Jezdimir Uskoković je Žena Glava!

utorak, 05.04.2005.

Jezdimir na samrti

Pošto javnost ovih dana pokazuje veliki interes za praćenje smrti putem reality show-a, sad ćete imati priliku pratiti uživo i smrt Jezdimira Uskokovića.

Jezdimiru je, naime, došlo krajnje vrijeme da počne ozbiljnije učiti, a koliko god se činilo da blog ne oduzima previše vremena, to baš i nije tako.

Čak i kad se trudim pisati kraći post, on se uvijek nekako napuhne kao krava kad se prejede djeteline, pa, umjesto da implodira, proždere mojih par sati slobodnog ili radnog vremena. A isti bi se mogli upotrijebiti i za učenje, ili čak za, zamislite, RAD!

Također patim i od alergije na tipfelere, pa moram sto puta pročitati prije 'tiskanja', a kako još, povrh svega, akutno brinem i za zamor vaših očiju, treba mi stanovito vrijeme za boldanje, rezanje, štihanje i kasapljenje teksta na vizualno privlačne komadiće.

Stanje još nije alarmantno, jer imam na skladištu nekoliko nadahnutih tekstova, a planiram vas i malo podučiti o vašim autorskim pravima prije nego odapnem, međutim samo je pitanje vremena kada će i to iscuriti u nepovrat.

Jedino što bi moglo spasiti Jezdimirov mladi život jest pisanje povremenih kratkih postova, ali, ljudi moji, nisam baš posve sigurna da uopće umijem napisati išta kratkoga!

Šanse su mi nikakve.

Stanje je za sada stabilno.

- 10:25 - Komentari (6) - Isprintaj - #