subota, 20.10.2007.

ISHOD :P

Image Hosted by ImageShack.us

Kao što sam i obećao, ovaj post će se odnositi na rezultate axe nagradne igre.
Naime, tulumarka.com je dijelila nagradu za najluđu/zabavniju, flimski.net za režiju, a muzika.hr za vokalnu izvedbu. Za svaku od nominacija, pobjednici dobivaju mp3 playerm, bcww majicu i axe mirise, dok ukupni pobjednik dobiva Sony Bravia LCD TV.
Nisam ni očekivao da ćemo biti ukupni pobjednici, s obzirom na većspomenutu konkurentnu reklamu (ona s pismom), ali tulumarka nas je izabarala za najzbavnije :) s čime sam vrlo zadovoljan jer smo sve skupa poprilično zbrzali, bez nekih posebnih kadrova, zato što je bio dan rok predaje... da bi ga na kraju produžili za još tjedan dana. Rezulati su trebali biti još 08.10. (po novome), ali još uvijek ništa od toga, nego sam 16.-og zaprimio mail od ljudi iz axe, koji su me obavijestili o nagradi.

Ako bude vremena, a nadam se da će biti, snimat će se skečevi po Zagrebu, a možda i pokoja reklama, sve ovisi o vremenu... a ideje sam već zapisao, ¨samo¨ ih treba sprovesti ;)

Za one koji nisu pogledali reklamu, a voljeli bi, da ne moraju skrolati, evo još jednom link ;) http://www.youtube.com/watch?v=UM5QuLREvyE

Lijep pozzzdrav :)

| 14:05 | Komentiraj (2) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Copyright © Killerus - Design touch by: Tri mudraca





Komentari On/Off

< listopad, 2007  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (5)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Ovdje ćete, kao i na većini blogova, naći sve i svašta, ponajviše mojih vlastitih, subjektivnih, ali i objektivnih razmišljanja, raznih fotki, ma svega pomalo... Ako utonem u neka dublja filozofiranja, osjećajte se slobodnim probuditi me iz njih, tj. if you can hehehe ;)
Tko drugi nego ja...
Da imate bolju predodžbu tko sam i što sam, stavit ću jednu malo stariju sliku, nakon toga sam pustio kosu, ali sam se sada opet ošišao =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ponešto o meni
Mnogi me definiraju kao veseljaka, točnije otkačenog i ludog, ponajviše sarkastičnog, orijentiran sam na sve strane života, ne volim biti skučen i ograničen samo na nešto jednostavno, lakše mi je kad si kompliciram hehehe
Novopečeni sam studoš, neki bi čak rekli i brucoš :) Uživam u svemu i svačemu, isto tako se i bavim svim i svačim, obožavam hodanje uokolo, slikanje prirodnih ljepota, općenito prirodu. Obično sam stijena oslonca za one kojima nešto pođe po zlu u životu, bili problemi mali, ili veliki, uvijek sam voljan saslušati... Eh, da... Osim te anđeoske strane, imam i onu morbidnu, naime imam ured u Šangaju i bavim se prodajem oružja, tu i tamo moram nekog krknut, ali ni približno onoliko koliko bih želio heheheh dosta tlapnji, ostalo ćete saznati iz tema, komentara itd. itd. Ugodno čitanje svima! ;)