Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • tija

    Uf, ja sam baš prava sretnica pod pitanjem PSM-a, baš sam dobre volje,a kao po svim kriterijima sam u pms-u....ovaj put me ide sreća....A mogu nešto komentirat...sve to stoji,svatovi, la la,al jel ti možda radiš ili budući muž, pa da napravite neke neke malo skromnije svatove, i da ti i budući muž možete pomoć.Mislim nebi tila pametovat i mišat se...al meni se to čini baš ok.

    avatar

    06.03.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • klodica

    @tija : radimo obadvoje...i neće biti veliki svatovi...oko 80 ljudi...I mi ćemo pomoci isto naravno..ali tata to ne može shvatiti..

    avatar

    06.03.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • Sienna

    Ah te dijete, jedni se pokušavaju udebljati, drugi smršaviti... Bit će da ide ljeto. :)
    Što se svatova tiče, čestitam. I slažem se s Tijom, manji svatovi su baš ok, veliki često znaju biti parada pijanstva i kiča...

    avatar

    07.03.2007. (01:39)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    prošel bu i pms, a znaš, mislim da te naše mame nekak osnaže kad imaju neki zadatak, cilj,... kakav god tata bio i izluđivao je, mama sad ima udaju kćeri na pameti i sigurna sam da bu se već znala izborit s tatom...
    Moja je tak plesala sama (jer je tata otplesal samo dva plesa reda radi) da sam misla da bu ju šlak strefil od hopsanja! ;))

    avatar

    07.03.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • florena

    ja budem tužna i gladna! jedem puno tih dana!
    a kod nas taj pir i nije toliki problem, jer većinu poklona dobiješ u novcu, tako da lijepo to sve možeš pokriti i još ti ostane bar trećina!

    avatar

    07.03.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    da, B vitamin ali i E vitamin su odlični za podizanje imuniteta! Uvjek pomažu, al ja ga već pijem u kombinaciji koža/kosa/nokti vitaminima... :))

    avatar

    07.03.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • aibreann

    joj,taj PMS... jesi li razmišljala možda o kontracepcijskim pilulama? npr Yasmin je meni spasio život, nema ni PMS-a ni bolova. a osim toga navodno i sprečavaju nakupljanje masnih naslaga u tijelu, prijateljica mi je izgubila 3 kg otkako ih pije... ja sam doduše ostala ista ali ionako mi i treba još koja kila gore, tako da... :D možda možeš ubiti 2 muhe jednim udarcem, raspitaj se kod ginićke! a koje su to pilule protiv PMS-a? :))) nisam znala da i to postoji! i čestitam za svatove... nadam se da će ti mama izdržati sve to i sav taj silni stres... veliki pozdrav! ;o)

    avatar

    07.03.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • klodica

    @Aibreann ne pijem pilule jer mi smetaju za zdravlje,..imala sam s njima problema tako da sam odustala. Ovo su ti tablete Vitex i meni djeluju :)) Hvala na čestitkama...

    avatar

    07.03.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    Sretan Dan žena! :)) nadam se bez pms-a i ostalih neugoda ;)

    avatar

    08.03.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • roxy6

    Želim ti svu sreću u Un dijeti. Bez brige , izdržat ćeš. Ja sam na njoj već 2 mjeseca i totalno sam se prepolovila. A želim ti i svu sreću u planiranju pira i da ti u životu sve krene na bolje!

    avatar

    08.03.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    otkad sam prestala piti kontracepcijske tablete stavično me pogađa PMS (više stravično za druge nego za mene)...neka me netko samo krivo pogleda zube ću mu razbiti...
    imat ćeš ti draga moja muke, pogotovo ako ti starci financiraju svatove...vidiš moje muke,a sami smo odlučili sve napraviti!

    avatar

    08.03.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • bodom123

    Ista sam... Pizdim na sve, najviše na sebe, nizašto nisam sposobna... Užas. A one tri kile koje se priljepe preko noći skidam do poslije menge. Pila sam kontracepcijske jedno vrijeme, PMS je bio još gori...
    Nadam se da će biti još detalja oko vjenčanja, ali evo odmah: želim vam puno sreće!!!

    avatar

    08.03.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • tear-of-blood

    žao mi je kaj ti se tata nije baš složio. ma bit će bolje. i ja ovaj mjesec imam pms (naaakon dugo vremena)... ubit ću se.

    avatar

    08.03.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    ima Arsen jednu pjesmu, a počinje s nedaj se... ;)) evo, baš sam popila andol! :)

    avatar

    09.03.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • bodom123

    Ozbiljno? Nestane? Dobro da sam naletjela na tvoj blog, ja sam početnica...
    Drago mi je da su tvoji dobro završili nakon svega... Sve priče, svi osjećaji - jako poznato.
    Ma koje ime ne završava na a?! Kad sam bila klinka, mama išla provjeriti razlikujem li muški i ženski rod i pitala me kak sam to naučila, a ja kažem - pa zbog a na kraju "ženskih riječi"...

    avatar

    10.03.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    iskreno mi je zao sto ti je otac bolestan...i nadam se da ce se smiriti i da ce biti sve ok...zelim ti i lijepe svatove i uspjesne pripreme:))...nemoj pretjerivati sa dijetom (znam da trebas samo malo izgubiti kila).....uskoro cu napisati post o tome kako ja mrsavim...to je moj program koji je jako uspjesan i obuhvaca vise uspjesnih principa...izmedu ostalog i kombiniranje hrane koje je temelj i UN dijete...sretno!!!:)

    avatar

    11.03.2007. (02:02)    -   -   -   -  

  • Svatko zaslužuje još 1 šansu

    malena, žao mi je zbog tate i mame, ali zato čuvaj mamu... a za svatove ne brini, pa snaći ćete se. ne mogu vjerovati... svi oko mene ne žene....aaaaa.... pusa :)

    avatar

    11.03.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...