petak, 25.05.2007.

Here comes the summer sun...

Otvorili smo sezonu tralalalalalalaa.
Nije da sam sad nešto obarala rekorde u plivanju na par stotina metara, al sam bila dovoljno hrabra da se suočim s temperaturom mora, koja je zapravo sasvim pristojna! Sve u svemu, uživancija.

Probudila sam se, za moje pojmove prilično rano, pa su sunce, more i ostali začini djelovali taman tako da sad polusklopljenih očiju gledam ekran. Zato, laku noć...

:***
- 21:45 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 23.05.2007.

"da smo samo malo južnije..."

Svečano objavljujem da nisam više na lijekovima, niti na bezglutenskoj prehrani, jupijej. :)

Dalje nemam šta pisati. Malo sam otišla od kuće da se mama navikne da me što češće nema ;) i bla. Ne znam šta... Družim se sa Slatkicom, zapravo, tek se upoznajemo. Pomalo sam djetinjasta i ovako, a nakon ovih 10ak dana s njom, više neće biti onog "pomalo", zamijeniti će ga "sasvim". Tako da sam sad tu, mir je i tišina, i lijepo, al u mislima sam na nekom potpuno drugom mjestu...

"uvek se završi s nekom od naših pesama..."

:***
- 21:11 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.05.2007.

pa dobro ŠTA više čeka ovo ljeto?!

Dani su malkice šugavi, vremenski uvjeti se mijenjaju brzinom svjetlosti pa imam problema s glavom, u i oko nje :) Ništa stašno, al taman onoliko da se osjećam bezveze i nemam volje i za šta...

Nije da se ne događaju stvari. Naprimjer, bila sam na Brucošijadi mog faksa. Ne pitajte me šta ja radim na tom i tom koncertu grrrrr. Prestala sam biti isključiva i podnosim sve. Znači, nije da volim sve, ali podnosim. Svejedno, molim vas koji imate šansu da me vodite nekad negdje ili idete samnom, da me ne vodite na koncerte nekih Ceca i sličnih. E. Od jučer je na plejlisti Van Gogh, i V ubij me, al super su mi hihi.

Onda dalje. Slikam. Da. Radim na nekoj slici, nadam se da će prilično brzo biti gotova, onda imam cijeli šesti mjesec za drugu, a onda više nemam planova. Spojila sam crtanje i nakit, pa provjerite novitete na drugom blogu. Ukoliko ima zainteresiranih, u fazi sam zaradjivanja za put, ponude za izloške slobodno šaljite na mail naveden na tom drugom blogu ;) (malo reklame, mora se...)

Hoću ljetoooooooo (cvili). U srijedu idem u Brist. Hoću da još zatopli, da se more ugrije, eto, hoću. Hoću ja svašta, al nekako smatram da nije nerealno da želim to ljeto!!!!

Vidite kako sam dobra, ništa specijalno se nije dogodilo, čak nisam ni u bolnici, a pišem :) Pišem, ni o čemu pametnom. Ni o čemu zabavnom. ALI znam da neke veseli kad ih dočeka poneko novo slovo, a te Neke treba razveseliti ponekad, ovih dana i više nego ponekad. Pa kad već ne mogu onako kako bi trebalo, onda bar ovako...

Voli i grli
B.
- 12:58 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 11.05.2007.

Life must go on!!!

Vrijeme za novi post.
Barbara, ti imaš dolje "odgovor" na komentar, koji ja nisam najbolje shvatila, da ne kažem ukapirala.

Šta bi ja u ovom novom postu trebala napisati, ne znam. Upala sam u regularnu kolotečinu života, desperate housewife i to... :) Prošetala sam do fakulteta, vidjela da je zgrada još na mjestu, možda i pronašla malo volje da završim... bar prve tri godine, kasnije ćemo lako. Uhvatila sam ponovo boje. Volim se družiti s njima, baš. Još kad su i oni koji trebaju biti, oduševljeni radom, eeee, ko mi je ravan ;) jel tako V?

Da, šetala sam danas s V i aktualna tema u ST je, naravno, Riva. Opis ukratko: široko, pregledno, čisto. Svi koji na njoj vide samo i isključivo ono što NE VALJA, su za penziju i nemaju pojma o modernoj arhitekturi. E. Da ljudi nisu mijenjali stilove, nikad ne bi imali romaniku, gotiku,barok... Znači MODERNA arhitektura. Amen. Ja nemam šta dodati, meni se sviđa.

Bajama (badema, za ove s drugog govornog područja) mi je danas preko glave, umalo prste nisam razvalila sve onim čekićem, a samo zdjelica bajama... Znači, ubuduće, ne se nervirat nego kupit oguljene, šta ima veze šta su ovi "domaći". Kako uopće bajam može bit domaći, uopće se ne trebaš brinut o njemu, samo ga ubereš? A možda se varam, pa neću o tome. Bit će i to priča s hepiendom, kolač će biti dobar, znam. :)

Hepiend. Volim hepiendove. Bajkovite hepiendove. "Sretna i sama, sva u bajkama..." Idem ja bajkovito sanjati...

Do sljedećeg puta, sve vas voli i grli (neke malo više)
B.
- 22:54 - Komentari (9) - Isprintaj - #