31.10.2005., ponedjeljak

Pisana riječ

Da, zaboravio sam jučer uz post dodati da sam poslikao par izgleda novonastalih "grafita" oko stadiona. Ako tko ima još koju sliku nek mi baci na mail pa ću staviti online:






- 12:11 - Komentari (7) - Isprintaj - #

30.10.2005., nedjelja

Rijeka - Dinamo 0:1

Nemam pojma što napisati. Toliko se gnjusno osjećam vis-a-vis svih ovih događanja zadnjih dana. Sramotno je to kako se ponašalo prema treneru poput Scorije, treneru koji je doneo najveće uspjehe Rijeci od kada je prve Hrvatske nogometne lige, ali i dalje. Čovjek koji je na Kantridu doneo trofej, čovjek koji je živio za klub, čovjek koji je iznimno cijenio navijače, ubrzo nakon kadrovskih promjenica je postao nešto poput divljači za odstrijel. Sad nakon svega ovoga čitam Ježića koji se čudi da zašto je Scoria dao ostavku, kako to nije uopće bilo u planu, da je pre-brzpolet - pa jebote Ježiću koji je tebi kurac - pa šta misliš da smo svi idioti, debili, glupani? Pa jebote što su svi osim tebe toliko glupi da ne kuže cijelu situaciju? Fantastična sezona: prvo kontriraš najvjernijim navijačima i sjebeš taj dio, onda odjebeš Scoriu, već vidim da uskoro pada Romić - i šta onda - dovest češ onog šugavca Vulića, da baš dugo nismo imali tovarsku koloniju u Rijeci, to će biti drama pomoć. Samo čekam uz sve to da doleti Koljaninov kompadre (kako se priča po više stvari, tj. aktivnosti), onaj ljigavi šupak koji je u kombinaciji sa Vulićem pokazao što zna u Portugalu. Ma neću uopće ići dalje, znojim se od nervoze, evo par slika i over and out...










- 17:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

28.10.2005., petak

Scoria Elvis !!!



Jebo vas i vaše """alternative""" !

Obavezno štivo sa današnjom temom: Pomračenje uma (NkRijeka.com).

Još materijala sa gore spomenute stranice (video mirroriran lokalno):

Jedno je RIJEČKO SRCE! - 640*480, 50mb, kvalitetnije - za brže veze!

Jedno je RIJEČKO SRCE! - 250*150, 8mb, slabije kvalitete - modem friendly!

Službeno od strane KN Armada:

"Razočaran sam jer je odnos igrača morao biti drugačiji. Ipak je Rijeka klub koji ima svoje ime, ne smiju se igrači tek tako kockati s ugledom kluba. Nakon Pule preuzeo sam odgovornost na sebe, no ovoga puta to neću učiniti. Nemam si što zamjeriti...”

Nažalost ovim riječima Scoria je rekao sve. Dolazi na vidjelo ono zbog čega smo strepili cijelu ovu sezonu. Znali smo da Elvisu određeni lobiji rade o "glavi", ali da će neki u tome otići toliko daleko samo da ga maknu zbog svojih frustracija i ambicija, ipak nismo očekivali. Koristiti i okrenuti vlastite igrače, samo da se ima izgovor smijeniti "nepodobnog", pokazuje pravo lice nekih osoba, o kojima smo do jučer imali visoko mišljenje. Špekulacije oko namjernog bojkotiranja svojeg trenera od pojedinih igrača, po nalogu "vrha", krajnji je neprijateljski akt, ne samo protiv trenera, već njega kao osobe. Takva bahatost ide i protiv svih onih koji ne misle očito isto, dakle protiv navijača. Prema tome, Armada ovo doživljava i kao udarac protiv sebe, vjerujemo da se tako osjećaju i ostali navijači HNK Rijeke. Očito da se mora maknuti glava koja je stvorila karizmu i osvojila srce navijača našega kluba, čovjeka koji je bio na najboljem putu da Rijeku vrati tamo gdje pripada, u sam vrh našega nogometa.
Trener s takvim osobinama, očito je prejak za nečije interese i ne smije mu se dopustiti da bude važniji od gospode koja bi htjela gospodariti imenom kluba u svojem interesu. Izgleda da uz pomoć poltrona treba napraviti mjesta, za neke druge poltrone koji će se udobno smjestiti na klupu i fotelju, i predsjedniku pričati ono što voli čuti. Neki zaboravljaju da nogometni klub Rijeka još uvijek nije feud, u kojoj gospodar posjeduje stvari i osobe, s kojima će raditi ono što ga je volja. Ukoliko to neki podrazumijevaju i s tim se mire a možda im je svejedno, ekipi ispod stijena naše Kantride nije i nikada neće biti. Ovim putem poručujemo da takva uprava, bez obzira koliko novaca utukla u razne stručnjake, igrače i investicije, koliko god nas pokušavala potkupiti, neće dobiti našu podršku, već mogu samo očekivati neposluh i kritiku. Dok se budu tako ponašali, međusobni razmak samo će se povećati.
- 15:36 - Komentari (7) - Isprintaj - #

27.10.2005., četvrtak

Cibalia - Rijeka 4:0

Khm... da... Tekma je bila jučer, radio sam cijeli dan do negdje 8 navečer pa ne da nisam mogao ići gledati, nego nisam ni slušao na radiju, nego pak gledao tijek događaja preko textualnog praćenja sajta... Počinje; Sharbini šansa, Sharbini šansa, Sharbini šansa, penal, 1:0. Pa opet Sharbini šansa, sharbini šansa, gol 2:0. Odem do dućana kupiti nešto za pojesti, dođem natrag, 4:0. Jebemu mater... Jedva su dočekali ovi šupci smrdljivi iz kluba da mogu još više sapunati dasku Scoriji, čovjeku koji živi za NK Rijeku i za njene navijače...
- 13:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

23.10.2005., nedjelja

Pula SČ - Rijeka 3:0

Gadna brojka, izgubili smo 3:0 od momčadi kojoj očito Rijeka leži. Četiri od ukupno devet bodova dobili su u tekmama sa nama. Nama nije ama baš ništa moglo ući, prilike, poluprilike, ziceri, nizalo se sve, ali ništa nije ušlo iza Ivešine crte. Po putu sve puno murje, na našem putu je bilo bar 5-6 patrola koji su zaustavljali sve sa riječim registracijama. Nas nitko nije zaustavio - luksuz kada auto vozi žena :)) Ide se dalje, slijedećih tjedan dana su naporni - tekma sa Cibaliom i onda subotnji derbi doma sa purgerima.








+ istarski star wars i star trek u jednom :))
- 16:54 - Komentari (8) - Isprintaj - #

18.10.2005., utorak

Rijeka - Međimurje 3:1

Kako sam trenutno cirka 550km sjevernije od hrvatske, nemam pojma kakva je bila tekma, ali javili mi da je 3:1 završilo. Vidim na LiveScoreu da je i Zekić dao gol - super za samopouzdanje zasigurno.
- 16:57 - Komentari (1) - Isprintaj - #

16.10.2005., nedjelja

Rijeka - Međimurje 4:1

Krpan... Čovjek kojemu treba xxx šansi da zabije gol, čovjek nemože više ni iz penala pogoditi... A i bahati specijalac, nije mu trebao onaj pljesak prema tribinama kada je izlazio sa terena. Imam filing da će Zekić istrčati u prvoj postavi protiv Međimurja. Nakon jučerašnje tekme, Scoria ga je zvao na klupu i popričali su 1-na-1. Čujem da je razgovor bio pozitivan i da je Zekić odlazivši potapšao Scoriju, kao u smislu "OK je"... Ajd, nadam se da će biti max nabrijan da se vrati u prvu postavu. Pohvalna akcija NK Rijeke je "moja prva utakmica". I sami su shvatili, iz čiste marketinške perspektive, da se više isplati dati besplatne karte djeci, nego da tribina stoji prazna. Makar su karte besplatne, malo po malo se ide na to da se stvori kontinuitet u dolasku na Kantridu, gdje će se dakako kupovati i šalovi, dresovi, etc, i finalan rezultat je pozitivna financijska konstrukcija. Glede skidanja ograde sa Kantride - ne znam u kom je filmu vrli "nam" direktor, potpuno neizvediva situacija, čovjek živi u oblacima, a i sve više i više po medijima...




- 17:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

09.10.2005., nedjelja

Hrvatska - Švedska 1:0

Kolo prije kraja kvalifikacija za WC2006 sve je riješeno, idemo u Njemačku! Fantastičan rezultat, svaka čast cijeloj ekipi i hvala Mellbergu za rukometanje u šesnaestercu. Do slijedećeg ljeta će biti par dobrih prijateljskih tekmi, sada se više ne sjećam sa kime, ali znam da je HNS o tome izvjestio prije par mjeseci. Sve u svemu, jebeno dobra runda kvalifikacija, tko će sad dočekati svjetsko...



Video:

+ Jedanaesterac, gol, euforija (13.9 MB, 0:39 min, nekomprimirani mpg)
+ Kraj tekme, pjeva se "Lijepa li si", vatromet u pozadini (16.1 MB, 0:46 min, nekomprimirani mpg)
- 14:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

01.10.2005., subota

Kamen Ingrad - Rijeka 0:1

Gostujući tereni su postali melem za bodovni konto Rijeke. Vuga sprašio gol iz slobodnjaka i tri boda su u vreći. Fantastičan niz - nek se produži do kraja lige... Taman za proslavit na Beloj Nedeji ;)
- 19:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bijele stijene sa Kantride,
Znaju da smo sveto ime,
Ponosimo se njime!

KN Armada - homepage Kluba Navijača.
HNK Rijeka - re-dizajnirani sajt je online
HNK Rijeka #2 - unofficial site Rijeke sa dosta informacija
NKRijeka.com - novosti i komentari vezani uz NK Rijeku
Udruga Prve HNL - informacije i vijesti vezane uz HNL
HNS - Hrvatski Nogometni Savez
Ultras Croatia Forum - nova adresa
Nogomet.com - jedan od prvih, ako ne i prvi nogometni sajt - cak sam davno davno pisao nešto za njih:)
SportNet - dobar sajt, očito vezan uz sport:)
hr.rec.sport.nogomet - mjesto za nogometne diskusije na Usenetu


free web stats