Jazz

26.05.2005., četvrtak

Jučerašnji koncert HP

Ujutro smo još išli i u ivanić damir je moro vratit neku knjigu pa sam ga ja vozil, i kad smo došli u ivanić onda je zvao prof tom kome je trebo donest knjigu i on mu veli da je križu tak da smo išli bezveze u ivanić………
A na koncert smo išli s vlakom u 4, tu smo se našli i s mojim frendom valesom, a i curama iz križa. Usput smo u vlaku i strusili 2l bambusa da nam nebu dosadno :)) to mi je teško palo, a taman da me onak malo nabrije, da sam lud… i onda smo išli u importane nač nives cipelice za maturalnu večer, baš mi je bilo dobro razgledavat cipele :)))) malo me šusnulo vino.. onda smo se našli s jasom i mariom pa smo krenuli prema velikoj dvorani…
E onda oko pol 8 smo ušli, da zauzmemo mjesto.. i stali mi u prvi drugi red, a cure na tribine (pametno), i prvo je oko 8 je pocela neka predgrupa PURE STEAMS PACK neki HC.. kak je onda postalo vruče, nisam ni imal zraka ni mjesta, smo znoj ide... e i onda je počelo hladno pivo, cijela se dvorana popunila i nigdje mjesta, nisam do zraka mogo doč a znoj, fuj, ko zna čiji ovi svi poskidali majce i tam se cijede, fuj, fuj fuj… ko zna sta je sve bilo na onoj mojoj majci, sav se stresem od pomisli… koncert je bio odlican u smislu sta je HP sviral, ali bi mi možda bilo bolje da sam išo na tribine, al nema veze bilo mi je dobro:))))
I moram se zahvalit nives sta sam dobio onu finu aromu pive, opušaka i ko zna čega ne na torbu( a u torbi jakna i majca, soking vet) koja je bila na podu, hvala puno….
i evo vam prave dijete izgubil sam 3 kile u 3 sata, jebeš moj streč master… tolko se nisam nikad znojil….

E onda oko 11 kad je završlio onda je počela nočna mora….zadnji putnicki vlak nam je otišo u 10:40 so vi ver dumd… imali smo opciju spavat i ZG i riskirat da nas neko izjebe ili opljačka i čekat vlak u 5 ili ič s brzim u kutinu u 12. tak je i bilo, samo sta nismo imali kartu za brzi vlak pa samo morali doplatit a ovaj laki bastrd damir se izvuko nije ga ovaj skužil, a mene je pa sam još moro doplatit.. i kad smo došli u kutinu, onda smo htjeli na bus u 5. i tak smo onda spali do pol 4 i smrzli se ko pičke tam na stanici. Onda smo išli do like nešt pojest i na putu nazad komentiramo onaj NN I NSN za bus (kao ne vozi subotom i nedjeljom) i dojedemo na autobusnu (ko da nismo mogli prije vidjet) veli da NN I NSN ne vozi blagadnom, A ONO KOJI JE DANAS DAN??????? Tjelovo, fuck…
Pa smo onda išli na valk, opet… i ode nam jedan pred nosom, dabl fuck.. al fala bogu iso je još jedan za pol sata, aleluja..
Tak da smo dosli u popovacu u 6:20.. e kad sam došo doma, poljubil sam zemlju u dvorištu, opral se, i zalego….
(ovo je samo mali djelič onog šta sam preživjel, survajver je nula, koji su tu osječaji bili, nešt neopisivo, prošli put kad sam spal na stanici reko sam više nikad al nikada ne reci nikad, aj barem ču imat nešt pričat unucima :))))))

Bok i nezelim da vam se nikad ne desi neš slično…….

- 14:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

24.05.2005., utorak

Priča o znakovima!

Neču sad više o događajima u svom životu nego jedna priča za sve koji če ubuduče krenut u auto školu da im pomognem oko znakova.

Ovak nekak ide priča o njima


Jedan dan hodo je ulicom jedan čovjek


I ugledo je ženu kako spava


Osjetio je vatru kako gori u njemu


Andernalin mu je počeo rasti


Preuzeo je inicijativu


I pozvao ju na kavu


A onda i u restoran


Kasnije su otišli i na izlet


I uživali u različitim aktivnostima


Onda ju je odveo u svoju kuču


Ona mu je rekla da je na piluli


Legla je na krevet


Raširila jednu nogu


Pa onda i drugu nogu


A onda obadvije


Shvatio je poruku i njegova reakcija je bila instantna


Ušao je u nju


Mrdala je guzom napred i nazad


Onda je otkrio da nije djevica


On je predložio druge poze


On je odbila


Ali ga je zatražila da krene brže


Komentirala je njegovu “opremu“


Onda je vidjela sve boje duge


I viknula STOP!!!!


Rekla je da nije bila potpuno iskrena prema njemu


Ona nije bila na piluli


On je izgubio samokontrolu


Došao je točke gdje nema povratka


On je nazvala 9mj kasnije


Iz bolnice


Dobio je dvojčeke


Njegov svijet se urušio


Htio je umrjet


Moralna poruka je:


Nemojte napumpat djevojku


Koristite zaštitu!!!!!


Bok i uživajte u životu dok ste još mladi jer če vam poslije bit žao…..

- 15:51 - Komentari (6) - Isprintaj - #

23.05.2005., ponedjeljak

Ludi dan, luda subota i nedjelja !!!!


(slika nema veze s vezom, al mi je baš dobra pa evo uživajte :)))

E taj ludi dan, ne znam odkud da krenem, pa ču onda od pocetka. Sve je pocelo oko 7:13 kad smo krenuli k liji (jedan tip) da napunim balone s vodom, al kad smo došli več je on sve napunil, (bio je malo radišan), i kad smo došli do škole več smo večinu spucali, a jedan mali dio nam je raska zapljenila :((( al nema veze. Bilo je još ljudi koji su ispravljali šuseve pa sam im tam pomagal kolko sam mogo, al dobar mi je prosjek, od njih jedno 10 samo je jedan dobil 1, malo nesporazuma u komunikaciji :(((( al ko mu je kriv kad ostavlja sve za zadnji dan, sori 50 lipa.

Obuceno smo imali košulje i na njima je pisalo tehničar za ručunalstvo 4f (kratko i jasno, vidi se da smo složni, nismo se mogli dogovorit) i kravatu i naočalke, bili smo na lokalnoj televiziji i u nekim novinama sam nesjecam se kojim :) ovaj jedan je doneso harmoniku i onda nam je sviral a mi smo pjevali, totalno je bilo jebeno :))))), raska se rastopila ko sir, stalno nam je srala kak je njezina stara generacija bila dobra i sve, a sad smo mi kao najbolja generacija od svih (sad ima šta pricat sljedečoj generaciji, nek im bude sretno). E i tak smo išli po gradu i do gimnazije, pjevali plesali, svirali, totalno sam vidio sve skoro svoje prijatelje koji su išli u popovaču u osnovnu s menom, jedino sam im imena malo pozaboravljal al ono bok, bok, znam facu ak ono ko si ti??? :)))) i onda oko 13 smo krenuli na betlehem, tam smo imali neke tehničke poteškoče al sve smo mi hakeri sanirali, ja sam nosil svoj razglas (home made, al je rasturil cijelu tu zgradu, jebeno se čulo), i tam smo feštali do jedno 4-5 kad sam se samo srušil na klupu i začoral do 6. sve je bilo ok sam mi se nije sviđalo onih 1 sat kad su puštali narodnjake pa sam malo otišo van malo popričat sa ovim svojim frendovima koji su "sjedili vani".... al oko 3 sam ja došo na svoje onda sam bio ja DJ pa je i muzika bila tako mmmm dobra..

A fascinantno je šta se je več malo duže vrijeme nemogu napit, onak jebeno, pil sam i bambus, i pive i štoka i svega smješal, to samo bog zna šta sve ne, al ništ, onak bil sam pijan al sveg se sječam, a možda je tak i bolje a ne da sam se ukomiral i prespaval cijelu feštu. Al kad ču se htjet napit mislim da ču se morat vratit na ono provjereno svoju rakiještinu :))), al to je fascinantno kod rakije pijiš, piješ, malo peče i grije u želucu al ništa, a onda odjednom samo noge odsječe :)))))), ak niste morate probat….

E onda subota, spal sam do 1 kad me šogi zbudil, onak sav naspavan a ja ko krpa, koda me voda donjela, pita on :“kud čemo“, a ja ko iz topa u velku goricu, na street race i ko za vraga u 3 več smo bili naputu, a šta sam tam videl , pile pile i još pila :))))), tak sam se nabrijal da sam htjel odtič doma po kađu :)))) i da im pokažem šta se desi kad izazivaju vraga…. A navečer smo išli malo van profeštat žižin pad na vozačkom ispitu, nadamo se prvi i zadnji (jer kad položi pada gajba, takva su pravila u popovači), al nas je ostavila na cijedilu, došo saša sav u kurcu, pa je onda išla on s njim da ga malo „oraspoloži“ :))))), a mi onda niš nek kod mene na KARAOKE, jebena stvar, totalno zakon, raspjeval sam se ko životinja, uuuuuuu, i kad su ovi moji otišli, ja slušalice nabil i pjeval do jedno pol 2 u noč.

Nedjelja mi je bila paklena, digo se oko 11 i onda se najel i ni pet ni šest nek odma kosit travu kod suseda. Od 11 do 13 sam pokosil iznutra sve i još mi je ostalo ovo vani, al više nisam mogo, prokuho sam ko patliđan i onda sam malo u hlad išo sjest. E onda je sljedilo pranje auta i mog i sestrinog dobrih jedno sat, a onda sam išo pokosit do kraja. Poslije sam otišo po loptu (kod SANA igramo nogomet, pa sam ju još u četvrtak spucal ko sivonja u grabu pša ju nismo mogli nač) i onda kod nivke da joj popravim komp, zna se koga zvat kad se pokvari komp ja sam sam svoj majstor, komp i ja smo ko ……. Da vidiš:)))))) a onda smo ja i damir imali naše male pustolovine:))) kad nama nešt puhne u glavu, onda nastaje lom, natankali mi kađu i zapalili za sisak na maturlanu večeru od sljavena, i došli mi tam al nas nisu pustili nutra, neki zajeban redar tak da smo malo s njim porazgovarali vani i otišli sjest malo još kod kupe. E ona još jedna ideja, več je bilo pol 11 i mi bi još nekud, svi normalni več spavaju a mi smo tek sad za akciju, kakvo spavanje, i ni pet ni šest mi zovemo mrchicu i kao idemo u križ. Kao nije več bila u krpama, ma NEEEE, jok. AL nije to nju sprečavalo, i kao možete doč, al onda za pol sata, valjda ju starci nisu putili, pa smo odustale. I mrchica ne ljutimo se kaj nisi mogla izač van, bumo neki drugi dan došli sad smo slobodni ko ptice, nema više škole do faksa :)))))) al totalno mi nejde u glavu da je gotova škola, još uvjek imam osječaj da je sve isto, al više nikad neče bit….


Bok svima i čujemo se, jesam se raspisal, vidi se da nisam palil komp več skoro 3 dana, idem sad malo pjevat na karaoke, još jednom bok svima:))))

- 01:03 - Komentari (5) - Isprintaj - #

18.05.2005., srijeda

Hladno pivo here aj come!!!


Sve je več rješeno, karta je u đepu, starce nisam ni pital (a valjda im bum reko prije nek kaj odem, ko zna, sam onak ležerno 10 min prije nek kaj krenem :"bok, idem ja na koncert"), sad sam čekam tu srijedu, društvo, piva i mjuza, idila, sam da mi bude neki dobar dan, da nebudem u kurcu, al kak bi mogo bit u bedu, kad idem još 2 dana u skolu, :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
i onda još ludi dan u petak (znači teoretski još jedan dan u školi:)))))))))))))))))))))))))))))))))) a joj.
Fešta za ludi dan nam je organizirana i sve, slavimo u jednom domu u kutini, Betlehem ( za one koji znaju), i uglavnom dali smo svi po 200kn, za sve, majce, fešta, poklon raski, itd..
al uglavnom do jedno 4 smo pred spotrskom u kutini ima koncert, itak tam se malo zajebavat a onda na feštu:

imamo jednog janjca oko pol 5 (to nam je podloga za pijančevanje)
onda pijemo
pa oko 9-10 dolazi odojak (ko bude u stanju da hoda, razmišlja i ima još neke motoričke funkcije :))
pa sve do jutra se pije, pleše, itd.. (znate več sta se na feštama radi)

ALkohol:
imamo nekih cca 10 gajbi pive, 50 litri vina, i 70l soka (plafon, uzet ču si od doma još pol litre rakije, pa ak nestane pive, onda da se ubijem do kraja, nisam več dugo, možda u ponedjeljak ču vam pisat kakav je osječaj kad te ispumpavaju u bolnici, al sumljam :))

ZAto mi je ova pjesma baš prigodna : )))

Treći mjesec zdesna maše mi
Od zvijezda nebo i ne vidim
Ja sam Ingemar Stennmark iz Gajnica
I trčim slalom među banderama
Kao pobjednik stižem na cilj
Stojim na haubi i slikam se
U ruci blješti znak Mercedesa
U drugoj topli kruh od pekara

I svi me vole svima sam duhovit
Čekaju na red da me upoznaju
Samo ti nikako da shvatiš konačno
Koliko me voliš suludo

Tvoje ime mi je najljepši refren
Što ga pjevam od srca na portafon
Nitko se ne javlja ništa se ne čuje
Samo susjedi prijete policijom
Prozor tvoje sobe gađam kamenjem
To sam vidio negdje film neki crno-bijel
Al' u njemu je staklo bilo puno jače
U njemu junak nije bjež'o od braće


I svi me vole svima sam duhovit
Čekaju na red da me upoznaju
Samo ti nikako da shvatiš konačno
Koliko me voliš suludo
GLUPAČO!

BOk svima :)))


- 21:44 - Komentari (13) - Isprintaj - #

16.05.2005., ponedjeljak

vikEND, šta je ljepo kratko traje!!

e taj vikend, najviše se odnosim na subotu. DAn je bio normala, ja i šogor vršili neke kemije na mom autu, malo mi je alspuh otpal pa sam to krpal do negde pol 7. ŽIža je slavila ročkan i na njega sam bil pozvan u pol 7. ali onda jedan tip me nazove, ono daj dojdi odma imam ti neke siceve i sim tam ja u 10 do 7 krenul za banovu. JA mislim da me se ni šumaher nebi posramil, uuuu, dobro da nije bilo glumaca (od milja tak zovem plavce, ima još naziva ko mulci, itd....). U kt za manje d 15 min a do banove za manje od 10min (140kmh; zzzzzzz).

tak se nisam več dugo vozil, odma me adrenalin opral pa sam bil dobre volje na fešti. E na feštu sam došo oko 8.
Onda smo jeli neko meso s roštilja, bilo je ok, jedino mi je bilo malo NEUGODNO svi su se več najeli a ja ko životinja došo gladan :)) A šta češ čovek mora jest. tak se najeli kupili pive i zapalili za sisak. tam smo se smjestili kod kupe, na glavno okupljalište gdi pije današnja mlaodež, bilo je dobro. A kad smo sve popili išli smo u OZON (birc sa rok-pank mjuzom), ali meni je malo bilo glupo, nekakve noname grupe, nemreš ni plest, ni pjevat sam sjedit zbunjeno i slušat. Nismo baš dugo tam bili ali uglavnom da je slavljenica na dvije runde pljunula cirka nekih 250-300kn (ali nemojte me držat za riječ). I onda smo se vratili kod kupe. Društvo je bilo OK, i zajebancija i sve, neznam šta je meni bilo ali sam bio totalno HEPII :))), kak mi ovi moji jarani kažu da sam samo pričal i pričal, nikak da ušutim, neznam šta mi je bilo, mora da je onaj adrenalin. Doma sam došo oko 6ujutro (pita stara zašt sam došo tak kasno (rano neznam šta da napišem) a ja sad imam izliku, nesmijem vozit od 11 do 5 ujutro, pa nemogu doč, sta ču, nisam ja izmislil zakon :))) Teško mi palo, ufff :))).
Nema šta fešta mije je bila genijalna, najbolja ove godine. BOk:)9
- 21:55 - Komentari (6) - Isprintaj - #

11.05.2005., srijeda

Ajm a star!!!


E danas u skoli poslje neznam sad točno drugog ili trečeg sata (opče nije važno), mi nedužno malo nabacili belu, kad bane raska, padagogica i neki đed.Vele kao za neko slikanje. Uglavnom slikali smo se za večernji list, uhu. Ko zna kak sam ispal. Al uglavnom sljedeči tjedan u večernjem listu če bit slike maturanata i tam sam ja :)).

A ima još i jedna dobra vijest i jedna loša, umro mi je stric, pa danas valjda idem na pokop :(
A dobra je da mi je došlo ono od vojske, i kao zadovoljil sam na onim psihološkim testovima (ja sam več na to i zaboravil i odpisal tu stipendiju, ali šta ču sad, kad mi baš očeju dat novce nek daju :))).
E i sad sljedeče mi je valjda medicinski pregled u nekoj bolnici u ZG sad u 6mj. Moram malo opet počet s trčanjem da dojdem u formu i prestat gledat ovaj komp da mi se i vid malo povrati :).
A valjda budem prošo dršte mi fige ;), možda i bude časnik od mene ipak nakraju :)
Najviše šta me primamljuje je ona vojna značka. Oma kupujem si na kredu neki BMW crni zatamljen, a ak me plavci zaustave sam im značkicu blicnem i oni onak kulturno vele: "o , Dobar dan kolega, i sretan put", e ak to doživim, ALELUJA, ALELUJA,....

BOk, bok, svima
- 14:28 - Komentari (13) - Isprintaj - #

08.05.2005., nedjelja

Vikend riport



E subota, neznam šta da pišem, prvo sam se mora dič ujutro jel sam išo u je... školu (tolko nam fali škola prek videnda pa smo odlučili i subotom ič, dva dana bez škole je PREVIŠE :)))). A dobro barem sam imo prijevoz u školu pa nisam moro ič s čizmatransom, a ovaj šta me vozil, tek je položil pa je onak još pun samopouzdanja u sebe i misli da može proč svaki zavoj i svake škare (bila su vremena kad sam i ja tak mislil, dok nisam sletil, mladost ludost :). E onda poslje je bila fešta kod mog suseda, tam sam se barem oraspoložil i utopil svoje prijepodne. Bio je roštilj i lan. Roštilj mu je bil lud, ja mislil sad čemo četri cigle i vartica ( da malo zakurimo i posmudimo se), a bilo je grijač i 220V. Ali sve je bilo pod nadzom ipak smo mi večinom neki "električari" pa bolje to nek vatra ko zna kak bi to prošlo :)). Domačin / (wana bi kuhar) je prepustil večinu kuhanja ženama (smatr muv, nije da kritiziram :)) tak da je meso i čevapi bilo odlično (svaka čast, sad znamo ko nam je prvi na popisu za sljedeču feštu). TAk da si mogu malo i zapjevat:

Sunce piči mi roštiljamo
Cure gule krumpir u hladovini
Nedjeljom se mi planirano
Utapamo u harmoniji

Mi znamo sve već o životu
I što ti meni imaš pričati
Koliko troši benzina u zimskim uvjetima
I koji je limar najjeftiniji

Na roštilju zna se ćevapi i kobase
Derbij sezone dreči na radiju
S škembom naprijed i brade masne
Jurimo ka trećem infarktu

Divlje izlaske u grad zamijenio je sad
Lagani dvokorak uz puni želudac
A sada zreli i debeli voljenoj ženi
U prolazu dijelimo poljubac

Zar se nemožete igrat’ malo dalje
I što radi lopta tu u vrućem ugljenu
Rek’o sam vam već milion puta
E sada dođite sami po šamarčinu

Divlje izlaske......

A od lana nije baš ništ previše bilo, malo quaka 3 i 40gb "podataka" na moj disk :) i to je to, ali dogovorili smo se da čemo USKORO još jedan lan napravit (zašt uskoro, zato šta je prošli bio prije 2god :(((. Incidenata nije bilo, osim jednog kompa, koji je odkazao poslušnost, ali to je tradicija na lanu, nebi bio lan da nekom nešt ne otkaže ili neko ne snimi windowse :)). Ali u svakom slučaju odlična fešta i pozdravljam sve, bok :))



Ovo gore je moja slika fešte, njegov stari nam je nabijal komplekse (krivnju) mi gore roštiljamo a on dole krvavo radi, mislil sam mu otič pomoč, ali bilo je pitanje:

Piva <---> rad

(hmm, pitam se ko je prevladal :))

Uh jesam se raspisal, sad mogu pauzirat jedno 2 tjedna

BOk..
- 19:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

05.05.2005., četvrtak

......


Ovaj tjedan je bio koma u školi, još i u subotu idemo u školu :((( fuck), a još smo morali i čukca mog uspavat, ona bolest šta je imal je nasljedna a tretman je koštal preko 1000kn, pa nije stari mogo tolko dat za cucka a ko zna jel bi mu opce bilo bolje, pa onda ništ, sad je u 7 nebu ili 9 krugu pakla, ko zna ????
Sad barem neko vrijeme možete bezbrižno ulazit u moj dvor bez razmišljanja, GDI JE NERA? :))
Makar je doberman meni baš kul pas, kad ga malo izvedeš u šetnju kak te ljudi gledaju :) i zaobilaze u velikom luku. Jedino šta ak ga misliš šetat moraš se malo zjačat ak nečeš da on šeta tebe :))
Sad me hvata nostalgija kad mislim na to :(( Ništa neču više o tome.

Jedino šta me tješi je jedna fešta u subotu, uhu :)))
Idem sad spat pa onda bok,

- 22:37 - Komentari (10) - Isprintaj - #

04.05.2005., srijeda

jebeni četvrtak !!!!


Danas je fino prošo dan, a kad ono ročkan od ovog frenda iz KT. I onda idemo malo kod njega na pol sata poslje škole. VRaga pol sata, jedna pivica, druga pivica, i treča i četvrta, pa malo bela, i sim tam več 6 sati (a doso prije 2). Bilo je totalno dobro, ali kad je previše je previše pogotovo uz to sta sutra pišem fiziku cijelo polugodište, uuuuuuuuuuuu, sad se bacem u krevet, ne, ne na učenje, ak skupim dovoljno snage, stoga preusmjerite svu svoju FORCE u mene da naučim fiziku, ak neuspijem mislim da cu uzet slobodan dan bolje nego šus iz fizike, ajd bok moram sad učit :(((((
- 19:07 - Komentari (6) - Isprintaj - #

01.05.2005., nedjelja

Nedjelja, totalna ……

A pošto sam išo spat u 3, digo sam se oko 8, i išli smo na jakuševac... Tam smo malo lunjali, a sunce prži, glava mi je zakuhala. U glavnom nismo ništ našli šta smo tražilim, ali barem sam se najel, išli smo na jedne, mmmmm, slasne ćevapčiće (Z.L.E.V.A.N.K.A - bili su tako mmmm dobri :)))), slatke snove i dobar tek). E onda smo išli do buraza u njegov stan, i tam nešta baljezgali bezveze do 3. Onda smo krenuli doma. Joj baš sam tak ljepo zalego u autu do popovače samo me malo sunce jebalo, čak sam malo i zagoril (počela je sezona sunčanja, a i komaraca, totalno su nepodnošljivi, i nisu to oni neki mali, nego pravi kapitalci, ko nokat, ispravak netočnog navoda KOMARICE!!!, sad bi još nešt reko ali iz pošovanja NEČU :))

A starci mi več cijeli tjedan zanovjetaju, da se ošišam. Meni se nekak neda, moram se savjetovat sa svojim jaranima :), šta vi mislite? hmmm, neznam ni sam ali do kraja ovog tjedna moram odlučit. Moram barem malo skratit ili da budem "KUL" i imitiram nekog nogometaša, ak se to desi a ja nisam pijan JAKO molim vas da me upucate.A stari je reko da če me ošišat dok ču spat, moram spavat sa otvorenim očima, Jel ima ko viška čačkalica, jer če mi trebat sva pomoč koju mogu dobit??

(ovo nije moj slika, da nebi bilo zabuna, dečko n aovoj slici je svojevoljno pristao na ovu fotku, šta mu se nevidi zadovljstvo?? :))

BOk

- 19:36 - Komentari (14) - Isprintaj - #

SUbota



Evo još je jedna subota gotova, sad je več nedjelja. Zanemarite moj rukopis jer sam još pijan. Neda mi se spat pa malo pišem, makar sutra tj. Danas idem i ZG na auto sajam. Sve je počelo oko pol 2 kad me salven pito jel idemo pit kod mene, a ja ko dobar prijatelj sam pristo, teško mi je palo. I zapili se mi do jedno 10 i onda je saša dobio SMS od žiže, kao da dođe po nju, i veli on da če doč tu kod mene skupa s njom, ali ku…, več je bilo pol 12 tek kad je došo. Dotle smo mi, tri asa, malo zabrazdili onak pijani na chat, i tam ak ste se našli, nema uvrijede to je alkohol pričal. Bilo j esvega, e onda oko 11 smo prešli na ultimate fight. Čovjek šaran (slaven) protiv damira, ali damir je izgubil i onda onak sav ponosan slaven veli meni ajde da i tebe dobim sad. E pa dobil je moj k… a ne mene, slomil sam ga, to je bio moj vrhunac, uhu, bio sam prvi koji je dobio čovjeka šarana, to je posebna čast. I sad se slaven nabrijava za kao neki rematch u ponedjeljak sljedeči, to čemo još vidjet. E i kad je saša došo onda smo strusili ono vina šta je još ostalo i malo nabacili neku zajebanciju, i to je to u večini, a bila je dobra večer, mens only, makar koja žena nebi bila na odmet, sve je završilo prije nekih 20 min oko pol 3, kad sam ih moro tjerat doma . Bok svima

- 02:49 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


Brojač

Ja sam STUDENT FER-a (Šta da vam kažem ŽIVOT NIJE FER, ali bog blagoslovio internet i menzu na
FER-u :)


Ja sam "KADET" (ne opel kadet, več vojni kadet :)

Ja sviram BAS gitaru




Ja sam u GOVNIMA DO GRLA (mili bože kud sam zašo bol me snašla u divljini :)


Neču puno duljit..

Dolazim iz Popovače, al sad imam privremeno vojno prebivalište na Črnomercu, tu samo 300 dana u godini očeš nečeš, moraš :))



Volim sve i svašta...


Imam 3 prava prijatelja, koje nebi mjenjal, makar imamo malih razmirica al rješit čemo to.. Nebi nam bilo zanimljivo da nema svađa.



to je sve od mene.. u najmanjim crticama, kad se nešt još sjetim dodat ču.. ili ak naučim kaj u FLASHU budete to vidli, al nema se vremena...


I ŽIVI BILI I NAPILI SE!!!!!!!!!!!!!

Linkovi ljudi koji me čitaju

ICQ:

285-593-729