< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Rujan 2008 (3)
Lipanj 2008 (5)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


...komentari .... vidish/nevidish....

design: × BloG MasteR ×

font: x

slike: x

utorak, 25.03.2008.

Kako mi je dooooosadno zijev

Evo mene opetwave. Evo jako mi je dosadno, pa sam odlučila ovdje natipkat neku glupostbelj. Evo ja gledam K. T. 2rofl, ajme gluuuposti, a glume....ja bolje glumim od njihrofl. Pretukli su nekog čovca, zove se Krsto RAKITIĆrofl. No dobro blebetam glupostibelj.
Jučer sam kupila novi OK!thumbup. Baš zakon časopis i ako sam mislila da to samo fufe čitaju, al očito sam se prevarilasmijeh. Eto....ako želite kupit časopis samo zbog postera (zbog toga sam ja par puta kupila NJEMAČKI Yam), evo ja ču vam reč koji se posteri dobijusretan:
pet poster (kao i obično)
David Beckham, slikanaughty:

Duducry (rijetkost)
Gwen Stefani
P!nk
Enrique Iglesias
Posteri na 2 strane:
Zac Efron (i to na plaži u kupačemrolleyes), slika:

Amy Winehouse
Mega posteri:
Rihannapjeva, slika:

Step Up 2, nekakva ovakva slika:

I još posteri rock heroja:
Billie Joe Armstrong, Marilyn Manson, Chester Bennington, Axl Rose, Sid Vicious, Kurt Cobain, James Hetfield, Jonathan Davis, Jim Morrison, Joel Madden, Anthony Kiedis i Bruce Dickinson.

Eto to bi bilo to, nadam se da nisam sve ovo pisala uzalud, al vjerojatno jesamtuzan.


No dobro evo ima nekih nogometnih vijesti:

1. HRVATSKA

Švicarski GOLMAN bosanskih korijena Rene Borković izbacio je Hrvatsku U17 reprezentaciju s Europskog prvenstva zabivši odlučujući gol u sudačkoj nadoknadi! Tekla je već peta minuta sudačke nadoknade, iako je četvrti sudac odlučio da će se igrati tri dodatne minute, kad je rumunjski sudac Ovidiu Alin Hategan dopustio Švicarcima da izvedu još jedan udarac iz kuta. Pri rezultatu 0:0 u hrvatski je kazneni prostor došao i vratar Borković koji je postao švicarski heroj nakon što je zabio jedini gol utakmice. Vremena za novi hrvatski napad i eventualno izjednačenje više nije bilo.

Šest igrača i dva vratara; toliko je reprezentativaca Slaven Bilić uspio okupiti na sinoćnjem treningu na Dalziel Parku u Motherwellu. Zbog kašnjenja zrakoplova na liniji Zagreb - Gatwick ekipa koja je u hrvatskoj metropoli snimala spot za Agrokor u sastavu: Šimić, Modrić, Vukojević, Knežević, Ćorluka i Petrić, nije se na vrijeme pojavila na treningu. Klasnić i Srna letjeli su preko Amsterdama i Edinburgha, te naravno, također nisu stigli na vrijeme. Niko Kovač, Jerko Leko i spomenuta Agrokor grupa, samo su odradili trčanje, kao i naknadno pozvani vratar Skender. Slaven Bilić bio je bijesan.

Sutra, u srijedu, igra se prijateljski susret između Škotske i Hrvatske u Hampden Parku s početkom u 20 sati. Bilić neće moći računati na Dudua (znate zbog kogaburninmadmadpuknucu) i Rakitića (pisala sam o tome neddavno)... Ali Burley neće moći računati na čak sedmoricu reprezentativaca. Kapetan Barry Ferguson otpao je zbog ozljede gležnja. Uz njega, izostat će još trojica igrača Rangersa: Lee McCulloch (bedreni mišić), Christian Dailly (nožni prst) i Allan McGregor (koljeno). Izvan stroja su i Celticov Barry Robson (koljeno), Stephen Pearson (hernija) i James McFadden (koljeno).

U Bundesligi Hrvati baš i nisu dobro prošli...
Najbolju je ocjenu, 2,5, zaradio Andre Mijatović u Arminijinu domaćem remiju protiv Werdera (1-1). Reprezentativac Ivan Klasnić, koji je u igru za Werder ušao u 46.minuti te iznudio 11-erac kojeg je Diego pretvorio u gol, prošao j s 3,5. Mladen Petrić je unatoč fenomenalnom golu iz slobodnjaka dobio ocjenu 3,5. Ivica Olić ušao je u igru tijekom HSV-ova gostovanja kod Wolfsburga (1:1) u 57. minuti. Trudio se dovoljno da bi ga Kickerov izvjestitelj ocijenio četvorkom, koliko je od četiri napadački orijentirana nogometaša HSV-a (Zdemel, Van der Vaart, Trochowski i Guerrero) dobio još samo Guerrero. Svi ostali dobili su slabe petice. Peticom je ocijenjen i 24-godišnji napadač Duisburga Bojan Vručina, koji je odigrao prvih 45 minuta za svoju momčad u domaćem remiju (1:1) s Hannoverom. Solidne su ocjene zaradili braniči Energieja iz Cottbusa Ivan Radeljić i Mario Cvitanović u gostujućem porazu njihova sastava kod Eintrachta (2:1). Radeljić je prošao s trojkom, Cvitanović s 3,5, dok je Stiven Rivić za 75 minuta na travnjaku dobio slabih 4,5. Ivo Iličević, mladi hrvatski reprezentativac, odigrao je prvu utakmicu za drugoligaša Greuter Fürtha koji ga je posudio iz Bochuma. Debi nije protekao sjajno. Iličevićeva nova momčad izgubila je kod Carla Zeissa u Jeni 1:0, a Iličević je za 90 minuta ocijenjen peticom.

Vedran Ćorluka proglašen je u Timesu za igrača utakmice između Boltona i Manchester Cityja, koja je završila rezultatom 0:0. Ćorluka je za 90 minuta igre na Reebok stadionu zaslužio sedmicu. U Timesu je Kranjčar dobio sedmicu, najbolju ocjenu na utakmici Tottenham – Portsmouth, koju su još zaradili samo vratar James i branič Johnson u Portsmouthu.

2. TRANSFERI

Talijanski mediji javljalju kako su Juventus i Real Madrid glavni favoriti za dovođenje 19-godišnjeg napadača Bordeauxa Gabriela Obertana, kojeg mnogi uspoređuju s Thierryjem Henryjem.
Njemački trener Real Madrida, Bernd Schuster, potvrdio je interes za 24-godišnjeg napadača Ajaxa Klaasa Jana Huntelaara.
Prema pisanju talijanskoga nogometnog portala Piazzadellaaliberta, sportski direktor Lazija Walter Sabatini pozorno prati nastupe Darija Srne.


Ufffff........i to je tosmijeh
Ajd pa-pa do sutra ili prekosutra kada ču pisati o susretu Škotska-Hrvatska
wavemahwavemah



komentiraj (27) • printaj#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.