali, danas se cijeli dan borim da izborim pravo na jedan kolačić...ali, onaj bedasti mjerač cukera ima prejaku snagu pa i previše toga nabroji i... neda punčka, ne da ... nikak ju nisam uspio pridobiti... no dobro, bum izdržal danas a sutra bum opet u akciju žicanja ;)
    A kauboji draga moja...eee... kad me onaj tvoj indijanac dočekao na zidu bele kuće siguran sam da još negdje ima i kauboja... ili sam ja posljednji mohikanac u kaubojskim čižmama?...vrijedna misao za razmisliti...a do tada, siguran sam, uživat ću u bogatstvu ljubavi, prijatelja, dragih koje imam...ma ne sumnjaj u to my darling;)
    Največa s okusom....heh...nije slatko, nije slano.... pogodi?;)

    MALI SUNCOKRET aha, volim kad se nismo ulijenili u (N)ovoj godini;) ..a sad, i ja ću redom;)
    Prvo, iako se još nisam pokrpao od puknuća zbog kojeg sam jedan dan skoro se ugušio u cigaretama.... shvatio sam da mi s njima nije niš lakše, dapače, još je više bilo zagušljivo... dakle, cigarete neće niti pomoć niti odmoć u krpanju...ali, njihovo nekonzumiranje, izgleda, pomaže mom zdravlju... pa sam si nekako mislio...ako me ono, kako tako služilo ( bez obzira što baš nisam mario prema njemu) red je da mu se makar malo odužim... i nastojat ću ne gušiti ga;) ( sam nikak da se odviknem motanja...ali zato junac uživa... ne mora motati...a neš ti četiri pet njemu smotati;)... žao mi je što si ti odustala ...ali, ima vremena;)
    Fontane... ehe i ja sam čuo za ovaj novi naziv ... i znaš kaj.. pa čini mi se da je na kraju ostao usamljen u borbi za njih... ima ona pjesma „nek se dijete zove kao ja“..a čini mi se kao da su ove fontane kao njegove bebe ( doduše, mi smo financirali...) pa nek se i zovu;) ma nije niti bitno... stvarno mi je drago da su onu livadu zabljesnule.... ( i pokušavam zamisliti još tri... pa to će biti.... veliko;)
    A album... eee... pa znaš li ti koliko je meni trebalo prvo za pozirati gali pa onda fotografu..pa sav sam se spokočil;) i neka ove umjetničke duše s nama... iako, nešto nam je van etera ( riknul joj komp)...ali, doći će ona... kad tad;)))
    I u pravu si...nakon ova dva maglovita dana bilo je lijepo na današnjem suncu pozirati...sve mi nekako bilo toplo oko srca ( iako, tlak mi baš nije odgovarao...ali, ne može sve biti idealno)
    A bome se i ja raspisao i u ovoj...
    Topli ti pozdrav;))))))

    Mickwar a je... osim što je fotograf bez iskustva i mi smo bili malo ukočeni ... no, što je život bez smijeha? ;)

    avatar

    03.01.2013. (22:52)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro... sretna obitelj ovjekovječena rukama i srcem drage Gali... njena dobrota i duhovitost pretočena u ljepotu darka kojim vas je usrećila... tvoje oduševljenje koje se osjeća u postu to dokazuje... okarakterizirati bitnost u uradku je umijeće, a Gali je umjetnica trenutka... daruje sreću... a sreća je ljubav, a ljubav liječi od svih boleština i svih podmetanja... prijateljstvo je najvredniji darak koji nam je darovan sudbinom... treba ga znati njegovati, nositi u srcu... divno ti je započela 2013- ta godina dragi Smotani... osrčje zajedništva koje te njeguje poslije duge bolesti je čarobni brijeg, sanatorij ozdravljenja... uživaj dragi prijatelju, dozvoli srcu da udiše samo ljubav... to jača imunitet protiv žločudnih virusa koji prijete iz zasjede...
    hvala ti na prijateljstvu dragi Stanko... hvala ti na svim toplim riječima... izljubi Gali u moje ime... šapni joj da je njen galeb mom srcu donio slobodu... naučio ga letjeti bespućem ljepote...
    ugodan dan ti želim dragi prijatelju...:-))

    avatar

    04.01.2013. (05:27)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    pobogu !
    pa ja ličim na tvoju punicu ! :-PPPPP

    avatar

    04.01.2013. (09:48)    -   -   -   -  

  • sewen

    Gali, Ona je jednostavno IN, za sva vremena!

    avatar

    04.01.2013. (09:58)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Baš slatko i simpa!Sve najbolje !

    avatar

    04.01.2013. (10:29)    -   -   -   -  

  • igor

    Svaka čast! Figurice su mrak, a ideja genijalna.

    avatar

    04.01.2013. (14:52)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Hahahaha ma genijalno. Veliš od Galice...ma vid ti nje a! Ima zlatne
    ručice reklo bi se. Bome lijep početak samo neka tako nastavi. LPP.:)

    avatar

    04.01.2013. (16:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hahaha, a ja se stvarno ponadala pravim obiteljskim slikama. Ali nema veze i ove su slatke pogotovo tvoja punica, hahahaha.
    Eto, to samo može pasti na glavu našoj Gali, hahaha. Svaka čast! Pozdrav prijatelju i nadam se da sve kreće u pravom smjeru.

    avatar

    04.01.2013. (20:09)    -   -   -   -  

  • smotani

    Dinajina sjećanja a si vidla;)))) u pravo si.... dobrota i zlatne ruke drage gali doista su me razgalili.... ali, ne samo mene;)
    Prijateljstvo je, doista, darak koji treba znati njegovati, čuvati, i širiti... sa gali je to doista lako... ali, ma kako lako, isuviše je vrijedno da bi se bilo čime povrijedilo... i znam da prava i iskrena prijateljstva uvijek zauzimaju posebna mjesta...
    A darak... predivno je bilo vidjeti kako je ona nas vidjela, smijeh, topli komentari, zezancija ali i pokoja suza jasni su pokazatelj da smo u njemu svi uživali
    „zadatke“ ću izvršiti;))) ne brini;)
    Hvala ti draga Dinaja
    Topli pozdrav i ugodna večer i tebi;)

    Zvončica ideššš... a to si bila ti? ;))))))

    Sewen potpisujem .... gali za sva vremena i uvijek IN;)

    Žena.samo to
    hvala ) i tebi sve najbolje!

    Matko eto, to je naša gali – puna ideja i zlatnih ruku koje ideje provedu u dijelo... a ja sam, nadam se, barem dostojno to pokazao;) hvala ti

    Fra gavun je je Prika... reko sam ja... zlatne ruke ;))) je, lijepo je počela i ne dam da ju kvare;) ( mislim na godinu;))))
    LPP!

    Teuta aha ;))) kak da ne... pa nemrem konkurirati ovim slikama ;) za ovo sam slikanje posebno frizuru slago... ma ko šljivi mene, bitno da je punica super ispala a posebno kolači;)))) si ti vidla kak je naša gali maher?;) .. .sad je otkrila svima da sam ošišan na ježića ih ;)))) ( ma nemrem svaki čas frizeru, recesija je... pa jednom.... pa za duže vrijeme;)))
    A pravi smjer.... a znaš da ja uvijek naiđem na neke puteljke... no, učim...učim hodat glavnom ulicom...i srećom, široka je, snalazim se u njoj.... dok je discipline dobro je, čim malo prošećem puteljkom...eto male frke...ali, ukupno.... je, hvala ti... bolje je ;)
    Pozdravček

    avatar

    04.01.2013. (20:45)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    Jako lijepo. Poštovanje i ljubav posvuda, to je ono bitno. :)
    A, naša Gali uvijek inovativna, svojim plavetnilom sve obogati. Lijep ti pozdrav ostavljam i svako dobro želim...:)

    avatar

    04.01.2013. (21:15)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Vrijednost je uvijek u značenju, i uvijek je osobna. U toj je činjenici i tajna vrijednosti života i cijene koju smo spremni platiti. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)

    avatar

    05.01.2013. (00:59)    -   -   -   -  

  • smotani

    crossroadsoflife tako malo...a tako puno ;))))
    a Gali.... stvarno je puna ideja ali i predivnih djela;)
    hvala ti i tebi svako dobro i lijep pozdrav;)

    DražeN u pravu si Dražene... ponekad mislim da smo izgubili tu spoznaju, ali, život i prijatelji, dragi ljudi ali i ono drugi dokazuju mi da ju nismo izgubili i da ju svako živi na svoj način... srećom.... vrijednost život još uvijek, nije postavio limit... :))))
    srdačan pozdrav i tebi i, svako ti dobro;)

    avatar

    05.01.2013. (19:10)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    neka se tvojim prostor- vremenom širi glas liturgijske svetosti. Illuminatio, Manifestatio i Declaratio. Prosvjetljenje, Objava i Proglašenje sreće... sretan ti blagdan Bogojavljanje dragi Smotani... :-))

    avatar

    06.01.2013. (07:53)    -   -   -   -  

  • ruhrundemscher

    Svako dobro ti želim!
    Fine fotografije si uredio...
    Duhovito...

    avatar

    06.01.2013. (07:57)    -   -   -   -  

  • cookandplay

    Hahahaha ajme genijalno, odlično ste ispali. zurkica ti je mrak! :)
    al nemoj se srditi najbolja mi je punica. znaš već zbog čega, hehehe al psstt :))

    avatar

    06.01.2013. (10:05)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Uplašio si me. Mirno čitam post, kao svaka poštena ženska i tras bum, neke slikice, mehurići i dupin iskočiše. Protrljam oči da nije nešto upalo u njih... nije.
    Onda vidim ti to skrećeš pažnju čitaocima. Ne moraš, pišeš zanimljivo, a i fotke su ti zavodljive. Sumnjivo što ih objavljuješ...tužiću te punici. Možda ti i punac spremate se u štetu;))

    avatar

    06.01.2013. (18:36)    -   -   -   -  

  • smotani

    Dinajina sjećanjanja[/B] hvala ti draga Dinaja...i je, bio je lijep dan, u obiteljsko prijateljskom okruženju... baš kako i doliči ovoj Nedjelji....
    Nadam se da si i ti provela lijep dan.... ugodna ti večer i topli ti pozdrav ;)

    Ruhrundemscher hvala Mirko! I tebi, još jednom, svako dobro!
    A lako je fotke urediti kad smo tak će će ;))) hvala ti

    Cookandplay si vidla? Aha.. jedino si mi ti zurkicu primetila ;)))) fala, fala... a baš sam se trudio da svaka dlaka lepo stoji;)
    I ne srdim se .. .a jok...i ja, baš zato, obožavam svoju punicu ;)))))

    Anam hahah a moram malo odvuć pažnju ;)))))
    Hvala ti..... a fotke... pa dugo su pripreme trajale i drago mi je da su dobro ispale;)
    Moram se malo prišmajhlati punici.. .drži me na strogoj, najstrožoj dijeti... pa možda dobim koji komadić s ovog tanjura;) i znaš, mislim da bi ona malo odahnula od nas dvojce da joj se malo maknemo... ali, nama je baš dobro;)
    Hvala ti i lijep ti pozdrav;)))

    avatar

    06.01.2013. (20:03)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ovih dana sam pročitala utješnu vijest: umjereni višak kilograma doprinosi duljem životu! Nakon dugih i mukotrpnih godina ljubitelji zalogajčića dolaze na svoje! Dakle i ovo ježasti i školjkasti likovi!

    avatar

    06.01.2013. (20:06)    -   -   -   -  

učitavam...