Komentari

angelija.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dinaja

    "osamljen kao misao putovao sam zemljom od istoka do zapada radujući se dobrotama i slastima života promatrajući tajne Kozmosa"....ovom misli nam veliki K. Gibran otvara vrata prorokova i vrta i daruje mirisne plodove svoje duše....
    hrabrost je snaga kojom svoje slabosti pretačemo u jezik duše koja nam tihanim jezikom šapuće istine o nama samima...taj nutarnji dijalog je put ka pronalaženju, ne boljeg nego, drugačijeg sebe...tvoji tekstovi angelija pozivaju na taj tankoćutni razgovor mene i mene...hvala ti na njima...:-))

    avatar

    06.03.2012. (05:34)    -   -   -   -  

  • angelija

    Istinski razgovor sa samim sobom, otkriva tajne odaje duše koje su dugo vremena skrivale dragocjenosti znanja o samom sebi. Posle tog prvog svjesnog kontakta više nikad nisi sam. Uvijek imaš u sebi sugovornika i mudraca koji na postavljeno pitanje unaprijed zna odgovore. Ni bolji ni gori nego takvi kakvi jesu istiniti odgovori pomiču granice vremena u sada i ovdje. Razriješenje, oslobođenje, slijedi istog trenutka kad se pojave u duhovnom carstvu. Duša se potom, sretna odmara. Hvala.

    avatar

    10.03.2012. (18:14)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ... arhiva

    avatar

    18.04.2020. (09:38)    -   -   -   -  

  • eum

    Prekrasna oda o hrabrosti..
    ona se sama po sebi cijeni
    od malih duša hrabrosti nema
    njeni učinci tu su zasjenjeni!
    Tp

    avatar

    18.04.2020. (12:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...