28.10.2005., petak

Scoria Elvis !!!



Jebo vas i vaše """alternative""" !

Obavezno štivo sa današnjom temom: Pomračenje uma (NkRijeka.com).

Još materijala sa gore spomenute stranice (video mirroriran lokalno):

Jedno je RIJEČKO SRCE! - 640*480, 50mb, kvalitetnije - za brže veze!

Jedno je RIJEČKO SRCE! - 250*150, 8mb, slabije kvalitete - modem friendly!

Službeno od strane KN Armada:

"Razočaran sam jer je odnos igrača morao biti drugačiji. Ipak je Rijeka klub koji ima svoje ime, ne smiju se igrači tek tako kockati s ugledom kluba. Nakon Pule preuzeo sam odgovornost na sebe, no ovoga puta to neću učiniti. Nemam si što zamjeriti...”

Nažalost ovim riječima Scoria je rekao sve. Dolazi na vidjelo ono zbog čega smo strepili cijelu ovu sezonu. Znali smo da Elvisu određeni lobiji rade o "glavi", ali da će neki u tome otići toliko daleko samo da ga maknu zbog svojih frustracija i ambicija, ipak nismo očekivali. Koristiti i okrenuti vlastite igrače, samo da se ima izgovor smijeniti "nepodobnog", pokazuje pravo lice nekih osoba, o kojima smo do jučer imali visoko mišljenje. Špekulacije oko namjernog bojkotiranja svojeg trenera od pojedinih igrača, po nalogu "vrha", krajnji je neprijateljski akt, ne samo protiv trenera, već njega kao osobe. Takva bahatost ide i protiv svih onih koji ne misle očito isto, dakle protiv navijača. Prema tome, Armada ovo doživljava i kao udarac protiv sebe, vjerujemo da se tako osjećaju i ostali navijači HNK Rijeke. Očito da se mora maknuti glava koja je stvorila karizmu i osvojila srce navijača našega kluba, čovjeka koji je bio na najboljem putu da Rijeku vrati tamo gdje pripada, u sam vrh našega nogometa.
Trener s takvim osobinama, očito je prejak za nečije interese i ne smije mu se dopustiti da bude važniji od gospode koja bi htjela gospodariti imenom kluba u svojem interesu. Izgleda da uz pomoć poltrona treba napraviti mjesta, za neke druge poltrone koji će se udobno smjestiti na klupu i fotelju, i predsjedniku pričati ono što voli čuti. Neki zaboravljaju da nogometni klub Rijeka još uvijek nije feud, u kojoj gospodar posjeduje stvari i osobe, s kojima će raditi ono što ga je volja. Ukoliko to neki podrazumijevaju i s tim se mire a možda im je svejedno, ekipi ispod stijena naše Kantride nije i nikada neće biti. Ovim putem poručujemo da takva uprava, bez obzira koliko novaca utukla u razne stručnjake, igrače i investicije, koliko god nas pokušavala potkupiti, neće dobiti našu podršku, već mogu samo očekivati neposluh i kritiku. Dok se budu tako ponašali, međusobni razmak samo će se povećati.
- 15:36 - Komentari (7) - Isprintaj - #

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bijele stijene sa Kantride,
Znaju da smo sveto ime,
Ponosimo se njime!

KN Armada - homepage Kluba Navijača.
HNK Rijeka - re-dizajnirani sajt je online
HNK Rijeka #2 - unofficial site Rijeke sa dosta informacija
NKRijeka.com - novosti i komentari vezani uz NK Rijeku
Udruga Prve HNL - informacije i vijesti vezane uz HNL
HNS - Hrvatski Nogometni Savez
Ultras Croatia Forum - nova adresa
Nogomet.com - jedan od prvih, ako ne i prvi nogometni sajt - cak sam davno davno pisao nešto za njih:)
SportNet - dobar sajt, očito vezan uz sport:)
hr.rec.sport.nogomet - mjesto za nogometne diskusije na Usenetu


free web stats