Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Opuštanje :)


Ova tri dana bila su predivna. Uživala sam.
U subotu sam otkrila novi talent i hobi :))
Moja "Polovica" i ja krenuli smo u šoping po boje za jaja kad nam je sinula ideja da bi ta jaja mogla bit posebna i da ih ukrasimo još nečim. Tako smo kupili svakakve stvarčice, od porpuria do nekih kamenčića u boji i tako svašta :))
Cijelo popodne smo se zabavljali s tim, još nam je došao prijatelj u posjet i njega smo zarazili tako da je i on svojoj obitelji napravio cijeli komplet prekrasnih unikatnih jaja.

Napravili smo postolje od kartona za jaje i oko jajeta stvarali novi svijet rofl ......Dan mi je bio predivan, ispunjen mirom i opuštanjem.

Kasnije navečer otišli smo na gradski bazen (zatvoren naravno :) i uživali. Poslije bazena došli smo ponovno k nama u stan i pogledali film 300 (odlični efekti) i oko 2h ujutrno otišli malo van. Ujutrno na Uskrs nam je zvonila budilica od 7h ali ja sam se uspjela diči tek oko 8h i to me je moja Polovica izvukla iz kreveta i stavio me pod tuš. Bila sam umornaaaaaaaaaaaa.

Oko 9h našli smo se kod oca od moje "Polovice" na doručak a poslije toga smo krenuli kod mojih na ručak.

Sestra je mislila da smo kupili tako ukrašena jaja...nije vjerovala da smo sami radili smijeh

*****************************

Ponedjeljak sam odspavala do 12h i onda smo krenuli na ručak kod mame moje "Polovice" i tamo se isto napapali i poslije ručka na balkonu se odmarali, sunčali i kartali belu :))

Uglavnom...vikend za pamčenje.

Kako ste vi proveli ovaj lijepi i sunčan vikend? :)


P.s mislila sam stavit slike ali sam zaboravila fotić...sutra ću ih stavit :)


Post je objavljen 10.04.2007. u 11:48 sati.