Komentari

jazzy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MrcHicA

    fakat dugi post,ali neka.ajde,barem je tebi bilo dobro na norijadi.kaj se tiče onog sinoć.ja bila u primaćoj sobi,gledala tv,i već na pol spavala.i meni uopće nebi bio bed doć,jer sam znala već tak kasno izlazit,i pustili bi mene starci (ipak imam 18),ali su počeli gnjavit da kud idem sad tak kasno,pa kaj ću radit,pa kaj nije malo prekasno...i te fore.ma budemo se mi već vidjeli.i u vezi onog komentara za hp kaj si ostavio dolje.i frendica mi je rekla da bi bilo dobro da se nađemo negdje s vama,pa da idemo zajedno,tak da se mi dvije ne zgubimo.mislim,znamo mi doć do tamo,ali ono sigurnije je.možda se vidimo u vlaku,ako tak idete...ma vidimo se već.pozdraf:))))

    avatar

    23.05.2005. (09:50)    -   -   -   -  

  • Jazz

    da raspiso sam se, a kužiš ovo za norijadu i meni je u nekoliko trenutaka bilo da odem doma al pošto sam doneso svoju muziku i zvučnike pa da to neko ne sjebe pa sam moro ostat, al isplatilo mi se došo sam na svoje oko 3 i onda mi je bilo baš odlično samo šta je nestalo pijače, sve se popilo.. a za ovo jučer me nema veze, vidit čemo se več ak ne prije onda na HP, a mi valjda idemo s vlakom al ranije jer valjda idemo još i u cinestar gledat star wars 4 i valjda još malo zujat po zagrebu, a pijaču čemo si valjda od doma nosit tak da ne potrošimo sad neznam kolko para. pa to se moramo još dogovorit ni ja neznam s kojim vlakom idemo budemo ti javili još. pa onda bok :)

    avatar

    23.05.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • nivka

    napokon ti ali skoro sam zaspala uz ovaj tvoj tekst, čovjeće živni malo!!!!previše teksta malo slika!!!sad sam postala kritičar!!!

    avatar

    23.05.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Kod nas maturanti uvijek imaju neke obleke. Pogledaj dvije varijante kod mayday (imaš na mojoj listi) Vidla sam francuske sobarice i školarke - ta dva "kostima" su mi bila zaaakon!! jebate!! fetišizam sam takav ;))

    avatar

    23.05.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • Jazz

    nivka - da malo je poduži, a šta ču ti ja, jebiga nemogu tri dana napisat u jednoj riječi, ili mogu "ludnica", al to spada i po jučerašnji da, znači 4 dana :)))) z.l.e.v.A.n.k.a. - ma mi se nismo mogli dogovorit, bila je i varijanta sa luđdačkim košuljama (neznam kak bi pili od onolkih rukava) ili djed mrazevi (skuhali bi se u onim haljunama), al poslje par pivica mi je bilo svejedno šta nosim mogo sam i gol hodat, malo bi mi bio propuh al jebiga :) bok svima

    avatar

    24.05.2005. (12:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...