petak, 27.04.2007.

Kapna, kapna, kapna Đo!!

Da obavim zadatako koji mi je zadala kolegica blogerica :)vražica:)

Moram odvojiti nekih 5 pjesama koje su mi značajne. 5 pjesama mi nije dosta al oki doki rofl

1. Pod prvu stavku ću navest one pjesme koje me i dan danas sjete na dane kad smo moja "Polovica" i ja zavađali jadno drugo kiss :

- Human League - Tohether in electric dreams
- Heart - All in wanna do
- Liqvido - Narcotik
- Roy Orbison - I drowe all night
- Bryan Adams - Everything i do

2. Pips Chips & video clips - Malena

- ajme, izlizala sam kazetu s tom pjesmom...obožavala sam je. I dan danas dok je čujem na radiju izmami mi osmijeh. Imala sam oko 14. godina, maštala o velikoj ljubavi...uživala u ljetnim večerima...bez briga bez opterećenja. Maštala sam o tome kako bi voljela da imam više godina, da se maknem od roditelja...da budem svoja...da imam super posao...da sam postigla nešto u životu. Hehehheh sve ono kaj i danas djevojčice sanjaju...i naravno da me jedan mali plavi primjeti.

3. 2 unlimited - no limit

- Sječam se jede večeri bio je Hit Depo na televiziji...mislim da je išao od 18 - 20h subotom. Bila sam klinka, nekih 10 godina...tata i ja smo slušali i gledali televiziju. Baš je išla neka strana stvar i ja sam mu rekla da prebaci program dok ne bude neka domaća pjesma, da su mi strane bezveze. I dan danas se sjetim njegovih rijeći. Rekao mi je da se kladi da ću do sljedeće godine slušat sigurno više stranih stvari nego domaće...na kaj sam ja samo frknula nosom i rekla NEMA ŠANSE!! Strane stvari ništ se ne razmu...bezveze...rekla sam!
Te godine tata je kupio satelitsku antenu. Hehehhe i Mtv i Viva su bile moje stalno odredište nakon škole.
Ovu pjesmu sam prvu primjetila...

4. Rednex - Cotton Eye Joe

- i ovo je bila jedna od prvih stvari kaj sam čula na Mtv-u a da mi se odmah svidjela. No kao što uvijek sve u Hrvatskoj kasni tako je i na naše radio postaje i Hit Depo na televiziji ta stvar došla tek kasnije, ja sam svojoj prijateljici pokušala objasnit i otpjevat pjesmu. Čula sam je samo jednom ili dvaput te nisam znala ni pisnut engleski jer sam učila njemački tek jednu godinu...a i nemam ni malo sluha, moje pjevalje je ispalo ovako :

- kapna, kapna, kapna Đo! i tako stalno..

Bila sam jadna jer se mojoj prijateljici nije svidjela ta tako dobra stvar. Da bi nakon par mjeseci ona dotrčala do mene i rekla kako je čula fantastičnu pjesmu na radiju i otpjevala mi dio. Ja sam bila sva izbezumljena i rekla joj da sam ja tu pjesmu davno čula i da sam joj je pjevala a njoj se tad nije svidjela roflrofl
Oko ovoga se i dan danas smijemo...

5. Hladno pivo

- Njih slušam zadnjih 5. godina...moja Polovica ih nije slušao dok mu nisam pustila u autu cd i sad se i on navukao na njih.
- Jednostavno su mi super!
- Jedva čekam koncert u našem gradu.

6. Gibonni - Mirakul

- Te pjesme s tog albuma su me liječile od mog prekida s "Polovicom"...slušala sam cd dan i noć. Predivne pjesme. Jedne od najdražih su mi :

- Libar
- Ne odustajem
- Tajna vještina
- Mirakul
- Za ljubav izgorit
- Oprosti

Trebala sam nabrojati 5 al nebih bila ja da nešto ne zeznem...:)) I sad eto ima ih 6...no mogla bi ja u nedogled.

Trenutno se sluša Amy Winehause.

Na redu su, ako to žele :) :

ruski galeb :)
Sanjica :)
hellion :)
Đus :)


Objavljeno u 13:59 • Komentari (12) • Isprintaj#

utorak, 24.04.2007.

J*bem ti takav dan!


opis slike

Danas nije moj dan.

Danas mi ništa ne ide od ruke.

"Lagano" sam spustila telefonsku slušalicu na radni stol!

Telefon više ne radi!

Sad moram kupit novi telefon!! J*bem ti!!!!!! Grrrr kako sam ljuta!!!


!"#$$%%&&//(())"#$%%



Objavljeno u 17:32 • Komentari (8) • Isprintaj#

petak, 20.04.2007.

"Svatko tko je netko"

:) Tu knjigu čitam ovih dana....od Lauren Weisberger...i mogu reći da mi se baš sviđa.

..................................................

Došla mi je neka ženička prodavat neke spike o nekoj dobroj zaradi prek neke dobre prodaje.."envej" ili nešto...nemam poima i NE ZANIMA ME!! Nikak je se otarasit...veli kak sam komunikativna, pametna, dobra, zgodna, lijepa (hhheh nije baš tako rekla ali moram se pohvalit rofl)....

....................................................

Rekla sam gazdi da se selimo za mjesec dana...veli on ok :) ....Kaj bu drugo. Bili smo dobri i na vrijeme davali novce pa mu je malo žao ali tako je to.

....................................................

Moja "Polovica" je opet bolestan!!! Opet! Zašto opet? Zato kaj je prije 10 dana prestao s antibioticima i evo ga opet je prehlađen.
Bio je danas kod zubara i rekla zubarka da ga nemože primit jer mu je grlo upaljeno!! Ja bum s njim popizdila...imam posla ko s malim djetetom.

.........................................................

Gledala sam jučer jako dobar film. Nije nešto spektakularan već ono običan...za dušu.
"Bijeli Masai".

Uglavnom, Njemački film o Švicarki koja zbog ljubavi prema Afrikancu odlazi živjeti u Keniju. Dobar nastup Njemice Nine Hoss i Francuza Jackyja Idoa.
Za vrijeme odmora u Keniji, Carola (Nina Hoss) se zaljubljuje u Lemaliana (Jacky Ido), ratnika iz plemena Samburu. Napušta svog dotadašnjeg dečka i odlazi živjeti s Lemalianom u njegovo selo, gdje cijelo pleme živi tradicionalnim načinom života. Carola se mora privikavati na njoj nepoznatu kulturu, u kojoj je ispijanje krvi i obrezivanje djevojčica normalna stvar. Uskoro se Carola i udaje za Lemaliana, dobiva kćer Sarai, ali želi zadržati svoju samostalnost pa kupuje i vozi svoj auto, a otvara i vlastiti dućan. Njeno neovisno ponašanje i srdačnost prema kupcima pobuđuju ljubomoru kod Lemaliana pa im brak ulazi u ozbiljnu krizu...
opis slike
Mene je zasmetao kraj. Ona odlazi u Švicarsku i nikad se više ne vrati, bar tako vele na kraju...ma da možda kćer potraži oca dok odraste, tko zna. Film je napravljen prema istinitom događaju.

Ona je došla na njegov teritorij i trebala se bar malo prilagoditi tom muškarcu. Mislim, tamo žena ne smij e muškarca gledat u oči, osim ako nije njezin muž. Ne smije sjediti za istim stolom i jesti s njim. Ona se toga nije željela pridžavati i on je postao jaako ljubomoran. Što nije čudo jer je on odrastao u toj kulturi i ne može ga tamo i na tom mjestu mjenjat jer mu se svi u selu smiju. Za naše pojmove to je smiješno ali Masaima nije. Ako ga je toliko voljela da ostavi sve i cijeli dobar i ugodan život u Švicarskoj kaj se nije onda malo potrudila oko toga. Film mi je sve u svemu jako dobar, gluma isto. Žao mi je tog muškarca jer se je zaljubio u tu ženu i trpio sramotu radi nje ali se nije dao smesti..bio je uvijek uz nju dok eto nije pobjedila ljubomora. Rijetko sam u bilo kojem filmu na strani muškarca ali ovdje u ovom filmu, nesvjesno do kraja sam bila na njegovoj strani. Možda zato kaj se ja nebi mogla odrći ovakvog života i znala sam da ona radi grešku i da će oboje patiti. Bilo je lijepo vidjeti taj život u Keniji i odnose između njihovih muškaraca i žena.

Ne znam zašto me taj film toliko zaintrigirao i dojmio, cijelu noć sam sanjala... Možda me je razočarao kraj zbog toga kaj nije sretan? Ali život nema sretan kraj...toga sam svijesna. Ne znam :)





....................................................

Malo sam guglala i izguglala o autorici knjige Corinne Hofmann prema kojoj je snimljen film Bijeli Masai i vidim da se to zbilo 1986. godine i da je napisala još dva nastavka te knjige. "Život poslije Kenije" i " Povratak u Barsalo", toliko me to sad zanima da idem nazvat knjižnicu da vidim jel imaju možda koju knjigu. Znam, znam opsjednut sam gupostima :))

Moram počitati knjigu jer knjiga je uvijek bolja od filma.

Hahhahah sad sam vidjela i kako je kod nas naslov knjige : Bijela Masajka!!! Đizus!!

Vidim da su neki već čitali knjigu i da su oduševljeni, samo imaju drugačije mišljenje od mene..valjda sam ja realna rofl.....hmm...moram je pročitati. Sad me baš zanima :))

....................................................

dobro, danas je ovaj post fakat zbrčkan...žao mi je :))

wave




Objavljeno u 14:14 • Komentari (8) • Isprintaj#

petak, 13.04.2007.

Klodica ne može smislit neki normalan naslov :)

Petak :)

Dan za metak :)

Volim petak, jer to znači da sutra radim od 16h - 20h samo.

Petkom idemo i na plesni tečaj pa se zabavljamo. yes

...........................................

Zašto ovaj blog nema neke lijepe smajlije nego ovak bezvezne samo? rolleyes

...........................................

Do 1.6. 2007 još stanujemo u sadašnjem stanu a onda se selimo u novo uređeni stančić kod roditelja moje "Polovice".

Baš su ovaj tjedan počeli s radovima...evo danas stavljaju prozor na kupaoni :)
Još imaju dosta za napravit ...cijelu kupaonu...odvod do kuhinje..

Mi si moramo kupiti namještaj...(nisam sigurna kako ali smislit ćemo nešto:))
Imamo vešmašinu, televizor, peć, frižder, mikrovalnu i neki stolić za tv...i to je sve. Nismo si nikad puno kupovali zbog toga jer smo živjeli u namještenim stanovima. A nit nisam htjela kupovati jer svakih godinu do dvije se nekud seliš pa onda je to komplicirano selit. Ovako smo sam par stvari pokupili i otišli. Tako će biti i sada...osim jedne sitnice...idemo na svoje :))

Baš se veselim....nije mi neka tlaka sa seljenjem...nemamo puno stvari...dobro, nakupi se sitnica...ali volim uređivat novi stan....uvijek nekako s veseljem uređujem "novo" gnjezdo smijeh

Moja "Polovica" je jako vrijedna, sve sam s tatom radi...moram ga pohvalit rofl
Ja mu pratim OGAME a on vrijedno ko pčelica radi naš stančić.

I smršavio je 8kg u mjesec dana. On je isto sa mnom na UN dijeti.
Ja sam 3,5kg ...no možda sam i još koji dekagram skinula ali se nisam 10 dana vagala. Ma da ne vjerujem jer me uhvatio pms pa malo više zagrabim u tanjur :)

Objavljeno u 14:38 • Komentari (15) • Isprintaj#

utorak, 10.04.2007.

Opuštanje :)


Ova tri dana bila su predivna. Uživala sam.
U subotu sam otkrila novi talent i hobi :))
Moja "Polovica" i ja krenuli smo u šoping po boje za jaja kad nam je sinula ideja da bi ta jaja mogla bit posebna i da ih ukrasimo još nečim. Tako smo kupili svakakve stvarčice, od porpuria do nekih kamenčića u boji i tako svašta :))
Cijelo popodne smo se zabavljali s tim, još nam je došao prijatelj u posjet i njega smo zarazili tako da je i on svojoj obitelji napravio cijeli komplet prekrasnih unikatnih jaja.

Napravili smo postolje od kartona za jaje i oko jajeta stvarali novi svijet rofl ......Dan mi je bio predivan, ispunjen mirom i opuštanjem.

Kasnije navečer otišli smo na gradski bazen (zatvoren naravno :) i uživali. Poslije bazena došli smo ponovno k nama u stan i pogledali film 300 (odlični efekti) i oko 2h ujutrno otišli malo van. Ujutrno na Uskrs nam je zvonila budilica od 7h ali ja sam se uspjela diči tek oko 8h i to me je moja Polovica izvukla iz kreveta i stavio me pod tuš. Bila sam umornaaaaaaaaaaaa.

Oko 9h našli smo se kod oca od moje "Polovice" na doručak a poslije toga smo krenuli kod mojih na ručak.

Sestra je mislila da smo kupili tako ukrašena jaja...nije vjerovala da smo sami radili smijeh

*****************************

Ponedjeljak sam odspavala do 12h i onda smo krenuli na ručak kod mame moje "Polovice" i tamo se isto napapali i poslije ručka na balkonu se odmarali, sunčali i kartali belu :))

Uglavnom...vikend za pamčenje.

Kako ste vi proveli ovaj lijepi i sunčan vikend? :)


P.s mislila sam stavit slike ali sam zaboravila fotić...sutra ću ih stavit :)

Objavljeno u 11:48 • Komentari (10) • Isprintaj#

subota, 07.04.2007.

Dragi blogeri i blogerice SRETAN USKRS


Evo, ja napokon danas ne radim...ali svratila sam na posao da vam svima čestitam Uskrs :))
Lijepo se provedite za vikend.

Nemojte se prenajesti kolača i šunke (kao ja) rofl

Pozdrav mah

Objavljeno u 13:05 • Komentari (8) • Isprintaj#

srijeda, 04.04.2007.

VRIJEME





Baš danas čitam "Misao dana"...
Vrijeme je život. Trošenje
Vašeg vremena je trošenje
Vašeg života.
(Merrill Douglas)


Ta misao me baš zaintrigirala...zašto? Zato kaj ima jedna osoba koja mi svakih deset dana potroši dobrih 2h mojeg života.

Ta osoba dođe k meni na posao i laje, laje, laje....o sebi, o sebi, o svojim prijateljim, o svojim prijateljicama, o sebi, o svojim "internet" prijateljim, o sebi itd...itd...

Ta osoba je muškog roda.

Ta osoba nikad ne sluša kaj mu druga osoba hoće reci! ( ma da mu ja nikad ništa nit ne kažem osim : aha, ma da?, ooo, joj pa da, aha, aha, o svašta, aha....jer se ne može od njega doći do riječi).

Moje vrijeme je Moj život...odjeb od mene i idi zajebavaj nekog drugog!!! Ah kad bih mu bar mogla to na glas reči...kako bi mi život bio jednostavniji :))

Objavljeno u 19:27 • Komentari (9) • Isprintaj#

ponedjeljak, 02.04.2007.

Račun, molim!

Bila ja u subotu vani yes
Moja prijateljica i ja.
Dugo nismo bile vani...očito predugo wink jer više ni ne znamo platit piće koje naručimo rofl

Uglavnom, sjele mi u neki novi birc u gradu...bile mi tako zasjele pa skoro i 2h...i brbljale, brbljale, lajale, smijale se itd...:))

Fino se digle nakon tih 2h smjeha i odšetale van.

U 3h ujutro pitam ja nju : "Pa kad si stigla platit piće, znaš da sam ja danas častila"?
- "Koje piće, pa nismo ništ tu naručile još"?? (već smo mi bile u diskaču) :))
- "Ma ne mislim tu...tamo u bircu"?
- "Nisam ja platila" veli ona začuđeno i zbunjeno gledajući u mene
- "Nisam ni ja" u panici odgovaram!!

Da, to mi se još nikad u životu nije desilo!!
Za Bogeka miloga! Pa ja sam kriminalka!!! Jezuš Kristuš!! Sraamotee!!

Danas navečer idem to platit...bila bi i jučer platila ali nisu radili!!

.....................................

Zgbaba?? Kaj je ve s tobom?? Di si??

........................................

Objavljeno u 17:24 • Komentari (11) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Pa da i ja napokon mogu komentirati drage mi blogere. Tko zna mozda nekad nesto i pametno napisem.
_________

To sam davno napisala, još prije godinu i nešto, od tada pišem redovito blog...imam čak i one koji me komentiraju :))))

Jedan dio blogova koje čitam :




Moja sestra

Jelena Vukosav

Hybrid

nihonjindejan

Jani28

Koreja blog

Nebulozenjezine :)

Djus

Nevenera

Mala Sanja


Karakter club




Mjesečeve mjene


hmm :))

Imam 28 godina, zivim i radim u jednom manjem gradu.
Udana za svoju dugogodišnju ljubav.
Gramaticki sam losa, č i ć koristim totalno nepravilno...:)))
Tko prizna pol mu se prasta. :))

Moj ICQ 151750725

"e pošta" :
klodica@net.hr


msn :
klodica@live.com


Free Counter



Gužvarini recepti!




Imaj jedan Pjesnik koji istinu zbori
Ima jedna pjesma.
Lijepa, iskrena, istinita...

- Ne Traži U Meni Anđela -

ne traži u meni luké
brod sam bez sidra i lanca
ne pružaj k meni ruke
pogledaj me i vidićeš stranca

ne traži u meni andjela
ja svoje grijehe dobro znam
ono šta si u meni vidjela
samo je maska, laž i sram

ne traži u meni suputnika
ostaćeš sama na raskrižju
ja sam poput divljeg ratnika
osvojim samo radi užitka

ne traži od mene vjernost
plakaćeš već prve noći
i tražićeš u sebi krivca
a krivac će bježati samoći

ne traži u meni andjela
jer su tvoje suze moja djela
i sve za čim tvoja duša pati
crno srce ne želi da shvati

ne traži od mene povratak
jer šta nam znači još jedna noć
u kojoj ćeš bolno shvatiti
da ja i ti nećemo opstati

ne traži u meni andjela
ja sam prolaznik bez hrama
zaslužuješ ti puno bolje
od čovjeka bez imalo srama



eXTReMe Tracker




online