< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Rujan 2008 (3)
Lipanj 2008 (5)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


...komentari .... vidish/nevidish....

design: × BloG MasteR ×

font: x

slike: x

srijeda, 26.03.2008.

Škotska-Hrvatska i ostalo

1:1 ljudi moji, 1:1...headbangmadpuknucuburninmad
Nemrem bilivit, užas...
Evo sad nemam riječi, sutra pišem post, evo svi rezultati:

Poljska - SAD 0 : 3 (Donovan 12, Onyewu 35, Lewis 73)
hahahaha, ajme ubite se, izgubit 3:0 od SAD-a, čuvječe neće nam oni bit nikakva prijetnjabelj

Austrija - Nizozemska 3 : 4 (Ivanschitz 6, Prödl 18,35 / Huntelaar 37, 86, Heitinga 67, Vennegor of Hesselink 83)
e ova tekma to je bilo....i ta Nizozemska nas pregazila 3:0 nemam riječi, ovi nas pobjeđujubang (Austrija)

Švicarska - Njemačka 0 : 4 (Klose 23, Gomez 61, 67, Podolski 89)
Ti Njemci su mi....napadači su im sjaaaaaajni...
Švicarce pobijeđujemo, od Njemca pušimobang

Francuska - Engleska 1 : 0 (Ribéry 32’ (pen.))
Tooooooooo, haha, mrzim Engleze, hahahaha

Ajme munjena samludludzujozujo
E da gol je zabio Nikoyesthumbup

Evo sad ove malo manje zanimljive tekme:

Bugarska - Finska 2-1 (Lazarov 49, Genčev 90 / Litmanen 22 – 11m)

Estonija - Kanada 2-0 (Stalteri ag – 59, Zahovaiko 90)

Alžir- Kongo 1-1 (Ghiles 90 – 11 m / Mbokani 25)

Mađarska - Slovenija 0-1 (Šišič 58)
Kaj Slovenci imaju dovoljno igrača za nogometnamcorsmijeh

Ukrajina - Srbija 2-0 (Ševčenko 54, Nazarenko 58)
Ha-ha, ček Ukrajinci su s nama u skupini za SP, ufff, Ševa me zabrinjavaeek

Litva - Azerbajdžan 1-0 (Ksanavičius 38)

Južnoafrička Republika - Paragvaj 3-0 (Mdedle 37, McCarthy 46, Tshabalala 63)

Izrael - Čile 1-0 (Benayoun 30)
Taj igra u Liverpoolu, jedini kaj tam zna igrat nogometlud

Sam nigdje nemrem nač kaj je sa Švedskom i Brazilom, a ovaj munjeni izbornik Brazila kaže da Kaka mora izborit svoje mjesto. Mooooolim?! Ajme..on je najbolji igrač na svjetu idiotelud. Ne znači to da treba imat poseban tretman al ne stavit njega u momčad, ma ja sam bolji izborniksmijeh

Aha našla, ako su moje informacije točne, pobijedio je Brazil pogotkom Pato-a u 72.
U ček malo igraju i Italije i Španjolska, za sad 0:0 65. minuta, tak da nunos blagitos kak bu to bilowink
Sutra bu sve bilo ljepše, ne brinita ovo je nabrzaka...

Ček malo...
Grčka je pobijedila Portugal!!!!!!!!!!!!eekeekeekeek
2:1, za Grčku ja 2 zabio Karagounis, a za Portugal Gomes.
Danska-Česka 1:1
Luxembourg-Wales 0:2
Bjelorusia-Turska 2:2
Rumunjska-Rusia 3:0

Sigurno ima puuuuuuuuno pravopisnih grešaka, ali kaj se može...
Ajd pozzzzz do sutrawavemahwavemah

P.S. čist sumnjam da će netko ovo danas pročitat, al dobro pišem reda radilud

EDIT:
Španjolska pobijedila Italiju 1:0, zabio Villakiss



komentiraj (15) • printaj#

utorak, 25.03.2008.

Kako mi je dooooosadno zijev

Evo mene opetwave. Evo jako mi je dosadno, pa sam odlučila ovdje natipkat neku glupostbelj. Evo ja gledam K. T. 2rofl, ajme gluuuposti, a glume....ja bolje glumim od njihrofl. Pretukli su nekog čovca, zove se Krsto RAKITIĆrofl. No dobro blebetam glupostibelj.
Jučer sam kupila novi OK!thumbup. Baš zakon časopis i ako sam mislila da to samo fufe čitaju, al očito sam se prevarilasmijeh. Eto....ako želite kupit časopis samo zbog postera (zbog toga sam ja par puta kupila NJEMAČKI Yam), evo ja ču vam reč koji se posteri dobijusretan:
pet poster (kao i obično)
David Beckham, slikanaughty:

Duducry (rijetkost)
Gwen Stefani
P!nk
Enrique Iglesias
Posteri na 2 strane:
Zac Efron (i to na plaži u kupačemrolleyes), slika:

Amy Winehouse
Mega posteri:
Rihannapjeva, slika:

Step Up 2, nekakva ovakva slika:

I još posteri rock heroja:
Billie Joe Armstrong, Marilyn Manson, Chester Bennington, Axl Rose, Sid Vicious, Kurt Cobain, James Hetfield, Jonathan Davis, Jim Morrison, Joel Madden, Anthony Kiedis i Bruce Dickinson.

Eto to bi bilo to, nadam se da nisam sve ovo pisala uzalud, al vjerojatno jesamtuzan.


No dobro evo ima nekih nogometnih vijesti:

1. HRVATSKA

Švicarski GOLMAN bosanskih korijena Rene Borković izbacio je Hrvatsku U17 reprezentaciju s Europskog prvenstva zabivši odlučujući gol u sudačkoj nadoknadi! Tekla je već peta minuta sudačke nadoknade, iako je četvrti sudac odlučio da će se igrati tri dodatne minute, kad je rumunjski sudac Ovidiu Alin Hategan dopustio Švicarcima da izvedu još jedan udarac iz kuta. Pri rezultatu 0:0 u hrvatski je kazneni prostor došao i vratar Borković koji je postao švicarski heroj nakon što je zabio jedini gol utakmice. Vremena za novi hrvatski napad i eventualno izjednačenje više nije bilo.

Šest igrača i dva vratara; toliko je reprezentativaca Slaven Bilić uspio okupiti na sinoćnjem treningu na Dalziel Parku u Motherwellu. Zbog kašnjenja zrakoplova na liniji Zagreb - Gatwick ekipa koja je u hrvatskoj metropoli snimala spot za Agrokor u sastavu: Šimić, Modrić, Vukojević, Knežević, Ćorluka i Petrić, nije se na vrijeme pojavila na treningu. Klasnić i Srna letjeli su preko Amsterdama i Edinburgha, te naravno, također nisu stigli na vrijeme. Niko Kovač, Jerko Leko i spomenuta Agrokor grupa, samo su odradili trčanje, kao i naknadno pozvani vratar Skender. Slaven Bilić bio je bijesan.

Sutra, u srijedu, igra se prijateljski susret između Škotske i Hrvatske u Hampden Parku s početkom u 20 sati. Bilić neće moći računati na Dudua (znate zbog kogaburninmadmadpuknucu) i Rakitića (pisala sam o tome neddavno)... Ali Burley neće moći računati na čak sedmoricu reprezentativaca. Kapetan Barry Ferguson otpao je zbog ozljede gležnja. Uz njega, izostat će još trojica igrača Rangersa: Lee McCulloch (bedreni mišić), Christian Dailly (nožni prst) i Allan McGregor (koljeno). Izvan stroja su i Celticov Barry Robson (koljeno), Stephen Pearson (hernija) i James McFadden (koljeno).

U Bundesligi Hrvati baš i nisu dobro prošli...
Najbolju je ocjenu, 2,5, zaradio Andre Mijatović u Arminijinu domaćem remiju protiv Werdera (1-1). Reprezentativac Ivan Klasnić, koji je u igru za Werder ušao u 46.minuti te iznudio 11-erac kojeg je Diego pretvorio u gol, prošao j s 3,5. Mladen Petrić je unatoč fenomenalnom golu iz slobodnjaka dobio ocjenu 3,5. Ivica Olić ušao je u igru tijekom HSV-ova gostovanja kod Wolfsburga (1:1) u 57. minuti. Trudio se dovoljno da bi ga Kickerov izvjestitelj ocijenio četvorkom, koliko je od četiri napadački orijentirana nogometaša HSV-a (Zdemel, Van der Vaart, Trochowski i Guerrero) dobio još samo Guerrero. Svi ostali dobili su slabe petice. Peticom je ocijenjen i 24-godišnji napadač Duisburga Bojan Vručina, koji je odigrao prvih 45 minuta za svoju momčad u domaćem remiju (1:1) s Hannoverom. Solidne su ocjene zaradili braniči Energieja iz Cottbusa Ivan Radeljić i Mario Cvitanović u gostujućem porazu njihova sastava kod Eintrachta (2:1). Radeljić je prošao s trojkom, Cvitanović s 3,5, dok je Stiven Rivić za 75 minuta na travnjaku dobio slabih 4,5. Ivo Iličević, mladi hrvatski reprezentativac, odigrao je prvu utakmicu za drugoligaša Greuter Fürtha koji ga je posudio iz Bochuma. Debi nije protekao sjajno. Iličevićeva nova momčad izgubila je kod Carla Zeissa u Jeni 1:0, a Iličević je za 90 minuta ocijenjen peticom.

Vedran Ćorluka proglašen je u Timesu za igrača utakmice između Boltona i Manchester Cityja, koja je završila rezultatom 0:0. Ćorluka je za 90 minuta igre na Reebok stadionu zaslužio sedmicu. U Timesu je Kranjčar dobio sedmicu, najbolju ocjenu na utakmici Tottenham – Portsmouth, koju su još zaradili samo vratar James i branič Johnson u Portsmouthu.

2. TRANSFERI

Talijanski mediji javljalju kako su Juventus i Real Madrid glavni favoriti za dovođenje 19-godišnjeg napadača Bordeauxa Gabriela Obertana, kojeg mnogi uspoređuju s Thierryjem Henryjem.
Njemački trener Real Madrida, Bernd Schuster, potvrdio je interes za 24-godišnjeg napadača Ajaxa Klaasa Jana Huntelaara.
Prema pisanju talijanskoga nogometnog portala Piazzadellaaliberta, sportski direktor Lazija Walter Sabatini pozorno prati nastupe Darija Srne.


Ufffff........i to je tosmijeh
Ajd pa-pa do sutra ili prekosutra kada ču pisati o susretu Škotska-Hrvatska
wavemahwavemah



komentiraj (27) • printaj#

ponedjeljak, 24.03.2008.

Sretan Uskrs!!!! (sa zakašnjenjemsmijeh)

wave Bok ljudi.mah
Evo malo kasnim sa čestitanjem Uskrsanamcor, al nisam bila doma, išla sam kod ostale obitelji i tako... Nije mi bio loš Uskrs dobila sam dobre poklone i baš sam se zabavilathumbup!
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]


A sad na utakmice koje su se igrale. Najzanimljivije su bile Manchester United-Liverpool i Chelseaburninmad-Arsenal.

Prvo ću o Arsenalu i Chelsea.

U prvom poluvremenu utakmice Chelsea i Arsenala na Stamford Bridgeu gledali smo jednu od najuzbudljivijih nogometnih predstava ove godine pa je šteta što se na odmor otišlo praznih mreža.
Dinamične izmjene, brze akcije, precizna dodavanja i izvrsni prodori obilježili su prvih 45 minuta susreta, ali preciznosti nije bilo ni kod crvenih ni kod plavih napadača.
U prvih 25 minuta Topnici su kontrolirali igru, ali ni Chelsea nije bio loš. Prva prilika je došla u 6. minuti. Ballack je pucao iz slobodnog udarca, lopta je prešla preko živog zida i kad se činilo da će to biti prvi gol na utakmici, Arsenal je spasio golman Almunia koji se i kasnije pokazao izvrsnim. U 15. minuti priliku je imao i Arsenal. Hleb je prošao pola obrane Chelsea i dao loptu van Persieu koji je imao puno prostora. Pucao je s ruba šesnajterca, ali u prazno. Topnici su igrali dobar nogomet, brz s puno dobro prodora i kombinacija. Bilo je puno prilika, a u 18. minutu vratar Chelsea Cudicini morao je glavom spašavat loptu ispred Adebayora. Samo nekoliko trenutaka kasnije opet je pucao van Persie ali brani Cudicini. Na drugoj strani pokušavao je Drogba, ali Almunia je svaki put sjajno reagirao. U 28. minuti gužva pred šesnaestercem Chelsea, ali niti ta prilika nije iskorištena. U drugoj polovici 1. poluvremena Chelsea se probudio i skroz pritisnuo Arsenal. Najbolju priliku je u 40. minuti propustio Kalou. Primio je loptu loptu na 5 metara od Aluminijinog gola ali u pokušaju udarca iz okreta promašio je cijelu lopturofl i nakon toga su loptu s teškom mukom izbacili igrači Arsenala. U 42. minuti Chelsea opet prijeti i to dvaput, ali Ballacka 1. out i Joa Colea 2. put je zaustavio Aluminia. U 2. poluvremenu nastavlja se dobra igra. U 46. minuti opet dobra prilika i opet brani Cudicini. Drogba je opet imao priliku, Lampard je dugom loptom pronašao Drogbu, ali u zadnji čas loptu mu je s noge skinuo kapetan Gallas. 2 minute kasnije puca Adebayor, ali ravno u ruke Cudiciniu. U 59. minuti napokon je pao gol. Svoj 1. gol sezone zabio je Sagna. Nakon kornera Fabregasa Sagna se izborio za prostor ispred Kaloua i izvrsnim udarcem glavom pogodio je bliži kut Chelseajevog gola.
Ali u 73. minuti u desni kut Aluminijevog gola zabija Drogbabang. Krelac, nek se vrati u Obalu Bjelokostiburninmadmadpuknucu, pederburninmadburninmadburninmad!!!!!! I onda opet taj isti kreten zabije 2. golbangburninmadburninmadheadbangmadpuknucu!!!!! Zatim je skoro zabio hat-trick, al fala Bogu Almunia ga je spriječio!
I tako utakmica je završila i Arsenal je na 5 bodova zaostatka za Manchester Unitedom. Konačni rezultat: 2-1 za Chelseabangburninmadheadbangmad

Ovaj drugi susret mi se fakat neda prepričavat u detalju pa ču u kratko. Ovaj post sam počela pisat u 18, a završitču ga 21dead.

Dakle još su igrali i Manchester United i Liverpool.

Cijelu utakmicu dominirao je Manchester. Ali svaki put igrače Manchestera bi spriječio Reina ili vratnica. Ali u 32. minuti pokazao je prve znakove neigurnosti: Giggs je uputio lob prema njegovim vratima, Reina hvata loptu ali ispada mu iz ruku. Igrači Manchestera su uvjereni da je lopta prešla crtu, ali usporena snimka pokazuje suprotno. Ali 2 minute kasnije opet griješi Reina i ovaj put Crveni vragovi to kažnjavaju. Po desnoj se strani izvukao Rooney i poslao centaršut u sredinu prema Wesu Brownu, a ni Škrtel ni Reina nisu očekivali da će se Manchesterov branič snaći između njih dvojice i glavom poslati loptu u mrežu za 1:0. To je bio prvi gol Browna ove sezone. Argentinski veznjak, Javier Mascherano, ove sezone jedan od najpouzdanijih Liverpoolovih igrača, ali danas Mascherano nije pokazao igračku zrelost kakva se od njega očekuje. Nakon što je na samom početku utakmice opravdano dobio žuti karton zbog grubog starta s dvije noge, Mascherano je u 43. minuti odlučio prigovoriti sucu na upozorenju izrečenom Torresu, nakon čega mu se pred očima "zacrvenilo", a s terena ga je morao odvući osobno Benitez. C. Ronaldo započeo je svoj show u drugo poluvremenu. Imao je nekoliko sjajnih prilika, ali nije uspio zabiti. Ferguson ja napravio 2 jako dobre izmjenje kada je umjesto Giggsa i Andersona uveo Teveza i Nanija. Tevez je pri 1. dodiru s loptm skoro zabio, a i kasnije je pokazao svoj talent. C. Ronaldo zabio je kad je nakon kornera pretrčao svog čuvara i glavom zabio za 2-0. Nani je fantastičnim udarcem, nakon duplog pasa s Rooneyjem, koji je sasvim izbacio stoperski dvojac gostiju, zapečatio Liverpoolovu sudbinu. Konačni rezultat: 3-0 za Manchester.

Uf, to bi bilo to, sad i slikezijev:

C. Ronaldothumbup Baš je dobro igro...


Drogbaheadbangmadburninmadpuknucubang


Jesmo se raspizdili...


E kad si glupbelj


A budale...


Da, da bio si dobar al onda...


TO!!!!!!


Nemaš pojmaheadbang


E da jebiga, usrao si...

Ovaj van Persie je ništ koristiburninmad, nema pojma!!
Arsenal nije pobjedio niti jednom od kada nema Duduanonono

Ajd idem ja sadmahwavemahwavemahwave

P.S. Tko je pročitao cijeli post svaka častdead



komentiraj (21) • printaj#

četvrtak, 20.03.2008.

Opte ja po starom.....nono.....namcor

Eh, sram me bilo, opet ja "štrajkam" s pisanjemnonono. Ni ne vraćam komentara ni nikaj, baš sam....lud. No dobro, evo napokon je završila školapartyparty!!!!!! Fala Bogu misla sam da ću crknut tamoheadbangheadbang. Sad ću MOŽDA malo češće pisat jer imam vremenathumbup
Da, pa ajmo sad o nogometu, o kojem ovaj blog i jesmijeh.
Evo čitam na Indexu da se Rakitić ozljedioeekbang. Njemačke novine Bild su napisale da je upitan nastup na Euru!!!crynobangnonotuzan. I ja se sva ražalostila i poislila ma koji mi peh imamo, ka dono: Rakitić sve demantirao i očekuje povratak nakon 3 tjedna!!!thumbupthumbupthumbupyesyesyes Evo kaj se fakat dogodilo:
Bild je na svojim internetskim stranicama objavio priču da je Ivan na jutarnjem treningu Schalkea zadobio ozljedu zbog kojih bi mogao biti izvan terena do kraja sezone. Ivan je iznanada pao na tlo držeći se za zglob i s bolnom grimasom na licu. Ležao je na travi i digao se tek uz pomoć suigrača koji su mu pomogli da šepajuči izače sa terena. Prema prvoj dijagnozi klupskih liječnika, vanjski ligamenti u zglobu Ivanove lijeve noge su potrgani, tvrdi Bild. Hrvatski je veznjak hitno otpremljen u kliniku u Duisburgu gdje će ga pregledati specijalist. Ukoliko se prva dijagnoza potvrdi, Rakitić će morati pauzirati četiri do šest tjedana, a sezona bi za njega u tom slučaju, piše Bild, vjerojatno bila završena.

Za službenu klupsku stranicu trener Schalkea je potvrdio ozljedu i dodao kako će Rakitićev oporavak trajati najmanje četiri tjedna. Schalkeov trener ne dijeli pesimizam njemačkog tabloida, te se nada kako bi se Rakitić mogao naći na terenu već prije kraja sezone.

Ivan je priče o kraju karijer demantirao i rekao ovo:
"Ozljeda se dogodila na jutrošnjem treningu. Malo smo se dodavali, a u jednom trenutku kada sam dobio loptu, krenuo sam s njom naprijed i čim sam stao, osjetio sam jaku bol. Trening nisam mogao nastaviti, a igrači su mi pomogli da odšepam s terena. Na pregledu je ustanovljeno kako su pukla dva ligamenta u gležnju lijeve noge. Ma kakvi upitan za Euro. Tko je to napisao. Po mojoj procjeni ja sam najkasnije za dvadesetak dana opet na travnjaku. Bit ću spreman do uzvratne utakmice Lige prvaka s Barcelonom nadam se."

Ivan je za kraj istaknuo kako mu je ovo prve ozljeda u karijeri.

"Gledajte, sigurno da mi je žao, nikome nije drago kada se povrijedi, ali kako mi je ovo prva ozljeda u karijeri ne mogu biti nezahvalan. Tako je Bog htio, a ja ću sada dati sve od sebe da se što prije vratim na teren" - poručio je Ivankiss.





Predstavljen je novi domaći hrvatski dres. Baš je ovoga.......novirofl, ma zapravo mi se ne sviđaburninmad. Vratite stari!!!!!!!! Dres su predstavili Dinamovci Tadić, Modrić i Mandžukić. Evo slike tog dresa, pa procijenite:







Evo Budanu u Parmi ide jako dobro: zabio je 2 golathumbup, a Šimunić je među top 10 najomraženijih igrača u Bundesliginono, evo popisa:
Najomraženiji bundesligaški igrači po Bildovu sudu:
1.Maik Franz (Karlsruhe)
2.Mark van Bommel (Bayern)
3.Vragel da Silva (Energie)
4.David Jarolim (HSV)
5.Altin Lala (Hannover)
6.Victor Agali (Hansa)
7.Joe Šimunić (Hertha)
8.Thomas Zdebel (Bochum)
9.Oliver Kahn (Bayern)
10.Diego (Werder)

Samo zašto Diegoeek???
No dobro, sad malo o transferima: opet ću spomenut Ivana, njega naime želi i Arsenalthumbup, baš mi je dragothumbup. Izgleda da bi nakon Prše i Ivan Klasnić mogao zaigrati u Škotskoj, u Glasgowu. Ivan (Klasnić) prije nekoliko dana bio je na pregovorima u Škotskoj, u Glasgowu, ali se još nezna da li se radi o Rangersu ili o Celticu.
Iako je Arsenal prošao Milan i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka, noć prije utakmice bila je itekako burna za bjeloruskog veznjaka Alexandera Hleba. Igrač Arsenala noć prije ključne utakmice s Milanom nije proveo u hotelu, nego u tajnim pregovorima s najvećim rivalom Milana, Interom. Sram ga bilonononono. U igri je izgleda i Barca. Wenger je jaaaako bijesan, zato se čuvaj Hlebsmijehsmijeh.

No dobro ne znam više kaj da pišembelj, pa vas pozdravljam
mahwavemahwavemahwavemahwave

EDIT:
Zaboravih:
Izvučeni su parovi četvrtfinala Lige Prvaka, to su:
Liverpoolthumbup - Arsenalthumbup
Chelseaburninmad - Fenerbahčerolleyes
Manchester Unitedthumbup - Roma
Schalkethumbup - Barcelonathumbup
Ali, pojavila se priča da je ždrijeb namješteneekeek. Naime, neki su na engleskim forumima 2 i pol sata prije ždrijeba predvidjeli koji će biti parovi. Vjerojatnost da netko pogodi parove su iznose manje od 0.04, tako da čisto sumnjam da je netko tek tako pogodio, i to je onda potvrdilo stotine ljudieek. Naravno UEFA je sve demantirala i rekla da netko može pogoditi parove samo ako je vidovitlazelud. Kako seru........zujolazelud

No dobro, ne znam da li će se ždrijeb ponovit (čisto sumnjam)...

Ajd, sada pozzzzzzzmahwavesmijehmahwavesmijehmahwavesmijeh



komentiraj (22) • printaj#

srijeda, 05.03.2008.

Liga Prvaka

Bok ljudiwavewave, kaj ima???
Evo malo me duže nije bilonono, fakat oprostite. Problemi u školi, puno testova, pitaju... Al evo sad sam tuthumbup.
Pa jučer su se igrali susreti Lige prvaka, bilo je jaaaaako zanimljivo, pogotovo susret Milan-Arsenal. Oba kluba jaaaaaaaaaako volim, tako da mi je bilo teško odlučit za koga ču navijat, ali ipak sam se odlučila za Arsenal, zbog Dudua. I tak, dobra tekma, Arsenal je napravio ogroman pritisak i Milan gotovo nije ni pucao na gol Arsenalanono. I tak 0-0 ja grizem nokte (i pomalo spavamzijevzubo). Al onda Cesckiss sa 30-ak metar bum! i GOOOOL!!! I onda je poslije još zabio Adebayorwink i tak na kraju 2-0.
Suuuuuuperthumbupthumbupthumbupthumbup
E da, pobijedu su posvetili Duduukisskiss
Još su igrali Manchester i Lyon, Manchester je pobijediothumbup, zabio je C. Ronaldothumbupnaughty. Gol je......hmmmmm.......pa imali su sreće, lopta se odbijala i tako to pa do C. Ronalda. Al dobro sigurno bi zabio Manchester više da su trebali više golova, inače oni mogu uvalit Lyonu 7 komadasmijeh. No dobro, igrali su i Barca i Celtic, pobjeda Barcethumbup 1-0 zabio je Xavi. I Sevilla - Fenerbahče 3:2, što je sa rezultatom iz prošle utakmice bilo ukupno 5-5 tako da su bili produžeci, pa ništa i onda penali. E to je bilo zanimljivo, produžetke sam prespavalasmijehsmijeh, ali sam gledala penale.
Volkan je bio junak!!!
Evo slika:
Go Cesc, go Cesc, go Cesc...


Strijelci:


To majstore, samo tak nastavithumbup


Barca:


A Messi se ozlijediononono


I junak Fenerbahčea:


I to je to, vidimo se opet uskorolaze.
I oprostite kaj nisam ostavljala kommovenononono.
Budem sad, ajde da ne dužim booooookwavewavewavewavewave



komentiraj (11) • printaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.