Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kloferketina

Marketing

.......

ujutro sam napisala jedan depresivni post o tome kako sam u bedu što sutra počinje škola i što završavaju praznici... al ne znam zašt al mi se nije htjelo objavit
pa sam to shvatila kao poziv da napišem nešt donekle normalno
pa idem pokušat

Hajduk je gle čuda uspio pobjedit respektabilnu Cibaliju (izrazito divljenje pošto je Cibalia u rangu strašne Pule) Na klupi je debitirao novi trener Ivan Pudar koji se zamjenio Vulića. Iskreno sumnjam
da će ovaj napravit nešto više od Vulića... Jer ipak dok su nam u momčadi igrači tipa Žilić, možemo se psihički pripremat za deja vu Debrecena i Shelbournea
sad sam baš upalila (prekrasnu i punu sadržaja madrofl) Hajdukovu službenu stranicu i malo gledala ko bi nam mogao poslužiti u sljedećoj sezoni, a kog treba potjerati prvom prilikom
dakle bilo bi lijepo divno i krasno da odu :
Runje ( samo jedna riječ : Roma - kad se sjetim suza krene...)
Jelavić (ništa previše ne pokazuje, jučer je dobio crveni karton, zabije jednom u godinu dana slučajno, ako ga neko pogodi u glavurdu i lopta se od iste odbije - to se baš u Osijeku dogodilo)
Carević ( nadala sam se da će kad je već dobio kapetansku vrpcu, više se potrudit i dokazati onaj svoj talent. čovjek čini totalno suprotno. a uz to je još i bahat i bezobrazan... nadam se da će mladi igrači učit na njegovom primjeru pa neće trčat za novcem prvom prilikom i tako si upropaštavati perspektivnu karijeru. moram reći -šteta što je tako zgodan dečko takav mulac... )
Žilić ( da ne igra u Hajduku bilo bi ga smješno gledat... ovako je tužno. trebao je otići davnih dana, ne znam ko ga još drži. u kupu se dokazao kao papčina - kad je već faca da piči Celzijusawink, onda nek to prizna a ne da nevini ispaštaju- da je i dobio drugi žuti i da je morao izać mislim da to nebi ništa poremetilo u Hajdukovoj igri, možda čak ni nebi primili gol)
Rubil i Pelajić (njih dvojica su mi slični, ne znam čime oni zaslužuju bit u Hajduku. pogotovo ova kretenčina Rubil koji ne zna pjesmu BILI SU BILI. ako nam taki igraju onda stvarno...)

bilo bi dobro da se zadrže :
Damjanović( u ovoj sezoni jedan od boljih, borben je, svaka čast na lijepom golu dinamu)
Živković (ima iskustva, pa tako donosi neku stabilnost, ali me nebi previše pogodio njegov odlazak)
Musa ( po meni najbitniji igrač uz Balića. Zna , može i dosta je iskusan)
Bartolović (najbolji strijelac i asistent – sve drugo je suvišno)
Hrgović (mislim da na krilu, može pokazat puno više nego na boku, a i na boku je djelovao sasvim ok. I nikad mu se neće zaboravit ono na Kutiji šibica)
Gal ( ne griješi puno, trebalo bi iskoristit bolje njegovu visinu kod kornera i prekida)
Balić (sumnjam da će negdje otići, al bilo bi tragedija da slučajno ode. O Baliću dovoljno govori ona : BALIĆ JE MOJ IDOL! )
Al iskreno sumnjam da će zadržat bar trojicu od njih

tu su i mlađi igrači , koji iskreno rečeno ni nisu imali pravu priliku za dokazati se, al trebalo bi ih zadržati i na njima gradit momčad.
Buljat (koliko znam nešto je ozlijeđen, ali sjetimo ga se s početka sezone, igrao je sasvim dobro. Ima jak šut i dobar dribling, dosta je visok, mogao bi biti bitan igrač u budućnosti)
Gabrić ( u zadnje vrijeme se dosta govori o njemu, ali s razlogom. Još bolje je što nisam niti jednu negativnu riječ čula o njemu. Dokazao je da ima talenta, i ono što je možda još i ljepše – taj dečko stvarno voli Hajduk! Uz više prilike za dokazivanje mogao bi postati veliki igrač. Još je impresivnija činjenica o njemu što mu nimalo nije pomogla činjenica da mu je tata trener u istom klubu. Pitam se šta na ovo kaže Cico)
Ljubičić (nije puno odigrao, al ono što je odigrao bilo je sasvim ok. Kažu da bi mogao biti dobra zamjena za Damjanovića. Možda bi ga Pudar mogao početi uigravati za iduću sezonu, pošto nije vjerovatno da Damjanović ostane)
Varvodić ( o njemu ni ne znamo nešta previše, osim da dobro izgleda. A valjda ima neku vrijednost kad je u Hajduku – iako ni to više nije pravilo)
Pandža (došao kao pojačanje, nije ga nigdje bilo par mjeseci, ali sad je u Vinkovcima bio jedan od najboljih od Hajdukovaca na terenu. Ipak … jedna lasta ne čini proljeće, ali nadamo se da će nastaviti tako )


imamo još tu i 3 zanimljiva napadača Bušića, Muhnoza i Rukavinu
od sve trojice se puno više očekuje, pogotovo od Rukavine.
Bušić ( mlad je, ali dosta je dugo već u Hajduku. Imao svojih svjetlih trenutaka, ali opet su tu bile ozljede što je na neki način unazadilo njegovu karijeru. kod njega bi napomenula i velik pritisak medija i negativne emocije publike - nije ni njemu lako i on je biće od krvi i mesa...)
Munhoz ( u Hajduku već negdje 2 i po godine, a zapravo nikad nije imao pravu šansu da se dokaže. Povremeno bi ušao, zabio koji gol, al to kao da nije bilo dovoljno. Mučile su ga i ozljede a i puno loših stvari mu se u životu dogodilo. nadam se iskreno da će mu Pudar dati pravu šansu. ja tog dečka jednostavno obožavam, kad ga čujete kak priča, jednostavno se rastopite! )
Rukavina ( posebna priča... doveden kao ogromno pojačanje, a nije ništa skoro pokazao. sad mu je došao Pudar, a on se taman ozljedio - kao neka igra sudbine i živaca. nadam se da će nešt bit od njega...)

I dvojica koje smo već polako počeli zaboravljati

Đolonga ( taj se dobro ugnijezdio u Hajduku! Karijera mu je puna uspona i padova… doduše više ima padova. Ali da ne ispadnem vještica i spomenut ću i onaj jedan pobjednički gol dinamu, jednom davno. Čak je bio i kapetan u Ćirinom Hajduku- da nas neko gleda ko se ne konta dobro u Hajduk mislio bi da iz zezancije dijele kapetanske trake. Ima dosta godina, i mislim da bi bolje bilo dati mjesto nekom mladom dečku, a ne njemu koji je skoro pred penzijom)

Marčić ( mlad otišao, al se mlad i vratio. Ima talenta, ali je izgleda dosta tvrdoglav, ako se ne varam s Bonačićem se svađao oko kopački. A koliko se i sjećam imao je i par bespotrebnih crvenih kartona. da malo promjeni stav prema radu , mislim da bi čak i napredovao. Jedna pozitivna stvar o njemu : zabio je bio izjednačujući gol na kup utakmici u Osijeku na -5)

Privodim ovo polako kraju
Previše pameti u jednom postu
Zato očekujte da će idući post bit izuzetno glup
Šalim se
Volim vas
Pusa musa!


Post je objavljen 15.04.2007. u 18:34 sati.