01.09.2014., ponedjeljak

Jebite se ;)

Od sad fakat pišem samo za sebe. Ne pišem za vas. I ako mi se potkrade ikakva intimnija misao, to je samo jer bez nje ne bi tekst funkcionirao kako je zamišljen, nikako da bih je podijelio s vama ili tako nešto. Smajlić je u naslovu samo da ne ispadnem nadrkan ;) iako zapravo jesam nadrkan ;) ali kad staviš smajlić, kaj god da napišeš ispada okej. Jer kao zajebavaš se, ne? Pa se onda to ne može niti uzeti za zlo. Odite u kurac :D kužite? :D

Uvijek mi je išlo na živce kad bi netko, zato što je popljuvao neki tekst, ostavio negativni komentar ili se pak ogorčeno bavio nekom temom, događajem ili pojavom koja ga dozlaboga uznemiruje, iritira, ako čak i ne vrijeđa - bio automatski optužen da "nema života". To bi redovito, pogotovo ovdje na blogu, bila prva replika, obrana i protuargument autora kritiziranog teksta i njemu priklonjene publike. Netko te popljuje ili napadne i odmah taj "nema život" i nadjenut mu je naziv: "hejter". To su za mene oni trenuci kad bih glavom udarao u monitor ili u zid, ili pak monitorom u zid, a kompjuter bacio kroz prozor, ali prije toga ga privezao za svoju nogu pa nek i mene povuče s četvrtog kata.

No, zapravo, ZA PRAVO, zbilja je to istina (ili, ajde, bar donekle). Kad imaš život, ali, onako, zbilja ispunjen život - iritantnom srećom ili pak tragičnom nesrećom - onda te zbilja boli kurac za sve ostalo. Jebe ti se i za glupe studente koji ne mogu položiti ispit pa kažu da ih "profesor ima na piku", za neke kretene SDP-ovce koji pljuju po HDZ-ovcima, a zapravo su zadrtiji i gori od svakog radikalnijeg desničara, za neinformirane debile koji, vođeni krivo informiranim novinskim člancim, stalno nešto seru po ovom i onom; boli te kurac i za sve bivše i buduće i s kim su se slikali i s kim su se pofrendali. Uopće, sve postaje irelevantno, nevažno i nepotrebno, sve osim tebe samog, tvoje pekmezaste sreće i vječne nesreće.

Jooj, evo sad čitate ove pizdarije, a mogli ste čitati kako moja majka afazičarka uspoređuje čišćenje kuće sa Shakespearovim kraljem Learom. E, ne! Sljedeći post će biti o prirezima!

Ma znam da vas boli kurac. Možete mi popušit ;)

- 11:57 - Stavi u košaricu (5) - Sadržaj košarice - Blagajna

< rujan, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Loading

junac04 pri yahoo.com


- Tko je?
- Nitko, prijatelju, samo koraci u noći.


Koji smo kurac mi! Po nama se ništa neće zvati...

Tribuson


Nekad je jednostavnije odustati.

Iva


"Life," said Marvin dolefully, "loathe it or ignore it, you can't like it."

Douglas Adams

Šima 2010./2011.
Šima i Ribac 2009./2010.
Šima i Ruska 2008./2009.
Smisaoživota42 2007./2008.
Bamby 2006./2007.

Do povećanja popularnosti i broja redovitih komentatora, tron drži Šima i natjecanja se neće niti održavati.

.