S knjigama po Istri

srijeda , 28.01.2009.



Dragi prijatelji knjigoljupci, u narednih nekoliko dana priređujemo tri književna predstavljanja u široj okolici, pa vas pozivamo da se dođete zabaviti i s lijepim knjigama upoznati na sljedeća tri mjesta i u sljedeća tri vremena:

Predstavljanje romana ZAPISI IZ HAREMA autora Bajama Ilkullua, u izdanju Naklade ZORO, dogodit će se u četvrtak, 29. siječnja u 19 sati u Spomen domu u Pazinu.
O knjizi će govoriti nakladnik Zoran Filipović, novinar Davor Šišović i autor Bajam Illkulu.

Predstavljanje knjige FANTASTIČNA BIĆA ISTRE I KVARNERA autora Borisa Perića i Tomislava Pletenca, u izdanju naklade Vuković & Runjić, dogodit će se u subotu, 31. siječnja u 20 sati u kafiću VAMPIRE u KRINGI. Bit će to već jedanaesta večer horor književnosti iz ciklusa VAMPIRSKE NOĆI U KRINGI.
O knjizi će moderator večeri Davor Šišović razgovarati s autorima Borisom Perićem i Tomislavom Pletencem, a ugođaj i vanknjiževna ponuda Vampirskih noći u Kringi već su nadaleko poznati pa ih ne treba detaljizirati.

I još, predstavljanje knjige ŠTORICE OD ŠTRIG I ŠTRIGUNI autora Drage Orlića, u izdanju Naklade ZORO, predstavit će se u srijedu, 4. veljače u 19 sati u Narodnom domu u BUZETU.
O knjizi će govoriti autor Drago Orlić i urednik Davor Šišović.



Izvor: Bookaleta

<< Arhiva >>