26.11.2008., srijeda

Jebalo vas stezanje remena!!!

Ne mogu više. Redaju se jedna za drugom. Na svakom koraku neka glupa fora o recesiji, stezanju remena, Grinchu i Sanaderu i onoj banani koja se objesila. Kao, crno nam se piše pa jedino što nam preostaje su ti nevjerojatno neuspješni i idiotski pokušaji crnog humora, ironije, sarkazma, čega već sve ne. S takvom duhovitošću radije se objesite k'o ta debilna banana i pustite nas na miru.

Kaj svi seru? Di je ta recesija?
Idete mi na kurac.
Serite kad dođe.

Sanader zabranio blagdanske domjenke i sad je on ukrao Božić!? Fora s Grinchem možda i nije toliko loša, ali bogme ni toliko dobra da se ponovi više od 2 puta.

Koliko posto populacije uopće radi u državnim uredima?!?! (U redu, u svakom slučaju previše, no to nije tema.) Kaj vam ti domjenci i kurtoazni razgovori s nadređenima zbilja toliko znače da bez njih ne možete Božić zamisliti?!? Onda vam čak i molim da se objesite k'o ta banana.

Pa i da nema božićnica, kaj sad? Ne znam kad je uopće božićnica došla zadnji put kod nas doma... pa je Božića bilo (i u onom najplićem značenju).

O stezanju remena jednostavno ne mogu više slušat. Kakve uopće ima logike u stezanju remena??
Remen služi da nam hlače ne padnu. Ako ga sada stegnemo, samo će nas stezati i biti nam neudobno. Dakle, prvo moramo smršaviti da nam hlače postanu preširoke, a tek onda stegnuti remen.
Iako bi se ovo moglo shvatiti i dvosmisleno, nije mi bila namjera. Usporedba sa stezanjem remena je jednostavno glupa. I ne zavaravajte se, nimalo smiješna.
No neki ipak izgleda misle drugačije. Autor je ovo nazvao crnom parodijom. Bila crna ili ne, svaka parodija bi trebala biti smiješna. Čak i da je usporedba s remenom stoji, ovo nije smiješno. Ovo veze s vezom nema. Ovo je jednostavno glupo.


Možda i dođe ta recesija famozna, možda i ostanemo na kruhu i vodi... možda ni na tome... ne znam, optimističan sam uvijek pa tako i sad. Ne zabrinjavam se previše, pitao sam Šarlija (koji "puno utakmica u nogama" ima), kaže mi: „Kupuj, ali ne pristaj na deviznu klauzulu!". I to je to. Ne gnjavim s tim, a ak kojim slučajem želim bit duhovit, kradem fore iz Dadilje.


Vole svi raditi paniku dok još nije vrijeme. Kao i euforiju. A upravo to dvoje je ono najneinteligentnije i najnekorisnije što smo u stanju stvoriti.

- 10:08 - Stavi u košaricu (7) - Sadržaj košarice - Blagajna

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Loading

junac04 pri yahoo.com


- Tko je?
- Nitko, prijatelju, samo koraci u noći.


Koji smo kurac mi! Po nama se ništa neće zvati...

Tribuson


Nekad je jednostavnije odustati.

Iva


"Life," said Marvin dolefully, "loathe it or ignore it, you can't like it."

Douglas Adams

Šima 2010./2011.
Šima i Ribac 2009./2010.
Šima i Ruska 2008./2009.
Smisaoživota42 2007./2008.
Bamby 2006./2007.

Do povećanja popularnosti i broja redovitih komentatora, tron drži Šima i natjecanja se neće niti održavati.

.