Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Teško je preboljeti a još teže zaboraviti

Pisala bih nešto ali nikako da složim normalnu rečenicu u glavi. Toliko toga mi se mota po mozgu ali ne mogu ništa spojiti u neki normalan post.

Jučer sam bila na sahrani u Zagrebu, bilo je grozno.

Srela sam i svoju prijateljicu koju nisam vidjela 3,5 godine. Našle smo se tamo na groblju.
Ona mi je prijateljica još od djetinjstva. Kao klinke smo se igrale s lutkama, kao malo starije klinke naganjele smo dečke...u biti ona ih je naganjala ja sam joj pomagala jer sam poznavala sve dečke iz svog sela. Tu je bio i jedan drag dečko koji je došao živjeti u "moje selo malo" kad smo bili 7. razred.

Moja prijateljica je živjela u Zagrebu kao i dan danas, dolazila je u "selo moje malo" svako ljeto kod bake. Pričala sam joj o svom novom prijatelju preko telefona. On i ja smo si bili stvarno dobri...nikad ga nisam gledala kao potencijalnog dečka jer mi je bio jako drag....ali na prijateljskoj bazi. Meni se je sviđao jedan mali iz 7.a razreda. Mali plavi s predivnim plavim očima. On mene nije šljivio ni pet posto. A kako i bi...trebate vidjet moje slike iz tog doba....mršava, groznih naočala, duge kose zavezane uvijek u rep....ajme koooma.

O čemu ono ja pišem? Ah da...moja prijateljica N. se zaljubila u tog mog dragog prijatelja i prije nego ga je upoznala...vidjela je sliku i čula od mene kako je drag i bla bla bla. Patila je za njim pune 4 godine. Dok jednog lijepog ljetnog dana nije završila s njim. Ja sam mu rekla da bi ona voljela ostati malo na samo s njim...on me je malo blijedo gledao, kao nije mu jasno...na što sam ja rekla da zna o čemu pričam i da ode do nje. To večer su zabrijali (koja glupa riječ)! Drugi dan mi je sve u detalje ispričala. Zaljubila se još više.

On se drugi dan pravio kao da se ništa nije desilo. To ju je izludilo ali su se navečer opet našli i tako je prošlo ljeto i ona je otišla u Zagreb a da se nisu dogovorili oko toga da li budu zajedno ili nešto. Iskreno on meni nije baš djelovao zainteresirano...mislim da je uživao u pažnji...u tome da je nekom super-zgodan.

On je u 3 srednje otišao u Zagreb na Poli. akademiju. Tamo su se viđali jedno godinu dan ali ništ ozbiljno. Obožavala je tlo po kojem je hodao. Ali tu i tamo je imala nekog sastrane...Tako je i upoznala današnjeg zaručnika. Prekidala je par puta s njim ali mu se stalno vračala. Za svaki prekid je ona bila kriva. Ili ga je prevarila ili bi joj dosadio.

Sad je u vezi već 8. godina.

I jučer me pitala: " Da li si vidjela Danijela? Kako je on?"

Malo me je iznenadila pitanjem.

Nisam ga vidjela već godinama jer radi negdje na moru...tu i tamo dok dođem u "selo moje malo" sretnem njegovu mamu i pitam za njega. Znam da se oženio i ima djete.

Zar ga još nije preboljela?



Post je objavljen 30.03.2007. u 17:37 sati.