Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • ToxFox

  Danas sam pročitala dobar komentar na tu temu
  -Jugonacionalista je onaj ko voli cijelu jugoslaviju a ne samo dijelove. Takve uglavnom svi mrze.-

  Ne možeš poreći da se ideja o zajedničkoj državi najčešće stvarala u Srbiji, od tud poveznica sa srpskim nacionalizmom, jer se najčešće spominje svi Srbi u jednoj državi.. jugoslavija joj je bila papirnati i zakonski okvir... Iako ne mislim da je normalnim srbima do jugoslavije išta više nego nama.

  avatar

  24.03.2012. (18:34)    -   -   -   -  

 • odmak

  ToxFox,
  Jugoslavija i jugoslavenstvo je čista hrvatska ideja.
  .

  avatar

  24.03.2012. (18:37)    -   -   -   -  

 • odmak

  Zapravo je grozna činjenica da cijeli život živiš bez satisfakcije. Svatko od nas koji drugačije mislimo, a najvećim djelom i kao narod.
  Kad se jednog Banca doživljava kao nacionalistu... Jer, uistinu što god kažeš dobro za hrvatsku stranu pojeo si ježa.
  O kakvoj građanskoj opciji, a da već nije integrirana u bezlični globalizam, površnost i promjenu garderobe kao identitet koji se mijenja od danas do sutra, uopće govorimo.
  Priznajem da sam posve dezorijentirana. Znam da je budućnost u zajedništvu kugle zemaljske, ako se u međuvremenu ne uništimo, ali miša mu mišjeg ja sam rođena u Hrvatskoj i nosim taj identitet primorske hrvatske sa korijenima talijansko-austrijskim i smatram se građaninom svijeta i nije mi svejedno što se u okružju u kojem živi događaju podzemne i vrlo moćne igre na koje nemam baš nikakvog utjecaja.
  Danas na to sve gledam recimo… dovoljno hladno, ali … onemogućena sam u svojim pravima. Ne dobivam prolaznu ocjenu bez obzira koliko se trudila. Nigdje uporišta. Moje kršćanstvo nije prepoznato. I majka crkva bi me se mogla odreći. Moje domoljublje se proglašava nacionalnim i fašizmom, a sigurno to nisam. U neprekidnom sam sukobu sama sa sobom i svim koliko toliko relevantnim ustanovama i ljudima.
  Gdje to vodi? U shizofreniju, bojim se.
  Tvoje tekstove čitam. I u puno se toga slažem.

  avatar

  24.03.2012. (21:09)    -   -   -   -  

 • AKKOALLI

  ja nekkako osjecam da je sve propalo. i srbi.... (kakvi srbi bre!?) i hrvati i jugoslavija, i fasisti, i nacionalisti i domoljubi...sve se to sad kuha u nekoj jebenoj juhi nistavila, poraza, propasti...svaka cast svakome ko ima bilo kakav koncept za zivot na ovom podrucju... a i sire...jedva cekam da sve ovo prodje....
  al' bas sve!

  avatar

  02.09.2012. (17:17)    -   -   -   -  

 • AKKOALLI

  svi mi posteni ljudi cekamo...
  sedimo i cekamo...
  samo cekamo...
  cekamo....

  avatar

  02.09.2012. (17:20)    -   -   -   -  

 • Kretzy's [r]evolution

  Pročitao sam reakcije vlasnika bloga na komentare čitalaca i mogu da zaključim sledeće: kompletan tekst se može pustiti kroz tekstualni filter, koji će svaku pojavu reči 'Hrvatska' ili 'hrvatski' zameniti sa 'Srbija' ili 'srpski'.
  I u Srbiji su (još uvek) na vlasti Brozova deca (čitaj: Jugosloveni, udbaški tranzicioni kadrovi), postmiloševićevski 'revolucionari' su iskoristili postojeće pljačkaške infrastrukture, unapredili ih (umesto da ih unište i izvrše lustraciju nad osnivačima i ućivaocima istih) i nastavili mirno da vladaju, udaljavajući zemlju od EU (čime sebe štite od potencijalne lustracije), kontrolišu medije (i tu se slažem sa autorom, današnja medijska kontrola je mnogo gora, ali dovoljno perfidna kako bi se nemislećem biću učinila kao progresivna).
  Svaka čast na zdravoj/objektivnoj percepciji, Nemanja, kao i na, nažalost retkoj, pronicljivosti.

  Pozdrav iz Beograda.

  p.s. Ne koristim blog, ali tvoje tekstove čitam nekoliko godina, pa htedoh da priložim verbalizaciju, us sve pohvale.

  avatar

  17.11.2012. (01:19)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Kretzy's: Rijetko svraćam do ove svoje zadužbine, pa sam tek danas vidio ovaj komentar.
  Hvala!
  Točnije: danas sam silno nujan, koliko ja mogu biti melanholičan, pa ću si dopustiti tu slabost da velim - zaista mi puno znači ovaj komentar!
  Javi mi se na mail, romano.bolkovic@gmail.com, pa ćemo nastaviti razgovor.

  avatar

  27.11.2012. (15:05)    -   -   -   -  

 • Kretzy's [r]evolution

  DOWNLOAD LINK http://bit.ly/UQTeIv MP3 320KBPS

  Severina - Tarapana 2012-2013 HIT + DOWNLOAD LINK FREE

  http://www.youtube.com/watch?v=8_Jmp6FIncQ

  avatar

  22.12.2012. (17:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...