Komentari

kantrida.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • FOOTBALL

    srbo vas sjebo, pozdrav

    avatar

    30.10.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  • mogao si malo komentirati i utakmicu(sa navijackog plana,naravno),a ne samo ove pedere u upravi...o njima sve govori ova slika dolje "bježi šugo"...tako da bi bilo bolje da si napisao koju recenicu u tome kako smo se navijacki totalno osramotili itd,ird...bla,bla...idem spat

    avatar

    30.10.2005. (18:08)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    evo, da ti se javim i u ime dinamovaca iz zagreba. prvo da ti uputim jedan veliki pozdrav jer se nisi, k'o mnogi, nakon dinamove pobjede držao vrijeđanja "purgera, mamića i ostalih"... moram reć da ste zaslužili bod (ak ne i više), da je sudac malo izmasakrirao utakmicu i da mi je totalno žao Scorie. obožavam takve mirne ljude iz sjene, kakav je on. već mi je dosta i ćire i svih takvih (sad i mi imamo sreće jer nam je trener mirni Kuže). al scoria je čovjek kakve bi naši klubovi trebali čuvat a ne im podmetat nogu. iskreno, nisam znao da je situacija kod vas bila tolko bolesna da su ga i igrači počeli bojkotirat, al bilo mi je jasno da netko ima nekaj protiv čovjeka koji misli samo o nogometu, a ne o nekim muljažama. rijeka nije klub koji se u zagrebu mrzi i zato vam želim sreću da se takve situacije u našem nogometu ne ponavljaju... dinamo šampion! rijeci kup... može? :)

    avatar

    30.10.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • S

    Gdje su graf?

    avatar

    31.10.2005. (09:50)    -   -   -   -  

  • insp. clauseau

    totalna sramota sa navijackog aspekta. jako sam puno domacih utakmica vidio, ali ovakvu ''atmosferu'' jos ne. idemo dalje, treba se borit posteno do zadnjeg kola i bolje u 2.ligu nego bit prvi sa sugama.

    avatar

    02.11.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...