NOVO: Damir Muraja - ''Kult laži iliti Istina o našoj svakodnevnici'' (Muraja d.o.o., 2008.)

ponedjeljak , 02.06.2008.


Damir Muraja
'Kult laži iliti Istina o našoj svakodnevnici''

izd. Muraja d.o.o.
111 str. , meki uvez
cijena : 79,00 kn

Riječ izdavača



Kad ste zadnji put bili sigurni da je istina ono što čujete?

Znate li u kojoj mjeri je laž dio svakodnevice?

Zašto se zaklinjemo u istinu, a zapravo najčešće lažemo?

Proniknite u laži i naučite razlikovati laž od istine

Knjiga 'Kult laži iliti istina o našoj svakodnevici' pokazat će vam da gotovo svi neprestano lažu. Ova knjiga ide i dalje od toga te će vam pokazati zašto ljudi oko vas lažu i upozoriti vas da laž često i sami očekujete, ili čak zahtijevate.

Kako vam ne želimo ovdje lagati, nećemo tvrditi da ćete zbog ove knjige biti ljepši, privlačniji, pametniji, uspješniji, bogatiji i slično. No ona će vam prikazati da je naša civilizacija prihvatila kult laži te je laž postala sastavni i neizostavni dio međusobne komunikacije. Zato ova knjiga sadrži i gratis Priručnik za uspješno laganje koji će vam pomoći da uspješnije lažete te vam tako omogućiti da se bolje prilagodite suvremenom svijetu.

Damir Muraja, publicist, pisac i novinar, najtiražniji je domaći informatički autor i jedan od prvih koji je na našim prostorima pisao i objavljivao igre i članke o računalima i njihovoj primjeni. Nadareni je učitelj koji odlično piše i zanimljivo predaje. Možda je najvrjednija njegova sposobnost da složene stvari objasni jednostavno, tako da ih razumiju i osobe s malo ili nimalo predznanja.
Autor je više od 30 knjiga, sve u području informatike. Kao slobodni novinar pisao je za brojne redakcije. Spomenimo na prvom mjestu PC Chip u kojem je nekoliko godina uređivao dio namijenjen početnicima i manje iskusnim korisnicima, a tu su i Večernji list, Zaposlena, Fokus, InfoTrend, Poslovni savjetnik.
Od 2001. član je Hrvatskog novinarskog društva. Trenutno piše za 'Slavonski poduzetnik.'
Živi i radi u Velikoj Gorici. Rođen je 1959. u Osijeku.



Na ovome linku u prilici ste pročitati cijeli niz citata iz knjige 'Kult laži' a ovdje je dostupan cjelovit sadržaj knjige s linkovima na nekoliko poglavlja iz knjiga koja možete besplatno pročitati.







<< Arhiva >>