Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

Life must go on!!!

Vrijeme za novi post.
Barbara, ti imaš dolje "odgovor" na komentar, koji ja nisam najbolje shvatila, da ne kažem ukapirala.

Šta bi ja u ovom novom postu trebala napisati, ne znam. Upala sam u regularnu kolotečinu života, desperate housewife i to... :) Prošetala sam do fakulteta, vidjela da je zgrada još na mjestu, možda i pronašla malo volje da završim... bar prve tri godine, kasnije ćemo lako. Uhvatila sam ponovo boje. Volim se družiti s njima, baš. Još kad su i oni koji trebaju biti, oduševljeni radom, eeee, ko mi je ravan ;) jel tako V?

Da, šetala sam danas s V i aktualna tema u ST je, naravno, Riva. Opis ukratko: široko, pregledno, čisto. Svi koji na njoj vide samo i isključivo ono što NE VALJA, su za penziju i nemaju pojma o modernoj arhitekturi. E. Da ljudi nisu mijenjali stilove, nikad ne bi imali romaniku, gotiku,barok... Znači MODERNA arhitektura. Amen. Ja nemam šta dodati, meni se sviđa.

Bajama (badema, za ove s drugog govornog područja) mi je danas preko glave, umalo prste nisam razvalila sve onim čekićem, a samo zdjelica bajama... Znači, ubuduće, ne se nervirat nego kupit oguljene, šta ima veze šta su ovi "domaći". Kako uopće bajam može bit domaći, uopće se ne trebaš brinut o njemu, samo ga ubereš? A možda se varam, pa neću o tome. Bit će i to priča s hepiendom, kolač će biti dobar, znam. :)

Hepiend. Volim hepiendove. Bajkovite hepiendove. "Sretna i sama, sva u bajkama..." Idem ja bajkovito sanjati...

Do sljedećeg puta, sve vas voli i grli (neke malo više)
B.

Post je objavljen 11.05.2007. u 22:54 sati.