Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Kako, zašto, zbog čega?


Ne znam kakav će ovo post biti jer imam teški pms i drugi dan sam na UN dijeti jer moja nije funkcionirala kako sam ja htijela.
Odrekla sam se večere i preko dana sam jela kaj sam htjela osim slatkog i slanog i skinula sam jednu kilu u mjesec dana...to me je razljutilo i tako sam od jučer na UN dijeti.
Vidjet ćemo kako će to ići.

Ne znam kako vi ali ja imam užasan Pms...svi bježe od mene tih dana...jednostavno sam grozna. Moja polovica mi ne može ništa reci i napraviti a da ja ne popizdim. Sama sebi sam odvratna ali ne mogu si pomoći. Išla sam u ljekarnu i prosila da mi daju neke tablete protiv pms i začudila se koliko vrsta ima...uzela sam jedne...pa...djeluju yes....samo ih ja zaboravim popiti.

Apsolutno mi svi idu na živce, najradije bih otišla doma i pokrila se po glavi i prespavala tih 10 dana!

********************************

U nedjelju smo službeno objavili mojoj obitelji da planiramo svatove iduće godine. Mama je znala već par mjeseci ali tata nije.
Inače moj tata je bolestan, imao je 3 moždana udara i desna strana mu je oduzeta...hoda malo na štakama...tek toliko da može do wc i stola.
Kako mi je otac reagirao? nažalost nije lijepo.
No to sam znala. Zato smo i odugovlačili sa objavom.
Moji su prošle godine posudili od ujaka 6 000 eura za kupnju jedne kuće koja se nalazi odmah do mojih. Lijepa je to investicija i ok. Ali tata je cijelo popodne pričao da kak su oni u dugu i kak to sad bla bla bla...Znam da nije baš on više kaj je bio dok je bio zdrav ali svejedno me je malo zaboljelo.
Kod nas od kad je tata bolestan sve i oko svega brine mama pa tako će i o ovom svemu. Ne brinem se zbog toga ali brinem se za mamu...tata će je izludit. Ah, njega najviše brine to kaj je dužan svojem i kak bi bilo bolje da su digli kredit. Mislim mulca?! Nedu mu kamate a on sere!! Ovak bude digao kredit prebio taj i imao i za svatove. Ali on ne razmišlja...on samo jauće kak je u dugu. A svatko ima svoj križ moja mama ima njega. 8 godina je prošlo kako je bolestan...ljudi moji nije lako s bolesnom osobom još k tome ima ptsp i teški je živčenjak....

Ma bit će sve u redu....samo da mi mama bude živa i zdrava kiss i da izdrži sa svima nama.thumbup

********************************
wave




Post je objavljen 06.03.2007. u 17:56 sati.