petak, 30.03.2007.

Teško je preboljeti a još teže zaboraviti

Pisala bih nešto ali nikako da složim normalnu rečenicu u glavi. Toliko toga mi se mota po mozgu ali ne mogu ništa spojiti u neki normalan post.

Jučer sam bila na sahrani u Zagrebu, bilo je grozno.

Srela sam i svoju prijateljicu koju nisam vidjela 3,5 godine. Našle smo se tamo na groblju.
Ona mi je prijateljica još od djetinjstva. Kao klinke smo se igrale s lutkama, kao malo starije klinke naganjele smo dečke...u biti ona ih je naganjala ja sam joj pomagala jer sam poznavala sve dečke iz svog sela. Tu je bio i jedan drag dečko koji je došao živjeti u "moje selo malo" kad smo bili 7. razred.

Moja prijateljica je živjela u Zagrebu kao i dan danas, dolazila je u "selo moje malo" svako ljeto kod bake. Pričala sam joj o svom novom prijatelju preko telefona. On i ja smo si bili stvarno dobri...nikad ga nisam gledala kao potencijalnog dečka jer mi je bio jako drag....ali na prijateljskoj bazi. Meni se je sviđao jedan mali iz 7.a razreda. Mali plavi s predivnim plavim očima. On mene nije šljivio ni pet posto. A kako i bi...trebate vidjet moje slike iz tog doba....mršava, groznih naočala, duge kose zavezane uvijek u rep....ajme koooma.

O čemu ono ja pišem? Ah da...moja prijateljica N. se zaljubila u tog mog dragog prijatelja i prije nego ga je upoznala...vidjela je sliku i čula od mene kako je drag i bla bla bla. Patila je za njim pune 4 godine. Dok jednog lijepog ljetnog dana nije završila s njim. Ja sam mu rekla da bi ona voljela ostati malo na samo s njim...on me je malo blijedo gledao, kao nije mu jasno...na što sam ja rekla da zna o čemu pričam i da ode do nje. To večer su zabrijali (koja glupa riječ)! Drugi dan mi je sve u detalje ispričala. Zaljubila se još više.

On se drugi dan pravio kao da se ništa nije desilo. To ju je izludilo ali su se navečer opet našli i tako je prošlo ljeto i ona je otišla u Zagreb a da se nisu dogovorili oko toga da li budu zajedno ili nešto. Iskreno on meni nije baš djelovao zainteresirano...mislim da je uživao u pažnji...u tome da je nekom super-zgodan.

On je u 3 srednje otišao u Zagreb na Poli. akademiju. Tamo su se viđali jedno godinu dan ali ništ ozbiljno. Obožavala je tlo po kojem je hodao. Ali tu i tamo je imala nekog sastrane...Tako je i upoznala današnjeg zaručnika. Prekidala je par puta s njim ali mu se stalno vračala. Za svaki prekid je ona bila kriva. Ili ga je prevarila ili bi joj dosadio.

Sad je u vezi već 8. godina.

I jučer me pitala: " Da li si vidjela Danijela? Kako je on?"

Malo me je iznenadila pitanjem.

Nisam ga vidjela već godinama jer radi negdje na moru...tu i tamo dok dođem u "selo moje malo" sretnem njegovu mamu i pitam za njega. Znam da se oženio i ima djete.

Zar ga još nije preboljela?

Objavljeno u 17:37 • Komentari (7) • Isprintaj#

ponedjeljak, 26.03.2007.

Mirno spavaj Matija

Suzana L. ( moja draga prijateljica) izgubila je svog voljenog bracu.
Bio je drag, dobar, veseo dečko a Bog ga je uzeo k sebi.
Ne znamo zašto i nikad nećemo saznati zašto tako mlada osoba mora umrijeti!
On je sad s anđelima.

Matija, bit ceš uvijek u našim srcima.

Večernji list, članak o nesreči

Objavljeno u 13:08 • Komentari (8) • Isprintaj#

petak, 23.03.2007.

IZA REŠETAKA!



Jesam vam rekla kako je moja Polovica zaboravn??
Jesam vam rekla kako je moja Polovica neodgovoran??

Jesam li vam rekla kako je moja Polovica zaboravio platit sudske troškove od 1465,00 kn?? Jesam li??
Nisam...jer nisam ni ja znala. Kako sam saznala?

Nazvao me iz policijske postaje da ga vode u zatvor na 6. dana!!! 6. fakin dana!!!

Preko noći mi je kosa narasla za par centimetara i sad se moram ići šišati ( imam kratku kosu, lijepo oblikovanu smijeh)...

**************************

Digla sam se u 6h...oprala kosu...zubiće i umila se...Podočnjaci do poda...jadna...ljuta ...
Uzela 1465,00 kn i uputila se prema sudu!

Dobar dan, došla sam platit kaznu za ovog (imenom i prezimenom) kriminalca! O, gospođo...nema problema!

Čekala ga u postaji 30 min da srede papire.

Uputila se doma jer nisam mogla dočekat da srede te papire.

Sreli smo se na pola puta.

Bolje da ne pišem dalje...."#$$%%&&"#$&/

Objavljeno u 15:24 • Komentari (7) • Isprintaj#

utorak, 20.03.2007.

Zar moram ponavljati?!



Ne volim se svađati, ali nekad se ne mogu kontrolirati. Puknem ko kokica. I sve moguče i ne moguče u tom trenutku velim i poslije mi bude žao.

Ali od svega najviše mrzim kad nekome moram ponavljati non stop jednu te istu rečenicu i ta osoba ju ignorira!! To me izludi.

E, onada ja zašutim...a to je najgore!


Kad nemaš snage više govorit. Kad vidiš da nema smisla govorit.

Šutnja.

Kad nema riječi.

Samo pogled.



Objavljeno u 16:12 • Komentari (8) • Isprintaj#

ponedjeljak, 12.03.2007.

Zaboravnost ili lijenost?



Moja Polovica je totalno nerazborito zaboravna!!
Toliko je zaboravan da nije niti svjestan svoje zaboravnosti no

Uvijek mu ponovim oko 4 puta neku stvar koju mora napravit i on uredno nekaj sjebe. To mi je već postalo nevjerojatno, da netko tako mlad (dobro relativno mlad) :)) 27. godina može biti tako neodgovorno zaboravan.
Ja smatram da to nije zaboravnost već ljenost mislit i bit odgovoran.

Tako on nikad ne zna koliko mu vremena za nešto treba!?
Npr. Idemo s autom u videoteku (treba nam 5min) i naručujemo pizzu preko moba, i tip ga pita kad planirate doći po pizzu?...moja Polovica ko iz topa ispali 40min!!!! WTF??? Pa kažeš 15min ili 10min, svejedno im toliko treba da je slože. A ne oni su našu narudžbu stavili na čekanje i dobili smo je za 40 min!!!! Mislim, stvarno!

Njegovih 5min znače 1h. To ja znam ali ne znaju drugi, pa uvijek ima problema :))
Nazovem ga i pitam : Kad dolaziš doma? (pritom uvijek pogledam koliko je sati) odgovara on meni - za 10 min...Naravno prođe oko 1h vremena. Jednostavno ne zna za pojam vremena!!

Dok nam se nekud žuri uvijek on mora nešto "na brzinu" sredit...ili otić na benzinsku ili kupit Bog zna kaj i uvijek ali UVIJEK zakasnimo!!!
Ili njegova poznata recenica : " Danas ću napravit to to i to", od toga svega možda se sjeti jedno napravit...za ostalo nit ne zna da postoji!!

Recimo, njega se uvijek mora tjerati k frizeru...njemu je to tlaka, on se jednostavno ne sjeti...Pa ga ja natjeram da se ode naručit i tak se on naruči u 18h navečer...a u 20h me dođe sjetit da je zaboravio da se danas bio naručio!! headbang

******************

Koja god stvar mi se u stanu straga ili pokvari uvijek bolje zovem i platim nego da on slaže to godinama!!
Znam nekad i sama složit i onda mi se smije kad ne mogu...- A kaj si to prčkala sama pa znaš da bi ja to složio sutra, veli headbang

************

On ne čisti auto dok mu mladi miševi ne počnu trčat po njemu!! Ako vidite auto Nissan pun nekih pravnih ili bilokakvih papira iza na sjedalima, da to je njegov auto!! Kaj mu treba i ne treba, on ima u autu...nikad nitko nema mjesta da si pošteno sjedne. Mene je sram ponudit da ikog povezemo jer u autu uvjek nešto smrdi.
Da, operem ja auto i počistim ali za par dana opet isto...eek

****************************

Ah da ga nebi baš stalno kudila moram priznat da je dobar u kuhinji. Dobro kuha. Voli mi pomoci i u čišćenju i pospremanju stana. Usisava, objesi veš...on je neki čudan muškić hehhehheh....radije bi kuhao nego zabijao čavao ili promjenio žarulju (to obavljam ja).

Objavljeno u 17:17 • Komentari (16) • Isprintaj#

utorak, 06.03.2007.

Kako, zašto, zbog čega?


Ne znam kakav će ovo post biti jer imam teški pms i drugi dan sam na UN dijeti jer moja nije funkcionirala kako sam ja htijela.
Odrekla sam se večere i preko dana sam jela kaj sam htjela osim slatkog i slanog i skinula sam jednu kilu u mjesec dana...to me je razljutilo i tako sam od jučer na UN dijeti.
Vidjet ćemo kako će to ići.

Ne znam kako vi ali ja imam užasan Pms...svi bježe od mene tih dana...jednostavno sam grozna. Moja polovica mi ne može ništa reci i napraviti a da ja ne popizdim. Sama sebi sam odvratna ali ne mogu si pomoći. Išla sam u ljekarnu i prosila da mi daju neke tablete protiv pms i začudila se koliko vrsta ima...uzela sam jedne...pa...djeluju yes....samo ih ja zaboravim popiti.

Apsolutno mi svi idu na živce, najradije bih otišla doma i pokrila se po glavi i prespavala tih 10 dana!

********************************

U nedjelju smo službeno objavili mojoj obitelji da planiramo svatove iduće godine. Mama je znala već par mjeseci ali tata nije.
Inače moj tata je bolestan, imao je 3 moždana udara i desna strana mu je oduzeta...hoda malo na štakama...tek toliko da može do wc i stola.
Kako mi je otac reagirao? nažalost nije lijepo.
No to sam znala. Zato smo i odugovlačili sa objavom.
Moji su prošle godine posudili od ujaka 6 000 eura za kupnju jedne kuće koja se nalazi odmah do mojih. Lijepa je to investicija i ok. Ali tata je cijelo popodne pričao da kak su oni u dugu i kak to sad bla bla bla...Znam da nije baš on više kaj je bio dok je bio zdrav ali svejedno me je malo zaboljelo.
Kod nas od kad je tata bolestan sve i oko svega brine mama pa tako će i o ovom svemu. Ne brinem se zbog toga ali brinem se za mamu...tata će je izludit. Ah, njega najviše brine to kaj je dužan svojem i kak bi bilo bolje da su digli kredit. Mislim mulca?! Nedu mu kamate a on sere!! Ovak bude digao kredit prebio taj i imao i za svatove. Ali on ne razmišlja...on samo jauće kak je u dugu. A svatko ima svoj križ moja mama ima njega. 8 godina je prošlo kako je bolestan...ljudi moji nije lako s bolesnom osobom još k tome ima ptsp i teški je živčenjak....

Ma bit će sve u redu....samo da mi mama bude živa i zdrava kiss i da izdrži sa svima nama.thumbup

********************************
wave


Objavljeno u 17:56 • Komentari (17) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Pa da i ja napokon mogu komentirati drage mi blogere. Tko zna mozda nekad nesto i pametno napisem.
_________

To sam davno napisala, još prije godinu i nešto, od tada pišem redovito blog...imam čak i one koji me komentiraju :))))

Jedan dio blogova koje čitam :




Moja sestra

Jelena Vukosav

Hybrid

nihonjindejan

Jani28

Koreja blog

Nebulozenjezine :)

Djus

Nevenera

Mala Sanja


Karakter club




Mjesečeve mjene


hmm :))

Imam 28 godina, zivim i radim u jednom manjem gradu.
Udana za svoju dugogodišnju ljubav.
Gramaticki sam losa, č i ć koristim totalno nepravilno...:)))
Tko prizna pol mu se prasta. :))

Moj ICQ 151750725

"e pošta" :
klodica@net.hr


msn :
klodica@live.com


Free Counter



Gužvarini recepti!




Imaj jedan Pjesnik koji istinu zbori
Ima jedna pjesma.
Lijepa, iskrena, istinita...

- Ne Traži U Meni Anđela -

ne traži u meni luké
brod sam bez sidra i lanca
ne pružaj k meni ruke
pogledaj me i vidićeš stranca

ne traži u meni andjela
ja svoje grijehe dobro znam
ono šta si u meni vidjela
samo je maska, laž i sram

ne traži u meni suputnika
ostaćeš sama na raskrižju
ja sam poput divljeg ratnika
osvojim samo radi užitka

ne traži od mene vjernost
plakaćeš već prve noći
i tražićeš u sebi krivca
a krivac će bježati samoći

ne traži u meni andjela
jer su tvoje suze moja djela
i sve za čim tvoja duša pati
crno srce ne želi da shvati

ne traži od mene povratak
jer šta nam znači još jedna noć
u kojoj ćeš bolno shvatiti
da ja i ti nećemo opstati

ne traži u meni andjela
ja sam prolaznik bez hrama
zaslužuješ ti puno bolje
od čovjeka bez imalo srama



eXTReMe Tracker




online