< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Rujan 2008 (3)
Lipanj 2008 (5)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


...komentari .... vidish/nevidish....

design: × BloG MasteR ×

font: x

slike: x

ponedjeljak, 24.03.2008.

Sretan Uskrs!!!! (sa zakašnjenjemsmijeh)

wave Bok ljudi.mah
Evo malo kasnim sa čestitanjem Uskrsanamcor, al nisam bila doma, išla sam kod ostale obitelji i tako... Nije mi bio loš Uskrs dobila sam dobre poklone i baš sam se zabavilathumbup!
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]


A sad na utakmice koje su se igrale. Najzanimljivije su bile Manchester United-Liverpool i Chelseaburninmad-Arsenal.

Prvo ću o Arsenalu i Chelsea.

U prvom poluvremenu utakmice Chelsea i Arsenala na Stamford Bridgeu gledali smo jednu od najuzbudljivijih nogometnih predstava ove godine pa je šteta što se na odmor otišlo praznih mreža.
Dinamične izmjene, brze akcije, precizna dodavanja i izvrsni prodori obilježili su prvih 45 minuta susreta, ali preciznosti nije bilo ni kod crvenih ni kod plavih napadača.
U prvih 25 minuta Topnici su kontrolirali igru, ali ni Chelsea nije bio loš. Prva prilika je došla u 6. minuti. Ballack je pucao iz slobodnog udarca, lopta je prešla preko živog zida i kad se činilo da će to biti prvi gol na utakmici, Arsenal je spasio golman Almunia koji se i kasnije pokazao izvrsnim. U 15. minuti priliku je imao i Arsenal. Hleb je prošao pola obrane Chelsea i dao loptu van Persieu koji je imao puno prostora. Pucao je s ruba šesnajterca, ali u prazno. Topnici su igrali dobar nogomet, brz s puno dobro prodora i kombinacija. Bilo je puno prilika, a u 18. minutu vratar Chelsea Cudicini morao je glavom spašavat loptu ispred Adebayora. Samo nekoliko trenutaka kasnije opet je pucao van Persie ali brani Cudicini. Na drugoj strani pokušavao je Drogba, ali Almunia je svaki put sjajno reagirao. U 28. minuti gužva pred šesnaestercem Chelsea, ali niti ta prilika nije iskorištena. U drugoj polovici 1. poluvremena Chelsea se probudio i skroz pritisnuo Arsenal. Najbolju priliku je u 40. minuti propustio Kalou. Primio je loptu loptu na 5 metara od Aluminijinog gola ali u pokušaju udarca iz okreta promašio je cijelu lopturofl i nakon toga su loptu s teškom mukom izbacili igrači Arsenala. U 42. minuti Chelsea opet prijeti i to dvaput, ali Ballacka 1. out i Joa Colea 2. put je zaustavio Aluminia. U 2. poluvremenu nastavlja se dobra igra. U 46. minuti opet dobra prilika i opet brani Cudicini. Drogba je opet imao priliku, Lampard je dugom loptom pronašao Drogbu, ali u zadnji čas loptu mu je s noge skinuo kapetan Gallas. 2 minute kasnije puca Adebayor, ali ravno u ruke Cudiciniu. U 59. minuti napokon je pao gol. Svoj 1. gol sezone zabio je Sagna. Nakon kornera Fabregasa Sagna se izborio za prostor ispred Kaloua i izvrsnim udarcem glavom pogodio je bliži kut Chelseajevog gola.
Ali u 73. minuti u desni kut Aluminijevog gola zabija Drogbabang. Krelac, nek se vrati u Obalu Bjelokostiburninmadmadpuknucu, pederburninmadburninmadburninmad!!!!!! I onda opet taj isti kreten zabije 2. golbangburninmadburninmadheadbangmadpuknucu!!!!! Zatim je skoro zabio hat-trick, al fala Bogu Almunia ga je spriječio!
I tako utakmica je završila i Arsenal je na 5 bodova zaostatka za Manchester Unitedom. Konačni rezultat: 2-1 za Chelseabangburninmadheadbangmad

Ovaj drugi susret mi se fakat neda prepričavat u detalju pa ču u kratko. Ovaj post sam počela pisat u 18, a završitču ga 21dead.

Dakle još su igrali i Manchester United i Liverpool.

Cijelu utakmicu dominirao je Manchester. Ali svaki put igrače Manchestera bi spriječio Reina ili vratnica. Ali u 32. minuti pokazao je prve znakove neigurnosti: Giggs je uputio lob prema njegovim vratima, Reina hvata loptu ali ispada mu iz ruku. Igrači Manchestera su uvjereni da je lopta prešla crtu, ali usporena snimka pokazuje suprotno. Ali 2 minute kasnije opet griješi Reina i ovaj put Crveni vragovi to kažnjavaju. Po desnoj se strani izvukao Rooney i poslao centaršut u sredinu prema Wesu Brownu, a ni Škrtel ni Reina nisu očekivali da će se Manchesterov branič snaći između njih dvojice i glavom poslati loptu u mrežu za 1:0. To je bio prvi gol Browna ove sezone. Argentinski veznjak, Javier Mascherano, ove sezone jedan od najpouzdanijih Liverpoolovih igrača, ali danas Mascherano nije pokazao igračku zrelost kakva se od njega očekuje. Nakon što je na samom početku utakmice opravdano dobio žuti karton zbog grubog starta s dvije noge, Mascherano je u 43. minuti odlučio prigovoriti sucu na upozorenju izrečenom Torresu, nakon čega mu se pred očima "zacrvenilo", a s terena ga je morao odvući osobno Benitez. C. Ronaldo započeo je svoj show u drugo poluvremenu. Imao je nekoliko sjajnih prilika, ali nije uspio zabiti. Ferguson ja napravio 2 jako dobre izmjenje kada je umjesto Giggsa i Andersona uveo Teveza i Nanija. Tevez je pri 1. dodiru s loptm skoro zabio, a i kasnije je pokazao svoj talent. C. Ronaldo zabio je kad je nakon kornera pretrčao svog čuvara i glavom zabio za 2-0. Nani je fantastičnim udarcem, nakon duplog pasa s Rooneyjem, koji je sasvim izbacio stoperski dvojac gostiju, zapečatio Liverpoolovu sudbinu. Konačni rezultat: 3-0 za Manchester.

Uf, to bi bilo to, sad i slikezijev:

C. Ronaldothumbup Baš je dobro igro...


Drogbaheadbangmadburninmadpuknucubang


Jesmo se raspizdili...


E kad si glupbelj


A budale...


Da, da bio si dobar al onda...


TO!!!!!!


Nemaš pojmaheadbang


E da jebiga, usrao si...

Ovaj van Persie je ništ koristiburninmad, nema pojma!!
Arsenal nije pobjedio niti jednom od kada nema Duduanonono

Ajd idem ja sadmahwavemahwavemahwave

P.S. Tko je pročitao cijeli post svaka častdead



komentiraj (21) • printaj#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.