ponedjeljak, 15.01.2007.

Ovak... htio sam izvršiti zadatak prije, no bio sam spriječen, uglavnom faxom... Zatim sam prekjučer napisao kilometarski post sa stvarima koje ne znate o meni, no fucking bolg.hr me sjebo i sve se izgubilo, sada nadobudno pišem ispočetka, ovaj put u Wordu, pa ćemo vidjeti, hoće li uspjeti biti objavljeno :) Dakle, khmmm khmmm...

1. Sigurno ne znate, da znate, da ne znate da ćete saznati da... sam svojevremeno posjetio SAD, točnije San Francisco, San Diego, Sanata Barbaru, Salt Lake City, Los Angeles, Las Vegas, Honolulu, time uživao na pješčanim Waikiki plažma, havajskog otoka Oahu, zurio u blještajuća svjetla Las Vegasa, hodao prostranstvima Grand Canyona, slušao priče Indijanaca Monument Valleya, itd.
2. Sigurno ne znate, da znate, da ne znate da ćete saznati da... mi je životna želja putovanje svijetom, posebice posjetiti Moskvu.
3. Sigurno ne znate, da znate, da ne znate da ćete saznati da... imam psa, malu razmaženku, mješanku haskija i njemačkog ovčara.
4. Sigurno ne znate, da znate, da ne znate da ćete saznati da... su me neki zvali elvis, što zbog zajebancije na dance flooru, što zbog tadašnje frizure hehehe
5. Sigurno ne znate, da znate, da ne znate da ćete saznati da... sam slobodan, ponude primam do 23.2.2007., akcija vrijedi do isteka zaliha... (lol)

Mission complete... Izvršio sam dano obećanje, osim što nemam koga imenovati za daljnje prosljeđivanje lanca, ne družim se previše u blogerskom svijetu, one kojima bih proslijedio zadatak, već su ga dobili od vještice ;)

| 14:59 | Komentiraj (13) | Print this! | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Copyright © Killerus - Design touch by: Tri mudraca





Komentari On/Off

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (5)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Ovdje ćete, kao i na većini blogova, naći sve i svašta, ponajviše mojih vlastitih, subjektivnih, ali i objektivnih razmišljanja, raznih fotki, ma svega pomalo... Ako utonem u neka dublja filozofiranja, osjećajte se slobodnim probuditi me iz njih, tj. if you can hehehe ;)
Tko drugi nego ja...
Da imate bolju predodžbu tko sam i što sam, stavit ću jednu malo stariju sliku, nakon toga sam pustio kosu, ali sam se sada opet ošišao =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ponešto o meni
Mnogi me definiraju kao veseljaka, točnije otkačenog i ludog, ponajviše sarkastičnog, orijentiran sam na sve strane života, ne volim biti skučen i ograničen samo na nešto jednostavno, lakše mi je kad si kompliciram hehehe
Novopečeni sam studoš, neki bi čak rekli i brucoš :) Uživam u svemu i svačemu, isto tako se i bavim svim i svačim, obožavam hodanje uokolo, slikanje prirodnih ljepota, općenito prirodu. Obično sam stijena oslonca za one kojima nešto pođe po zlu u životu, bili problemi mali, ili veliki, uvijek sam voljan saslušati... Eh, da... Osim te anđeoske strane, imam i onu morbidnu, naime imam ured u Šangaju i bavim se prodajem oružja, tu i tamo moram nekog krknut, ali ni približno onoliko koliko bih želio heheheh dosta tlapnji, ostalo ćete saznati iz tema, komentara itd. itd. Ugodno čitanje svima! ;)