JA SAM CARICA!!!!!!!!!!!!!!!

27.02.2007., utorak


ti si moja SUBRINA :)))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nemojte gledati ovako začuđenocool
ovo nije reklama
ovo je post koji slavi ljude koji redovno peru kosu
za razliku od nekih smijeh
uglavnom
kontam da ništ ne kontate

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

pozdrav svima a osobitno osobi koja jedina konta čem je riječ rofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PUSA MUSA kiss
- 22:24 - Komentari (76) - Isprintaj - #

19.02.2007., ponedjeljak


jedna prekrasna pjesma



Da te mogu pismom zvati

Ti za me si bila ka rosa na cviću
sa usana pila i ljubav i sriću
a ja bi tija pismom ti prići
još ljubavi ima ka ulja u svići

Ref.
Da te mogu pismom zvati
ja bi piva život cili
da se barem opet vrati
vrime kad smo sritni bili

Da te mogu pismom zvati
ja bi piva, ne bi staja
da se stara ljubav vrati
ne bi pismi bilo kraja

Ne vraćas se više u pisme i riči
i nema te sa mnom u nijednoj priči
a ja bi tija pismom ti prići
još ljubavi ima ka ulja u svići


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:06 - Komentari (35) - Isprintaj - #

13.02.2007., utorak


samo Ti ,jedini, voljeni
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

HNK Hajduk je najveće športsko društvo u Splitu i također jedno od većih u Hrvatskoj.

Image Hosted by ImageShack.us

Puno ime je Hrvatski nogometni klub Hajduk Split.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Osnutak kluba

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

HNK Hajduk Split osnovala je, u praškom kafiću U Fleku, grupa studenata iz Praga ( Fabijan Kaliterna, Lucijan Stella, Ivan Šakić, Vjekoslav Ivanišević, te Vladimir Šora ) nakon što su gledali susret tamošnjih Sparte i Slavije. Tada su došli na ideju da osnuju nogometni klub u svom rodnom gradu. Organizacija je bila vrlo slaba na početku, dok se u jednom splitskom kafiću "Troccoli" nisu napisala pravila kluba. Ime je klubu dao profesor splitske gimnazije Josip Barač nakon što su mu, navodno, spomenuti studenti u ured utrčali naglo poput pobunjenika, tzv. hajduka. Taj je naziv bio provokativan vlastima Austro-Ugarske monarhije, ali su domišljati osnivači "zasladili" zahtjev organima vlasti podatkom da :"...vojaci koji igraju nogomet mogu puno više pretrčati pod punom ratnom spremom". Dozvola za rad i pravila odneseni su vladi na uvid i u konačnici su prihvačena 13. veljače 1911. Nakon toga skoro su svi počeli graditi nogometno igralište na lokaciji "Kraljeva njiva" koje se prije koristilo kao vojni poligon Austjsko-Ugarske vojske. Oko kluba su se okupljali pro-hrvatski, "puntarski" građani, pristaše sjedinjenja austro-ugarske carske pokrajine Dalmacije s ostatkom Hrvatske. Odatle i pridjev u nazivu "Hrvatski" i hrvatski grb kao dio hajdukovog grba.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Početak
Prvi protivnik bio je Calcio Spalato, klub talijanaša koji su živjeli u Splitu, a susret je završio rezultatom 9:0 (6:0) za Hajduka. 1912. godine, Hajduk je prvi put gostovao, i to u Zagrebu protiv nogometnog kluba HAŠK i izgubio 3:2. 1923. godine Hajduk je po prvi puta igrao u ligi Kraljevine Jugoslavije ali nije zabilježio velike rezultate. Veću reputaciju svojim prvim pravim rezultatom, Hajduk je ostvario pobijedivši Marseille (3:2) u svojoj prvoj međunarodnoj utakmici. Bila je to turneja u sjevernoj Africi. Nakon tog uspijeha momčadi, u Splitu je Hajduk po prvi puta postao glavna tema razgovora, i na povratku momčadi kući sa turneje dočekali su ih skoro svi stanovnici grada podno Marjana.

1924. godine cijela postava Hajduka osim golamna koji je bio talijan igrala je za reprezentaciju, zahvaljujući velikim rezultatima zabilježenim u domaćim i međunarodnim susretima. Hajduk je postao inspiracija za mnoge umjetnike, osobito pjevače. Najpoznatija je skladba o Hajduku "Kraljica baluna", opereta Iva Tijardovića u čast 15-te obljetnice kluba. 1927. godine Hajduk je osvojio svoju prvu šampionsku krunu, a 2 godine kasnije drugu. 1931. godine Hajduk je posjetio Sjedinjene Američke Države u okviru proslave 20 godišnjice osnutka kluba. Tijekom Drugog svjetskog rata svi Hajdukovi igrači igrali su za jugoslavensku reprezentaciju protiv momčadi saveznika.

Istaknuti igrači tog doba bili su napadači Leo Lemešić i Vlado Kragić koji je 1933. na utakmici sa HAŠK-om (7:1) postigao svih 7 pogodaka.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Privremena zabrana rada
Za vrijeme šestosiječanjske diktature u Kraljevini Jugoslaviji, pridjev Hrvatski je bio prisilno zamijenjen pridjevom Jugoslavenski. Kroz talijansku okupaciju Splita, 1941. - 1943., Hajduk je odbio nastupati u tuđinskom (talijanskom) prvenstvu. Dolaskom grada Splita pod vlast NDH, stvari se nisu izmijenile. Iako su pokrenuli inicijativu za uključenje HNK Hajduka u nogometno prvenstvo NDH, kompromitiranost vlasti NDH s prijašnjom trgovinom hrvatskim ozemljem ( poglavito Splitom i dalmatinskom obalom ), rezultirala je odbijanjem Hajdukovih ljudi za sudjelovati u prvenstvu NDH.

HNK Hajduk tajno je obnovio rad na Visu 1944., i djelujući pod nazivom "Hajduk NOVJ" je igrao sa savezničkim momčadima ( momčadima klubova iz zemalja pod kontrolom Saveznika i savezničkim vojnim/mornaričkim momčadima ) diljem slobodnih ozemlja Europe i Sredozemlja.

Za doba FNRJ/SFRJ, iz naziva je bio izbačen pridjev "Hrvatski".

Image Hosted by ImageShack.us

Razdoblje nakon rata

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Poslije Drugog svjeskog rata Hajduk je nastavio igrati u Jugoslavenskom prvenstvu i kupu. 1946. godine osvojeno je Prvenstvo Hrvatske i osnovan časopis "Hajdukov Vijesnik". 1948.-1949. Hajduk je posjetio Australiju i tako postao prvi klub iz Jugoslavije koji je igrao na svim kontinentima. 1950. godine klub je osvojio prvenstvo Jugoslavije bez izgubljenog susreta, što je rekord koji dosad nitko sa ovih prostora nije srušio. Iste godine, prije odlučujuće utakmice sa Crvenom Zvezdom osnovana je navijačka organizacija Torcidu ( nazvana po brazilskim navijačima ), te postala prva organizirana navijačka skupina u Europi. 1951. godine rekonstruiran je stadion "Stari Plac". 3. travnja 1955. u Zagrebu je Hajduk uspio pregaziti Dinamo sa 6:0, što je najveća pobjeda u derbiju dva najveća hrvatska kluba. Između 1956. i 1966. nije osvojen niti jedan trofej, iako je Hajduk igrao 3 finala kupa. Jedno vrijeme klub je životario na sredini, pa i samom dnu, ljestvice, no, nije nikada ispao iz najvišeg ranga natjecanja. Napokon je osvojeno prvenstvo 1967., a sljedeće sezone zabilježen je i prvi nastup u nekom europskom natjecanju. No, tada je odmah u prvom kolu bio bolji engleski Tottenham.

U tom su razdoblju nogomet kraj stare Plinare u bilom dresu igrali Frane Matošić, Vladimir Beara, Ivo Bego i Bernard Vukas. Prvi je zabilježio čak 729 golova u 10 utakmica više, što je rekord koji se sasvim sigurno neće nikada srušiti. Beara se smatra najboljim hrvatskim vratarom svih vremena, tada sigurno među svjetskom elitom, a Ivo Bego je jedno od najvećih "Hajdučkih srca" u povijesti. Zagrepčanin Bajdo Vukas, tada jedan od najboljih nogometaša svijeta, najveći je igrač Hajduka, a možda i Hrvatske u povijesti, kojemu se i danas dive svi koju su ga ikada vidjeli u živo.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Najveće godine kluba

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Od 1970. do 1980. godine bio je period zlatne generacije Hajduka. Ta je generacija napravila najbolje rezultate u povijesti kluba. U to vrijeme igrali su Ivan Katalinić ( kasnije uspiješan trener momčadi ), Dragan Holcer, Jurica Jerković, Luka Peruzović, Brane Oblak, Dražen Mužinić, Ivica Šurjak, Ivan Buljan, Petar Nadoveza, te braća Zoran i Zlatko Vujović i drugi. Istaknuo se i svjetski poznati trener Tomislav Ivić koji je osvojio 3 prvenstva i 4 kupa, prezentiravši izuzetno lijep nogomet. Prema tvrdnjama samog trenera, Hajduk je već tada prakticirao igru sa dešnjakom kao lijevim krilom i ljevakom kao desnim, ono što danas radi trenutni europski prvak Barcelona. Uz velike uspijehe u domaćim natjecanjima ( 9 trofeja u 10 godina ), u međunarodnim natjecanjima zabilježeno je polufinale kupa pobjednika kupova sezone 1972./73. kada je izbačen od strane engleskog Leeds Uniteda, a iz 1978. pamti se "mitski" susret sa njemačkim HSV-om koji je nakon sjajne hajdukove utakmice na Poljudu, prošao dalje zahvaljujući golu u gostima. Pamti se i 5 uzastopnih kupova, od 1972. do 1977. 1976. kada je Partizan pomoću suca Maksimovića osvojio naslov, Hajduk mu je nanio najveći domaći poraz od čak 6:1.
Godine 1979. Hajduk se preselio na novi stadin Poljud, tada jedno od najljepših sportskih zdanja u svijetu. Ipak, prema rezultatima u 80-ima pričalo se o svojevrsnoj ukletosti Poljudske ljepotice.

80-e su ponudile manje uspijeha u državi ( niti jedan naslov prvaka ), a od europskih natjecanja pamte se polufinale Kupa UEFA 1984. kada je opet koban bio engleski klub, i to stari znanac Tottenham, te četvrtfinale istog natjecanja 2 godine kasnije. Uspijesi van zemlje nadoknadili su neuspijehe kod kuće, a tokom tog desetljeća Hajduk je pobjeđivao momčadi poput Valencie, Bordeauxa, Metza, Torina, Marseilla i Manchester Uniteda. Istaknuti igrači 80-ih bili su Blaž Slišković, popularni "Baka", Zoran Vulić, Aljoša Asanović, te Ivan Gudelj koji je poradi ozlijede prisilno prekinuo vrlo obečavajuću karijeru.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Početak u Hrvatskoj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Poljud za vrijeme derbija sa DinamomRatne 1992. Hajduk je "totalnim nogometnom" Stanka Poklepovića osvojio prvi naslov prvaka Hrvatske. Jedina je mrlja te sezone bilo uhičenje Igora Štimca radi sumnje u nezakonitu trgovinu oružjem. Naredne je sezone momčad bila jača za Šašu Peršona, Deana Računicu, Stipu Andrijaševića, te iskusnije mlade igrače Tomu Ercega i Mikija Rapaića. Usprkos sjajnom otvaranju sezone, na kraju je slavio rival iz Zagreba. Sezone 93./94. otišli su Štimac u Cádiz, i Bilić u Karlsruher, međutim, iskusna momčad pod vodstvom Ivana Katalinića osvojila je drugi naslov pod hrvatskom zastavom. Gol za naslov postigao je sa 30 metara iz slobodnjaka Zoran Vulić. Sezonu je obilježila i najveća pobjeda uopće u HNL-u, ona Hajduka nad Radnikom (10:0), a pamti se i 6:0 poraz u Europi od nizozemskog Ajaxa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Liga prvaka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ususret sezone 1994./95. predsjednik kluba Nadan Vidošević puno je investirao u momčad koja je trebala biti konkuretna zagrebačkoj Croatiji, te napraviti što veći uspijeh u Ligi prvaka. Vratili su se Igor Štimac, Aljoša Asanović, Tonći Gabrić, a iz Barcelone je na godinu dana posuđen Goran Vučević. Uz njih su jaku momčad činili Zoran Vulić, Stipe Andrijašević, te mladi i iskusni Ivica Mornar, Milan Rapaić i Tomislav Erceg, pod vodstvom Ivana Katalinića. Već u kvalifikacijskim utakmicama sa poljskom Legijom ( 1:0, 4:0 ) "bili" su iskazali svoju moć. U skupini su nakon prva 3 kola došli blizu četvrtfinala odigravši "nulu" sa Benficom, te pobijedivši Steauu u gostima i Anderlecht kod kuće. Uslijedio je remi u Belgiji, te porazi koji ipak nisu upropastili dotadašnje dobre rezultate. U četvrtfinalu ih je dočekao kasniji europski prvak, i tada sigurno najjača momčad Europe, amsterdamski Ajax. Na Poljudu je granitnom obranom Hajduk uspio sačuvati 0:0, dok je u Nizozemskoj Ajax bio bolji sa 3:0. Nakon uspijeha u Europi koji je napunio klupsku blagajnu, klub se okrenuo domaćem natjecanju, te neometan inozemstvom, kad je bilo najvažnije ostvario 7 uzastopnih pobjeda i pobjegao Croatiji, te osvojio naslov.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Grb

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Hajdukov grb je hrvatska šahovnica u krugu, obrubljena plavom vrpcom, na čijoj lijevoj strani stoji brojka 19, a na desnoj brojka 11, simbolizirajući godinu osnutka Hajduka, 1911..

Image Hosted by ImageShack.us

Klupski uspjesi

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Naslovi prvaka
Prvenstvo Kraljevine SHS/Kraljevine Jugoslavije:
1927. i 1929.
Prvenstvo Banovine Hrvatske:
1941.
Za ovaj naslov je bolje je reći prvenstvo Hrvatskog nogometnog saveza, jer su u tom prvenstvu su te godine sudjelovali i sarajevski i subotički klubovi.
Prvenstvo NR Hrvatske (to prvenstvo je bilo izlučno takmičenje za ulazak za jugoslavensku 1. ligu):
1946.
Prvenstvo FNR Jugoslavije/SFR Jugoslavije:
1950., 1952., 1954/55., 1970/71., 1973/74., 1974/75., 1978/79.
Hajduk je bio dio "velike četvorice" SFRJ-nogometa i jedini klub koji je postao prvak u objema Jugoslavijama, a da nije bio iz glavnog grada jugoslavenske republike/pokrajine. Vrijedi napomenuti da je Hajduk jedini nogometni klub koji je sudjelovao u svim prvoligaškim natjecanjima u Jugoslaviji od 1923. do 1991. Isto tako, Hajduk je jedini klub u objema Jugoslavijama koji je osvojio naslov prvaka bez poraza.
Prvenstvo Republike Hrvatske:
1992., 1993./94., 1994./95., 2000./01., 2003./04. i 2004./05.
Kao i u Jugoslaviji, Hajduk je jedini klub koji je u svim prvenstvima RH igrao u najvišem rangu natjecanja, što zajedno čini neprekinuti niz od 79 sezona redovitog sudjelovanja u elitnom nogometnom razredu što je pravi svjetski raritet.


Osvojeni kupovi
Jugokup ( Kup Maršala Tita ):
1967., 1972., 1973., 1974., 1975/76., 1976/77., 1983/84., 1986/87., 1990/91..
Hrvatski kup:
1992./93., 1994./95., 1999./00., 2002./03.
Hrvatski superkup:
1992., 1992/93., 1993/94., 1994/95., 2003/04., 2004/05.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Igralište

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

HNK Hajduk igra svoje utakmice na Gradskom stadionu na Poljudu od 1979.. Od 1911. do 1979. utakmice je igrao na igralištu zvanom "Kod stare Plinare", gdje danas igra RK Nada. Teren se izvorno zvao "Kra'jeva njiva". Otkako je preselio na Poljud, staro igralište se u govoru u Splitu naziva "Stari Plac" ili "Staro Hajdukovo".

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Navijačka baza i skupine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hajdukova organizirana navijačka skupina se zove Torcida, koja je uzela ime po svojim južnoameričkim uzorima.

HNK Hajduk ima veliku navijačku bazu širom Hrvatske, a izrazito snažnu bazu ima na hrvatskom priobalju od Savudrijske vale do Prevlake. Tradicionalno je jak u Dalmaciji.

Čak i u ostatku bivše SFRJ, HNK Hajduk je imao navijače svugdje, među svim narodnim i vjerskim zajednicama, kao nijedan drugi klub na području bivše SFRJ. Kao zanimljivost, važno je napomenuti spomenuti izrazito veliku omiljenost HNK "Hajduka" među Albancima u SFRJ, posebno na Kosovu, gdje se sklonost Hajduku može usporediti s onom u Dalmaciji.

Image Hosted by ImageShack.us

Klupski rekordi

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hajduk od 1950. čuva rekord kojeg nije uspio srušiti ni jedan drugi klub u SFRJ i Hrvatskoj od 1946. do danas. Splićani su u svojoj prvačkoj godini osvojili prvenstvo SFRJ bez i jednog poraza. Bila je to sezona uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, pa je odlučeno da se igra od proljeća do zime. Hajduk je u 18 kola od ožujka do studenog ostvario 10 pobjeda i 8 neriješenih. Unatoč toj činjenici, naslov prvaka nije bio izvjestan sve do zadnjih nekoliko kola i utakmice sa Crvenom zvezdom.

Ova je godina značajna i zbog rođenja "Torcide", "Hajdukove" organizirane navijačke skupine, koja se po prvi put okupila na ključnoj utakmici protiv "Crvene zvezde" u pretposljednjem kolu 29. listopada 1950.. 20.000 navijača nosilo je "bile" do preokreta i pobjede 2:1, koja im je donijela prvi naslov prvaka nakon 2. svjetskog rata.

Najbolji start prvenstva: 2006/07. - 7 pobjeda izareda; niz je prekinut porazom u gostima od "Osijeka", koji nakon te utakmice više od 7 utakmica nije ostvario pobjedu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nagrade i priznanja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U drugom svjetskom ratu je klub dobio naslov "Počasne momčadi slobodne Francuske".
Na kraju svake sezone najborbenijem se igraču daje nagrada Torcide - prsten Hajdučko srce.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Zanimljivosti

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prvi pogodak za Hajduka je koljenom je postigao Šime Raunig.
1924. cijela je momčad ( osim vratara Rivettija koji je bio stranac ) nastupila kao reprezentacija.
Na jednoj utakmici Hajduka u Bariju tijekom drugog svjetskog rata, 1944. godine, bilo je čak 50.000 gledatelja.
Hajdukovi igrači osvojili su 11 olimpijskih medalja.
2003. prije susreta Kupa UEFE sa Romom cijelu momčad i upravu kluba primio je papa Ivan Pavao II.
Splićani su morali biti žestoki Hajdukovci. Staro "Hajdukovo" igralište se nalazi preko puta splitskog - rodilišta, koje ima prekrasni pogled prema jugu na "Stari Plac". Prvi objekt kojeg su mali Splićani vidili je bio Hajdukov stadion!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


danas je 96 rođendan našem najdražem Hajduku... izgleda nije uzalud ona HAJDUK ŽIVI VJEČNO... mnogi me pitaju što vidim u njemu, zašto ga tako volim... ponekad ni meni nije jasno ... ali ima nešto što me magnetski privlači u njemu ... kao neka zaljubljenost koja traje već godinama ... nešto zbog čega prema njemu već godinama osjećam neku ljubav, nliskost, divljenje i vjernost... ... postao je dio mene i mog života... puno me puta znao usrećiti ... nekad me dovodio do ruba suza... ali moja ljubavi ni u jednom trenu nije dolazila u pitanje... zapravo kroz sve kao da se sve više i više rasla... koliko sam suza prolila kad je gubio od raznih shelbournea, debrecena, kad su ga svi vrijeđali i pravili lakrdiju od njega ... ali nisam ga prestala voljeti... isto tako koliko su mi puta njegove pobjede i uspjesi dizali raspoloženje i činili me presretnom... što više vrijeme ide , čini mi se da ga sve više i više volim... i voljet ću ga sve dok me bude!
POZDRAV SVIM HAJDUKOVCIMA, OVO JE NAŠ DAN!



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 19:30 - Komentari (67) - Isprintaj - #

01.02.2007., četvrtak


ŠTAFETAAA
Dakle…

Par štafeta je došlo do mene ( Jelena, Igor, Ana, Zorana)

So…

Moram par stvarčica dosad nepoznatih o sebi napisat

Tj. 20 njih

Uhhhhhhh

Nadam se da nećete pozaspat od dosade dok ovo budete čitali

1.) sigurno znate da sam u horoskopu vodenjak, ali 100% ne znate da sam u podznaku bik, a u mjesecu rak (ovaj podatak će vam sigurno jako koristiti dalje u životu, ali ako vam treba za vas mogu vam to izračunat i to potpuno besplatno)

2.) nisam praznovjerna , al ovo što ćete sad pročitat je malo zastrašujuće
Dvadesetak minuta prije utakmice Debercen Hajduk dok sam čupala obrve , ispalo mi je špiglo i razbilo se… tako da se s vremena na vrijeme osjećam odgovorna za Hajdukov neuspjeh


3.) kosu farbam od 7 razreda( isprva sa onim kolor šamponom) , a od prvog srednje sa trajnom bojom… dosad sam imala sve nijanse crvene kose (bakrena, intenzivna crvena , rubin, vinska), , sad imam patlidžan ljubičastu

4.) obožavam eksperimentirati u kuhinji…najviše praviti neke lude salate i paprike punjene sirom … i sve je to jestivo… moj specijalitet je salata sa surimi štapićima ( pa ako nekog zanima recept nek se javi il neka dođe probat)

5.) skupljam šalice! Imam stvarno svakakvih… s medama, zekama , macama, ludim natpisima čak i one neke koje sviraju … al jedna od najdražih mi je ona s Hajdukovim znakom

6.)imam užasno bujnu maštu, čak bi se usudila reći i talenta za pisanje pjesmica i pričica… prije sam češće pisala, sad u zadnje vrijeme nemam baš vremena i inspiracije… a i kad nešta napišem nikad mi ništa ne valja, užasno sam samokritična

7.) od četvrtog do prvog srednje bavila sam se glumom… i prestala sam zato što nam je voditeljica bila … hmmmm….(kako da se pristojno izrazim)… dakle žena kojoj je svrha bila pobirati novce od naših članarina (100 kuna mjesečno) ,a nismo ništa skoro radili… u 5 godina imali smo par nastupa i to pretežno neki idiotski, jednom smo bile obučene u neko cvijeće i skakale smo uokolo ko neki retardusi i ponavljali neke riječi kao jeka, Pa na premjeri neke knjige pjesama umnog naziva Plava krava (ovaj mi je ostao u lijepom sjećanju pošto smo mogli poslije uzimat shakeova koliko hoćemo, a i bili smo na televiziji), pa onda par nastupa pred starcima , rodbinom i poznanicima , a jedan je čak bio na glavnom Osječkom trgu, gdje je bilo puno ljudi , a svako od nas je izrekao čak 1 rečenicu tipa ( volimo Zemlju, čuvajmo okoliš, ne bacaj smeće sadi cvijeće) Priznajem nisam baš Julia Roberts, ali sam Julia Roberts naspram svih glumaca iz Zabranjene ljubavi

8.) OBOŽAVAM dokumentarne forenzičke serije ! fasciniraju me te sve metode s kojima se otkrivaju zločini!

9.) osim glumom u osnovnoj školi sam se bavila još hrpom gluposti , tipa išla sam na grupe ekologa, origami, fotografe

10.) u sedmom razredu sam obožavala kemiju, toliko da sam ju htjela studirat! Ironija i humor u tome je što sam sad zamalo imala komad iz kemije !

11.) u četvrtom ili petom razredu na nekim idiotskim maškarama pred širokom publikom na nekoj nagradnoj igri zapjevala sam Antu od Severine i dobila puzzle ! bit je u tome da nemam pojma pjevati ! al baš sam si cool bila tad!

12.) iritira me moje vlastito ime! Oduvijek sam se htjela nekak drugačije zvat

13.) obožavam i plišane igračkice! Imam ih stvarno puno i poput djeteta ih čuvam! I svaka ima svoje ime

14.) u šestom razredu bila sam OPSJEDNUTA Joshom Hartnettom ( to vam je onaj slatki iz Pearl Harbora) inače još uvijek plačem na taj film

15.) nikad iz stana ne izlazim bez torbice …. Bilo kakve… mrzim kad mi je nešt po džepovima

16.) sportski sam antitalent za sve sportove s loptom… općenito sam malo smotana, nekad mi se dogodi da padnem na ravnom… ali odnedavno se bavim fitnessom

17.) opsjednuta sam raznim đinđama, narukvicama, minđušama, lančićima… na njih trošim većinu para… nekad si ih čak i sama pravim

18.) poprilično sam tvrdoglava ,ali znam priznat pogrešku

19.) cijeli život grizem nokte, al sad sam odlučila da ću prestat… već neko vrijeme ne grizem

20.) imam puno želja u životu, a jedna od njih je upoznat vas drage ljude s bloga



štafetu prosljeđujem Željani i Tani!
ne znam kom više pošto su je svi skoro imali


malo šećera :
Image Hosted by ImageShack.us
- 20:06 - Komentari (127) - Isprintaj - #