JA SAM CARICA!!!!!!!!!!!!!!!

27.04.2007., petak


samo za curke ;)
kako Špaco u Bilom kutku kaže : Lijepo je Hajdukovac biti
A kako je je tek biti Hajdukovka winksmijeh

Istina da nas ponekad nanerviraju svojom igrom i nezalaganjem... aiii... možemo im oprostiti jer su slatki wink
Evo jedna totalno ženska Hajdučka anketica cerek
U anketi postoji 12 opcija, pošto više ne stane u anketuyes
Ako vam je najmacan neko sasvim trinaesti navedite to dolje u komentaru, pa ćemo i njega negdje strpat. Isto tako ako hoćete možete u komentaru napisati za kog ste glasalecerek Najsretnija maca dobit će post pun slika svog macanakisscerek
ispod ankete su i slikice za bolju procjenu situacije

dakle... evo ankete


Get your own Poll!



i slike
JURICA BULJAT
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IGOR MUSA
Image Hosted by ImageShack.us

MARIO CAREVIĆ
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

DRAGO GABRIĆ
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MIRKO HRGOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

PABLO MUNHOZ
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ANTE RUKAVINA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IGOR GAL
Image Hosted by ImageShack.us

MIRO VARVODIĆ
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

TOMISLAV BUŠIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

FILIP MARČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

DUJE ČOP
Free Image Hosting at www.ImageShack.us




- 19:01 - Komentari (49) - Isprintaj - #

21.04.2007., subota


too cute to be truth
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ovaj post je posvećen jednom od najslađih bića na ovom svijetu
našem Munhozu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us




i prije sam bila govorila da volim ovog čovjeka
al ovo me jednostavno raspametilo
šta mogu kad je presladak
ne mogu se otet dojmu , moram nešt pist
kako sladak glasić ima
kako je simpatičan
šteta što je oženjen!
ja bi ga za sebe
ajmeeeeeee totalno sam prolupala
a i nije samo sladak
u današnjoj čudnoj tekmi je zabio gol i bio igrač utakmice
nadam se da će nešt morat reći za televiziju
ajme pukla sam totalno
al kad je tako slaaaaaaaaadak
pojela bi ga da mogu
i sad samo nek mi neko objasni kako neko može imati ideju nekog rasizma
te još gore to iskazivati na istom stadionu di je Munhoz
šta niko ne misli na osjećaje ovog čovjeka
ovog prekrasnog, predragog čovjeka
evo još malo njegovih slika
tek toliko da više ništ ne laprdam


Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 19:26 - Komentari (39) - Isprintaj - #

15.04.2007., nedjelja


.......
ujutro sam napisala jedan depresivni post o tome kako sam u bedu što sutra počinje škola i što završavaju praznici... al ne znam zašt al mi se nije htjelo objavit
pa sam to shvatila kao poziv da napišem nešt donekle normalno
pa idem pokušat

Hajduk je gle čuda uspio pobjedit respektabilnu Cibaliju (izrazito divljenje pošto je Cibalia u rangu strašne Pule) Na klupi je debitirao novi trener Ivan Pudar koji se zamjenio Vulića. Iskreno sumnjam
da će ovaj napravit nešto više od Vulića... Jer ipak dok su nam u momčadi igrači tipa Žilić, možemo se psihički pripremat za deja vu Debrecena i Shelbournea
sad sam baš upalila (prekrasnu i punu sadržaja madrofl) Hajdukovu službenu stranicu i malo gledala ko bi nam mogao poslužiti u sljedećoj sezoni, a kog treba potjerati prvom prilikom
dakle bilo bi lijepo divno i krasno da odu :
Runje ( samo jedna riječ : Roma - kad se sjetim suza krene...)
Jelavić (ništa previše ne pokazuje, jučer je dobio crveni karton, zabije jednom u godinu dana slučajno, ako ga neko pogodi u glavurdu i lopta se od iste odbije - to se baš u Osijeku dogodilo)
Carević ( nadala sam se da će kad je već dobio kapetansku vrpcu, više se potrudit i dokazati onaj svoj talent. čovjek čini totalno suprotno. a uz to je još i bahat i bezobrazan... nadam se da će mladi igrači učit na njegovom primjeru pa neće trčat za novcem prvom prilikom i tako si upropaštavati perspektivnu karijeru. moram reći -šteta što je tako zgodan dečko takav mulac... )
Žilić ( da ne igra u Hajduku bilo bi ga smješno gledat... ovako je tužno. trebao je otići davnih dana, ne znam ko ga još drži. u kupu se dokazao kao papčina - kad je već faca da piči Celzijusawink, onda nek to prizna a ne da nevini ispaštaju- da je i dobio drugi žuti i da je morao izać mislim da to nebi ništa poremetilo u Hajdukovoj igri, možda čak ni nebi primili gol)
Rubil i Pelajić (njih dvojica su mi slični, ne znam čime oni zaslužuju bit u Hajduku. pogotovo ova kretenčina Rubil koji ne zna pjesmu BILI SU BILI. ako nam taki igraju onda stvarno...)

bilo bi dobro da se zadrže :
Damjanović( u ovoj sezoni jedan od boljih, borben je, svaka čast na lijepom golu dinamu)
Živković (ima iskustva, pa tako donosi neku stabilnost, ali me nebi previše pogodio njegov odlazak)
Musa ( po meni najbitniji igrač uz Balića. Zna , može i dosta je iskusan)
Bartolović (najbolji strijelac i asistent – sve drugo je suvišno)
Hrgović (mislim da na krilu, može pokazat puno više nego na boku, a i na boku je djelovao sasvim ok. I nikad mu se neće zaboravit ono na Kutiji šibica)
Gal ( ne griješi puno, trebalo bi iskoristit bolje njegovu visinu kod kornera i prekida)
Balić (sumnjam da će negdje otići, al bilo bi tragedija da slučajno ode. O Baliću dovoljno govori ona : BALIĆ JE MOJ IDOL! )
Al iskreno sumnjam da će zadržat bar trojicu od njih

tu su i mlađi igrači , koji iskreno rečeno ni nisu imali pravu priliku za dokazati se, al trebalo bi ih zadržati i na njima gradit momčad.
Buljat (koliko znam nešto je ozlijeđen, ali sjetimo ga se s početka sezone, igrao je sasvim dobro. Ima jak šut i dobar dribling, dosta je visok, mogao bi biti bitan igrač u budućnosti)
Gabrić ( u zadnje vrijeme se dosta govori o njemu, ali s razlogom. Još bolje je što nisam niti jednu negativnu riječ čula o njemu. Dokazao je da ima talenta, i ono što je možda još i ljepše – taj dečko stvarno voli Hajduk! Uz više prilike za dokazivanje mogao bi postati veliki igrač. Još je impresivnija činjenica o njemu što mu nimalo nije pomogla činjenica da mu je tata trener u istom klubu. Pitam se šta na ovo kaže Cico)
Ljubičić (nije puno odigrao, al ono što je odigrao bilo je sasvim ok. Kažu da bi mogao biti dobra zamjena za Damjanovića. Možda bi ga Pudar mogao početi uigravati za iduću sezonu, pošto nije vjerovatno da Damjanović ostane)
Varvodić ( o njemu ni ne znamo nešta previše, osim da dobro izgleda. A valjda ima neku vrijednost kad je u Hajduku – iako ni to više nije pravilo)
Pandža (došao kao pojačanje, nije ga nigdje bilo par mjeseci, ali sad je u Vinkovcima bio jedan od najboljih od Hajdukovaca na terenu. Ipak … jedna lasta ne čini proljeće, ali nadamo se da će nastaviti tako )


imamo još tu i 3 zanimljiva napadača Bušića, Muhnoza i Rukavinu
od sve trojice se puno više očekuje, pogotovo od Rukavine.
Bušić ( mlad je, ali dosta je dugo već u Hajduku. Imao svojih svjetlih trenutaka, ali opet su tu bile ozljede što je na neki način unazadilo njegovu karijeru. kod njega bi napomenula i velik pritisak medija i negativne emocije publike - nije ni njemu lako i on je biće od krvi i mesa...)
Munhoz ( u Hajduku već negdje 2 i po godine, a zapravo nikad nije imao pravu šansu da se dokaže. Povremeno bi ušao, zabio koji gol, al to kao da nije bilo dovoljno. Mučile su ga i ozljede a i puno loših stvari mu se u životu dogodilo. nadam se iskreno da će mu Pudar dati pravu šansu. ja tog dečka jednostavno obožavam, kad ga čujete kak priča, jednostavno se rastopite! )
Rukavina ( posebna priča... doveden kao ogromno pojačanje, a nije ništa skoro pokazao. sad mu je došao Pudar, a on se taman ozljedio - kao neka igra sudbine i živaca. nadam se da će nešt bit od njega...)

I dvojica koje smo već polako počeli zaboravljati

Đolonga ( taj se dobro ugnijezdio u Hajduku! Karijera mu je puna uspona i padova… doduše više ima padova. Ali da ne ispadnem vještica i spomenut ću i onaj jedan pobjednički gol dinamu, jednom davno. Čak je bio i kapetan u Ćirinom Hajduku- da nas neko gleda ko se ne konta dobro u Hajduk mislio bi da iz zezancije dijele kapetanske trake. Ima dosta godina, i mislim da bi bolje bilo dati mjesto nekom mladom dečku, a ne njemu koji je skoro pred penzijom)

Marčić ( mlad otišao, al se mlad i vratio. Ima talenta, ali je izgleda dosta tvrdoglav, ako se ne varam s Bonačićem se svađao oko kopački. A koliko se i sjećam imao je i par bespotrebnih crvenih kartona. da malo promjeni stav prema radu , mislim da bi čak i napredovao. Jedna pozitivna stvar o njemu : zabio je bio izjednačujući gol na kup utakmici u Osijeku na -5)

Privodim ovo polako kraju
Previše pameti u jednom postu
Zato očekujte da će idući post bit izuzetno glup
Šalim se
Volim vas
Pusa musa!

- 18:34 - Komentari (42) - Isprintaj - #

08.04.2007., nedjelja


caricina uskršnja poslanica
Prvo bi vam htjela svima čestitat Uskrs!

I da odma prijeđemo na stvar

Neke činjenice :
Pula je 10. od 12. momčadi naše prejake lige!
Pula nije pobijedila preko 10 utakmica
donedavno nisu mogli zabiti ni gol

Ali uspjeli su pobijediti Hajduk!
I to na Poljudu!

Još se nismo pošteno oporavili od one tekme u srijedu, a naši dragi igrači priuštili su nam još jedan nezaboravan trenutak

Pokušavali su oni nešt u prvom poluvremenu , i početkom drugog, do trenutka kad je Pula zabila gol ! Od tada – NIŠTA

Istina je da je Balić imao tu loptu, i da ju je ispustio, al nisam mogla vjerovat kad sam pročitala kako ga neki kao Hajdukovci doslovno pljuju zbog gola!

Ne znam kako itko može reći i riječ protiv ovog čovjeka! Pa on je jedini igrač u kojeg tuče Hajdučko srce i koji se jedini ponaša dostojno bijelog dresa! Koliko je puta spašavao ovu bijednu momčad Hajduka od sramota ( sjetimo se kupa u maksimiru) ! Koliko je puta rezultatski izvukao ovu ostalu skupinu svega i svačega? I kako mu suigrači vraćaju ?! da su pravi igrači i ljudi potrudili bi se da ovaj put oni na neki način izvuku Balića! Jer da su poslije toga zabili koji gol na Balićevu pogrešku se nitko danas nebi ni obazirao! Serem im na njihov timski duh i momčadski kolektiv! ma nije nikakva sramota primiti od Pule bilokakav gol- sramota je ne zabiti im 2-3 komada!

I jesu li možda oni na makar jedan tren pomislili kako su se osjećali navijači Hajduka?!
Ako im već nije neugodno samih sebe (ovako šta vjerujem da spušta samopouzdanje), kako im nije neugodno svih ljudi u Hrvatskoj koji imalo vole Hajduk? Možda i je ovo i njihov vrhunac i ne mogu više (nek onda idu igrat u neki klub koji nema ni tradicije , ni planove za budućnost,a ne u Hajduk) , al da se imalo trude i pokažu htjenja, čak bi im oprostili rezultatske neuspjehe.

Pitam se hoće li igrači zbog ovog bit nekako kažnjeni?
Da imam nekakvu funkciju u klubu, mislim da bi ih tako kaznila da im nikad u životu nebi palo napamet ponovit ovako nešto. Bolila bi me briga za činjenicu da je danas Uskrs i što je to obiteljski blagdan i da imaju neku obitelj s kojom bi ga htjeli provesti

Učinila bi nešto tipa ovoga:
U šest bi imali ''uskršnji'' doručak , naravno ništa tipa šunkica , jaja – nisu zavrijedili, nego nešto što je ipak hranjivo, ali bljutavo
Imali bi dupli trening od 7 ujutro
Oko 11 bi išli trčkarat po Marjanu
Onda bi (oko 1) išli ručat nešt opet bljutavo i odvratno, što većina mrzi jest i naravno bez ikakve primisli da će dobit nešt nalik na kolače
Nakon toga (oko 2) bi morali odgledati protekle 2 tekme nek vide kako izgledaju ko kreteni
Onda oko 5 opet trčkaranje
Pa od 6 trening
Pa oko 8 klupska večera , nešt slično doručku i ručku

Pa nek onda idu kući uživat u Uskrsu, iako sumnjam da bi imali volje poslije ovako nečega

I baš da vidim da bi se opet neko nezalagao


Nadam se da vam je Uskrs bio puno ljepši od ovog gore
Uživajte dok možete
kiss

- 22:34 - Komentari (65) - Isprintaj - #

04.04.2007., srijeda


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sve znate, ne moram ni reći
gledali ste
isti rezultat je bio kao krajem 9. mjeseca
al to su 2 različite priče
prvo poluvrijeme-SUPER
vjerujem onakav Hajduk kakvog svi priželjkujemo
podsjetila sam se sad onih starih derbija Hajduka i dinama, kad je Računica rasturao
poništen regularan gol Hajduka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
i onda Damjanović i Bartolović - na odmor odlazimo s prednosšću od 2:0
sasvim dovoljno za prolaz
i onda drugo poluvrijeme
i po mnogima ključni trenutak utakmice- Vulić povlači Rukavinu van, uvodi Rubila
Hajdukova igra se raspada, dinamova pojačava
u 84. minuti dinamo smanjuje na 2:1
oni s tim rezultatom prolaze, al ipak sam se nadala da ćemo im uvalit još jedan
i onda scena kakvu ne viđamo ni u Bračnim vodama
situacija u Dinamovom šesnaestercu, Žilić udara Drpića (ako ga nakon ovog netko ne potjera ne znam onda šta)
Žilić već ima karton i naravno se očekuje da dobije drugi žuti tj. crveni
ali što se zapravo događa... sudac pokazuje direktni crveni ni krivom ni dužnom Pelajiću!
kontam da od prolaska neće bit ništa
al ajd bar da pobjedimo , da ih bar malo nekako sjebemo
i šta se događa
Josip Tadić- 2:2
nije mi se dalo ni psovat ni ljutit ni ništa
samo neka tipa bol u srcu
prizor dinamovaca kako veselo skakuću , i tužnih Hajdukovaca
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nemam ni volje vrijeđat igrače dinama, govorit da je luka modrić buljava sova a još manje imat neke rasističke ispade
čemu uopće to - nitko to od njih neće čut , a i da čuju ko da bi ikako reagirali , a svejedno rezultat ostaje - ja ispadam frustrirana koza
Gabrić je prekasno ušao u igru
Image Hosted by ImageShack.us
Vulić je opet taktički fulao (na njegovom bi se mjestu počela bojati za mjesto na klupi, ne želim reći da je on kriv (ipak čovjek mora igrati sa igračiam tipa Pelajić, Žilić i Rubil), al no što ima treba iskoristit na najbolji mogući način - Gal umjesto Žilića, Buljat umjesto Pelajića, Gabrić umjesto Rubila)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
još jedno razočaranje
pitam se dokad?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us








- 22:32 - Komentari (27) - Isprintaj - #

03.04.2007., utorak


ruke ćemo skupa....
bilo je već i vrijeme da napišm post
sutra je uzrat kupa Hajduk- Dinamo... prvu tekmu ćemo pamtiti po katastrofalnoj igri Hajduka, nezalaganju većine igrača i izvanrednim obranama Balića... što da očekujemo sutra? u zadnje 2 tekme Hajduk je pobjedio, Varteks kod kuće 2:0 i Osijek u Osijeku 2:1
malo ću se više osvrnut na ovu drugu tekmu pošto sam prisustovala tom nogometnom velespektaklu wink
ovo nogometni velespektakl je naravno ironično rečeno... igra osrednja... čovjek se takoj pobjedi ne može ni veselit... Osijek je poveo u 40. minuti golom Karla Primorca (još zvanog i mister promašaj) Krivac za gol je bio Tonči Žilić ... i ovom prilikom molim nekog da mi objasni šta on još radi u Hajduku! pa lik je očajaaaaaaan! jedina jasna objašnjenja zašto on još igra su da ih sve drži kao taoce ili neki reketar a neko iz kluba mu je dužnik, ili mu je neko iz kluba biološki tata pa ga zato trpi... Vulić je totalno nelogički postavio sastav, Gal je bio na klupi, a Žilić je igrao... onda je izvadio Pelajića i uveo Gabrića (tek oko 60 minute) i stavio Bartolovića na desni bok- mislim da to nije igrao nikad u karijeri...igrao je sasavim dobro, ne računajući da je trebao bit isključen kad je skršio nekog pred šesnaestercem (nije bio penal, al crveni je) ... i onda je slijedio preokret... nakon Bartolovog kornera, lopta je Jelaviću jednostavno sjela na čelo i 1:1! i 10ak minuta poslije ;akcija Rukavina - Carević- Hrgović - Musa -1:2! i Balić je kao i uvijek imao par izvrsnih intervencija, i tako osigurao Hajduku bodove
Torcida je bila izvrsna, 2 poluvrijeme su jednostvano nadglasali Kohortu (njima sretan 19. roćkas) , cijelo vrijeme je bilo ako ne postaneš ... i ajmo bijeli ale! pohvalila bi poslije ove tekme Balića (1. zbog obrana) , onda Gabrića (opet je unio živost u igru), Bartolovića (dosta se trudio, asistirao za 1. gol), Musu (gol za pobjedu) i gle čuda nisam mislila da ću ovo reći ali i Carevića (poslije tekme zaštitio je navijača od policije), tu je i Balić sudjelovao! antipohvalu dajem Vuliću (nelogički sastav i mislim da je imao onaj glupi šal) , Žiliću (jer nema veze s nogometnom) i Goranu Rubilu (ne samo zbog tekme, koju nije nešt odigrao, al dan prije sam gledala Bili kutak na vinkovačkoj , lik ne znam kako ide pjesma Bili u bili vrhovi planina, bila je košulja Hajdukčkoga sina! - meni je došlo da plačem... i rekao je da nije neki Hajdukovac- neki se taki gone odakle su došli , a ne zauzimat mjesto igračima kao što je Drgao Gabrić)
kad sam već spomenula par puta Dragu Gabrića, meni je taj dečko super, šteta što ne igra više.. dobar je igrač,a tak je nekako miran i samozatajan... niko mislim nebi rekao da je Tončijev sin( mislim liče oni, al neki bi očevi da imaju take sinove ih gurali u prvu momčad od 12 godine [Z.-C.K. & N.K.])
suta je u 17:30 tekma
nadajmo se bar dostojanstvenoj igri naših dečkiju
nadam se da će Gabrić bit u prvom sastavu , inače tu neko nije normalan
sumnjam u prolaz, jer zato treba i dosta sreće, al bojim se da smo svoju dozu sreće ispucali u Osijeku
molim sam bez komentara da ih 1000000000000% prolazimo, i da ćemo ih razbit ko male majmune, jel nismo ni maloumni ni mala djeca, a ni purgeri da se bahatimo...
do tipkanja
(sutar stavim koju sliku, neda mi se sad)
i obvezno post poslije tekme (koji dan smijeh)
PAPA
ljubim vas




- 22:11 - Komentari (3) - Isprintaj - #