Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Jebalo vas stezanje remena!!!

Ne mogu više. Redaju se jedna za drugom. Na svakom koraku neka glupa fora o recesiji, stezanju remena, Grinchu i Sanaderu i onoj banani koja se objesila. Kao, crno nam se piše pa jedino što nam preostaje su ti nevjerojatno neuspješni i idiotski pokušaji crnog humora, ironije, sarkazma, čega već sve ne. S takvom duhovitošću radije se objesite k'o ta debilna banana i pustite nas na miru.

Kaj svi seru? Di je ta recesija?
Idete mi na kurac.
Serite kad dođe.

Sanader zabranio blagdanske domjenke i sad je on ukrao Božić!? Fora s Grinchem možda i nije toliko loša, ali bogme ni toliko dobra da se ponovi više od 2 puta.

Koliko posto populacije uopće radi u državnim uredima?!?! (U redu, u svakom slučaju previše, no to nije tema.) Kaj vam ti domjenci i kurtoazni razgovori s nadređenima zbilja toliko znače da bez njih ne možete Božić zamisliti?!? Onda vam čak i molim da se objesite k'o ta banana.

Pa i da nema božićnica, kaj sad? Ne znam kad je uopće božićnica došla zadnji put kod nas doma... pa je Božića bilo (i u onom najplićem značenju).

O stezanju remena jednostavno ne mogu više slušat. Kakve uopće ima logike u stezanju remena??
Remen služi da nam hlače ne padnu. Ako ga sada stegnemo, samo će nas stezati i biti nam neudobno. Dakle, prvo moramo smršaviti da nam hlače postanu preširoke, a tek onda stegnuti remen.
Iako bi se ovo moglo shvatiti i dvosmisleno, nije mi bila namjera. Usporedba sa stezanjem remena je jednostavno glupa. I ne zavaravajte se, nimalo smiješna.
No neki ipak izgleda misle drugačije. Autor je ovo nazvao crnom parodijom. Bila crna ili ne, svaka parodija bi trebala biti smiješna. Čak i da je usporedba s remenom stoji, ovo nije smiješno. Ovo veze s vezom nema. Ovo je jednostavno glupo.


Možda i dođe ta recesija famozna, možda i ostanemo na kruhu i vodi... možda ni na tome... ne znam, optimističan sam uvijek pa tako i sad. Ne zabrinjavam se previše, pitao sam Šarlija (koji "puno utakmica u nogama" ima), kaže mi: „Kupuj, ali ne pristaj na deviznu klauzulu!". I to je to. Ne gnjavim s tim, a ak kojim slučajem želim bit duhovit, kradem fore iz Dadilje.


Vole svi raditi paniku dok još nije vrijeme. Kao i euforiju. A upravo to dvoje je ono najneinteligentnije i najnekorisnije što smo u stanju stvoriti.


Post je objavljen 26.11.2008. u 10:08 sati.